שלפוחית רגיזה לאחר ניתוח TURP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלפוחית רגיזה לאחר ניתוח TURP
    מורי
    23/10/2010

ד"ר שלום. אני לאחר ניתוח TURP מזה שנה.אני קם בלילות מס'פעמים להשתין ולא נרדם בין הקימות.. קיבלתי טיפול בדטריזיטול שגרם לי לקושי בהשתנה גם ביום והפסקתי. עכשיו קיבלתי ספזמקס 15 מ"ג אחד בערב כי השפעתו קצרה ואוכל לישון טוב יותר בלילה.
    בינתיים (לאחר מס' פעמים) אני עדיין קם בלילה אבל יש לי קושי רב בהשתנה ואני מרגיש שאיני מתרוקן. כלומר עכשיו המצב יותר גרוע בלילה. שאלתי: האם לתת לכדור עוד צאנס עד שישפיע ולכמה זמן, או לפנות שוב לאורולוג? והאם יש כדורים טובים יותר למצבי בלילה?
    תודה מורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלפוחית רגיזה לאחר ניתוח TURP - תגובה

ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי
    23/10/2010

שלום מורי
    נראה שאחרי שנה של הטיפולים ובמיוחד עם תלונה לחוסר התרוקנות- כדי מאוד לפנות שנית לאורולוג להערכה המחודשת, הכוללת יומן ההשתנה, שאתה צריך בעצמך למלאות, בדיקת זרם השתן, יתכן גם בדיקה אורודינמית, או אפילו ציסטוסקופיה לצורך הערכה של מצב של השופכה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה שלפוחית רגיזה לאחר TURP

מורי
    24/10/2010

ד"ר נכבד. כנראה שלא הבהרתי את עצמי. התופעות עליהן אני מדבר הם רק בלילה. לכן שאלתי אם הכדור הזה יכול לפתור לי את הבעיות או שצריך טיפול אחר. כי חוסר השינה משבש לי את החיים ביום כמו: עייפות חוסר ריכוז וכ'.
    תודה מראש, מורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה שלפוחית רגיזה לאחר TURP - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    26/10/2010

לא בטוח שבעיתך קשורה לשלפוחית, ערמונית או שופכה. יש אפשרות שכדור שינה יעזור לך או תרופה בשם מינירין אשר משנה את תיזמון הפרשת שתן ע"י הכליות. לא בטוח שספסמקס יעזור לך. תתיעץ עם אורולוג שלך לגבי אופציות שציינתי.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו