התיעצות-אני מקווה לקבל תשובה מדר פא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות-אני מקווה לקבל תשובה מדר פא
    חסוי
    27/10/2010

שלום רב
    בן 30 סובל מאי ספיקת כליות כרונית על רקע רפלקס ,לפני 5 שנים התחלתי לקבל כדור לחץ דם -אנלדקס 5מג לא היתה הפרעה מינית לכדור הזה אבל מה שהיה :
    בזמן זיקפה היתי מרגיש נימולים בגוף אפילו נימולים בבטן וכאב ראש וסחרחורת ,חשק מיני נמוך הקאות אחרי שפיכה.
    אחרי כמה שנים התחלתי לקבל עוד כדור של לחץ דם אמלו 5 מג(בנוסף לאנלדקס)אז שני כדורים התחילו להפרעה מינית (חוסר זיקפה),פניתי לאורולוג הוא קבע לי כדורי ויאגרה 25 מג.הסברתי לו בקשר לתופעות שנזכרו לעיל ובעיקר הקאות אחרי שפיכה הוא טוען שאין לו הסבר אורולוגי לתופעה הזאת.הסברתי גם לרופא משפחה והוא אין לו עניין לשמוע (הוא קבל את זה באדישות).קיבלתי כדור ויאגרה והיתיה זיקפה מליאה עם חשק מיני גבוה וההפתעה היתה ;
    לא היו לי נימולים בגוף ,כאב ראש וסחרחורת,כאבי בטן והקאות אחרי שפיכה .
    בזמן אחרון החלפתי כדורי לחץ דם דרך רופא נפרולוג (הרופא שמטפל) אז המצב המיני השתפר (יש זיקפה) אבל עדיין יש לי נימולים ו............
    והתופעות האלה לא נעלמות אלה בזמן שאני מקבל כדור של ויגרה.
    יש להזכיר אני סובל מתופעה הזאת הרבה שנים (לפני שהתחלתי לקבל את אנלדקס )והיתי אצלך במרפאה ולא היה לך הסבר אורולוגי לתופעה
    *אז השאילה שלי עכשיו איך ניתן להתגבר על הבעיה הזאת האם אני חייב תמיד לקחת כדורי ויאגרה או יש פתרון אחר .
    ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התיעצות-אני מקווה לקבל תשובה מדר פא - תגובה

ד''ר גאזי פארס
    28/10/2010

שלום רב,
    לדעתי אתה זקוק לבירור מקיף במסגרת המרפאה היות ויש כמה ניתונים שמצריכים יותר אינפורמציה :בקשר לרפלוקס וללחץ דם וגם לתלונות שלך בקשר לזקפה. אמרת שהיית אצלי במרפאה , אני מציע שתעשה תור חדש אלי למרפאת ונמשיך בבירור עד שנמצא פתרון.
    החלמה מהירה,
    ד"ר פארס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו