דלקת שאינה עוברת בשלפוחית השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת שאינה עוברת בשלפוחית השתן
    אישה סובלת
    22/09/2010

שלום רב
    אני אישה בת 72. לפני שש שנים חליתי והחלמתי מסרטן השד. מזה מספר חודשים התגלה חיידק אלים מסוג escherichia coli. הופנתי לטיפול אצל אורולוג מומחה. קיבלתי מספר סוגי אנטיביוטיקה. לצערי, הטיפולים האנטיביוטייים לא הועילו.
    ההצעה הנוכחית של הרופא היא לחכות שהחיידק יכנס לדם ואז יאלצו לתת לי טיפול דרך הווריד.
    האם אין דרך אחרת להציע לי מזור? אני מאד מודאגת.
    חשוב לציין שאני אלרגית לכל סוגי הפנצילין. צפורל וסוגי האריתרומיצין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום אישה סובלת

ד''ר יואל מץ
    24/09/2010

אני מצטער על האיחור בתשובה! לדעתי יש מקום לבצע בירור מעמיק יותר ,יתכן שיש סיבה מסוימת המגבירה את הסיכון לזיהומים אצלך. בכל מקרה לא הייתי מחכה שהזיהום יגיע לדם ורק אז לטפל!
    רצוי לבצע US דרכי השתן , יעוץ על ידי רופא נשים, ויתכן גם ציסטוסקופיה . כמו כן יש לשקול מניעה אנטיביוטית לזמן ממושך. אנא תמשיכי במעקב צמוד אצל האורולוג שלך..
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור

אישה סובלת
    01/10/2010

תודה לך דוקטור. אני עברתי כבר US שלא גילה דבר. גם טיפול מניעתי ארוך שלא הועיל. אני אלך בהתאם להצעתך גם לרופא נשים ואבקש את הבדיקות הנוספות ואעדכן בהמשך. לצערי, אני מרגישה כבר מיואשת. אני מרגישה שאני נתקלת בקירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו