מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התיעצות-אני מקווה לקבל תשובה מדר פאחסוי27/10/2010
שלום רב
בן 30 סובל מאי ספיקת כליות כרונית על רקע רפלקס ,לפני 5 שנים התחלתי לקבל כדור לחץ דם -אנלדקס 5מג לא היתה הפרעה מינית לכדור הזה אבל מה שהיה :
בזמן זיקפה היתי מרגיש נימולים בגוף אפילו נימולים בבטן וכאב ראש וסחרחורת ,חשק מיני נמוך הקאות אחרי שפיכה.
אחרי כמה שנים התחלתי לקבל עוד כדור של לחץ דם אמלו 5 מג(בנוסף לאנלדקס)אז שני כדורים התחילו להפרעה מינית (חוסר זיקפה),פניתי לאורולוג הוא קבע לי כדורי ויאגרה 25 מג.הסברתי לו בקשר לתופעות שנזכרו לעיל ובעיקר הקאות אחרי שפיכה הוא טוען שאין לו הסבר אורולוגי לתופעה הזאת.הסברתי גם לרופא משפחה והוא אין לו עניין לשמוע (הוא קבל את זה באדישות).קיבלתי כדור ויאגרה והיתיה זיקפה מליאה עם חשק מיני גבוה וההפתעה היתה ;
לא היו לי נימולים בגוף ,כאב ראש וסחרחורת,כאבי בטן והקאות אחרי שפיכה .
בזמן אחרון החלפתי כדורי לחץ דם דרך רופא נפרולוג (הרופא שמטפל) אז המצב המיני השתפר (יש זיקפה) אבל עדיין יש לי נימולים ו............
והתופעות האלה לא נעלמות אלה בזמן שאני מקבל כדור של ויגרה.
יש להזכיר אני סובל מתופעה הזאת הרבה שנים (לפני שהתחלתי לקבל את אנלדקס )והיתי אצלך במרפאה ולא היה לך הסבר אורולוגי לתופעה
*אז השאילה שלי עכשיו איך ניתן להתגבר על הבעיה הזאת האם אני חייב תמיד לקחת כדורי ויאגרה או יש פתרון אחר .
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות-אני מקווה לקבל תשובה מדר פא - תגובה
ד''ר גאזי פארס28/10/2010שלום רב,
לדעתי אתה זקוק לבירור מקיף במסגרת המרפאה היות ויש כמה ניתונים שמצריכים יותר אינפורמציה :בקשר לרפלוקס וללחץ דם וגם לתלונות שלך בקשר לזקפה. אמרת שהיית אצלי במרפאה , אני מציע שתעשה תור חדש אלי למרפאת ונמשיך בבירור עד שנמצא פתרון.
החלמה מהירה,
ד"ר פארס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)