זקוקה לחוות דעת דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לחוות דעת דחוףף
    חני
    26/01/2011

שלום
    אני בת 28 לפני חודשיים תקפו אותי כאבים עזים במותן שמאל, כאבים 24/7 מבלי שום הפחתה של כאב בעזרת משככים חזקים כאבי תופת, לא יכלתי לנשום אפילו, הופנתי למיון, ושם עשו לי בדיקות שגרתיות כמו שתן דם, נתנו לי נוזלים זריקת וולטרו ושיחררו אותי הביתה.. אחרי 10 שעות שהשפעת הוולטרן חלפה שוב חזרו הכאבים באותה עוצמה, הלכתי לרופאת משפחה שאמרה שיש לי אולי דלקת בשתן, היא נתנה לי כדורים לדלקת בשם אופולוקסצין ושוב שלחה אותי לקבל זריקת וולטרן וגם הפנתה אותי לאולטרסאונד דחוף כליות דרכי שתן בטן תחתונה עליונה כולל שלפוחית וגם שם לא מצאו שומדבר חריג חוץ מזה שהשלפוחית שלי לא מתרוקנת עד הסוף. נשאר ממש קצת שתן... אחרי 10 שעות (לאחר התפוגגות זריקת הוולטרן) אותם כאבים, הלכתי לרופא משפחה אחר שלא ידע מה לעשות איתי והפנה אותי למיון שוב, שגם שם לא ידעו מה לעשות אותי נתנו עירוי נוזלים ואנטיביוטיקה אחרת בשם דיספטיל פורטה ,ושיחררו אותי, ככה סחבתי שבועיים וחצי מבלי לקבל טיפול כראוי... בטענה ש "לא ידעו מה יש לי"
    היום אחרי חודשיים בדיוק, אני שוב עם אותם כאבים עזים רק שהפעם במותן ימין
    אני מיום שבת במיטה זועקת.. הרופא אמר שזה כאב שרירים של השפעת וברור לי לגמרי שזה לא
    אני חסרות אונים מתוסכלת בעיקר כי זו תקופת בחינות שלי ואני מפספסת מלא מבחנים..
    אני לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות, אחרי הסיוט פעם קודמת והיטרטרות בבתי חולים ורופאים אני לא מסוגלת לעבור זאת שוב לחינם..
    אשמח לחוות דעת כלשהי, איזו בדיקה עליי לעשות ולאיזה רופא לפנות.
    בבקשה בבקשה טענו לי בדחיפות, או שתפנו אותי למקום אחר שבו אוכל לקבל תשובות
    תודה רבה חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לחוות דעת דחוףף

הוספת תגובה

• זקוקה לחוות דעת דחוףף - תגובה

ד''ר יואל מץ
    26/01/2011

שלום חני .
    אני מצטער על סבלך...אני מניח שבביקורך החוזרים במיון נעשו בדיקות בסיסיות ששללו בעיה אורולוגית דחופה .בכל זאת אין לשלול אבנים בדרכי השתן אך ורק על ידי אולטרהסאונד . הייתי מבצע גם בדיקת CT פרוטוקול אבנים.אם זאת כאבים כפי שאת מתארת יכולים להיות קשורים לגב ,אברי המין ,שרירים או אברים אחרים בגוף.תקבעי פגישה עם אורולוג מומחה להמשך הבירור האורולוגי. בנוסף אם לא תמצא סיבה יש להתיץ עם רופא נשים ואורטופד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו