זיקפה ותרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיקפה ותרופות
    אייל
    17/01/2011

שלום רב

השתמשתי בשתי תרופות כשהייתי בגיל 21 : מודאל 50 מ"ג למשך שנתיים ונירבקסל למשך שנתיים וחצי, 2 טבליות ביום מכל סוג, היום אני בן 25, וקראתי באינטנט לפני שנה שתרופות אלו גורמות לפגיעה בזיקפה, נבדקתי אצל רופא אורולוג שנתן לי בדיקת הורמונים שיצאה תקינה, ובדיקת זיקפה לילית שלא עשיתי אותה, בהתחלה הייתה לי תחושה שהגעתי למצב של אין אונות, אבל כנראה שהייתה השפעה פסיכולוגית - כי אני הגעתי למסקנה בסופו של דבר שאין לי פגיעה חזקה בזיקפה כי בזמן האוננות אני מגיע לזיקפה חזקה (אבל אני לא יודע אם הזקפה חזקה מספיק) .המסקנה שלי היא שאם יש פגיעה בזיקפה אז היא קלה. האורולוג אמר לי שהוא חושב שמערכת המין שלי תקינה, רופא המשפחה אמר לי שאם יש השפעה של תרופת מודאל אז ההשפעה קיימת רק בזמן הטיפול ועם הפסקת השימוש הכל יחזור למצב המקורי ( ולא אמר לי איך נירבקסל תשפיע). בעצם אף רופא לא אמר לי שמצבי מסוכן אבל אני עדיין מודאג. אני מגיע לזיקפה חזקה בזמן אוננות, אבל אין לי מושג אם הייתי יכול להגיע לזיקפה יותר חזקה אילו לא הייתי משתמש בתרופות הנ"ל- כלומר אין לי מושג אם עוצמת הזיקפה מגיעה ל 100% או קצת פחות (למשל 80% או 85%).
    אני רוצה לדעת מה מידת השפעת התרופות שלקחתי על הזיקפה.
    יש לי עוד שאלה: אם בזמן זיקפה איבר המין שלי נמצא בזוית יותר גדולה מ -90 מעלות ביחס לרגליים, האם זו עדות שזו זיקפה תקינה 100% ? או שאין קשר בין הדברים?
    אשמח לקבל את עזרתך- אני מאוד מודאג מכל הבעיה הזאת

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה ותרופות

הוספת תגובה

• זיקפה ותרופות - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    20/01/2011

לפי התאורך אין לך שום פגיעה בתפקוד המיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו