מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיקפה ותרופותאייל17/01/2011
שלום רב
השתמשתי בשתי תרופות כשהייתי בגיל 21 : מודאל 50 מ"ג למשך שנתיים ונירבקסל למשך שנתיים וחצי, 2 טבליות ביום מכל סוג, היום אני בן 25, וקראתי באינטנט לפני שנה שתרופות אלו גורמות לפגיעה בזיקפה, נבדקתי אצל רופא אורולוג שנתן לי בדיקת הורמונים שיצאה תקינה, ובדיקת זיקפה לילית שלא עשיתי אותה, בהתחלה הייתה לי תחושה שהגעתי למצב של אין אונות, אבל כנראה שהייתה השפעה פסיכולוגית - כי אני הגעתי למסקנה בסופו של דבר שאין לי פגיעה חזקה בזיקפה כי בזמן האוננות אני מגיע לזיקפה חזקה (אבל אני לא יודע אם הזקפה חזקה מספיק) .המסקנה שלי היא שאם יש פגיעה בזיקפה אז היא קלה. האורולוג אמר לי שהוא חושב שמערכת המין שלי תקינה, רופא המשפחה אמר לי שאם יש השפעה של תרופת מודאל אז ההשפעה קיימת רק בזמן הטיפול ועם הפסקת השימוש הכל יחזור למצב המקורי ( ולא אמר לי איך נירבקסל תשפיע). בעצם אף רופא לא אמר לי שמצבי מסוכן אבל אני עדיין מודאג. אני מגיע לזיקפה חזקה בזמן אוננות, אבל אין לי מושג אם הייתי יכול להגיע לזיקפה יותר חזקה אילו לא הייתי משתמש בתרופות הנ"ל- כלומר אין לי מושג אם עוצמת הזיקפה מגיעה ל 100% או קצת פחות (למשל 80% או 85%).
אני רוצה לדעת מה מידת השפעת התרופות שלקחתי על הזיקפה.
יש לי עוד שאלה: אם בזמן זיקפה איבר המין שלי נמצא בזוית יותר גדולה מ -90 מעלות ביחס לרגליים, האם זו עדות שזו זיקפה תקינה 100% ? או שאין קשר בין הדברים?
אשמח לקבל את עזרתך- אני מאוד מודאג מכל הבעיה הזאת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה ותרופות - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין20/01/2011לפי התאורך אין לך שום פגיעה בתפקוד המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

