כאבים ברצפת האגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברצפת האגן
    אין שם
    12/03/2011

שלום ד"ר,

אני בן 25, בריא בדרך כלל, בתקופה האחרונה אני עובד עבודה פיזית (עבודה זמנית עד שאני אמצא עבודה בתחום שלי)- וקרה כמה פעמים שאני הרמתי חפצים כבדים מהרצפה ולמעלה (למשל לשולחן או להפך להוריד את החפץ משולחן עבודה ולרצפה (משקל החפצים כ-25 ק"ג) ועל מנת לא לגרום נזק לגב הייתי יורד למטה עם הרגליים (מכופף את הרגליים) כדי לשמור על גב זקוף (כלומר הייתי עושה את התנועה "כריעה" ) וכמה פעמים הרגשתי כאבים באזור שנמצא בין האשכים לבין פי הטבעת, זה קרה לי עד עכשיו כ-4-5 פעמים ופעם אחת לא רק הרגשתי בכאבים אלא גם שמשהו זז באזור זה, אולי שרירים שנמתחו יותר מדי או משהו כזה, אבל אני מודאג אם כבר גרמתי נזק לעצמי, ושזה יכול להשפיע על מערת המין והשתן. האם הכאבים שהיו לי יכולים להעיד על נזק לאזור זה עקב מאמץ יתר ? איך אפשר לדעת אם יש כבר נזק? לציין כי הרגשתי כאבים רק בזמן שהרמתי את החפצים וזמן קצר לאחר מכן, וזה לא קורה בכל פעם שאני מרים את החפץ.
    ושאלה אחרונה בנושא זה, האם יכול להיגרם בקע באזור זה?

אשמח לקבל את עזרתך
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברצפת האגן

הוספת תגובה

• כאבים ברצפת האגן - תגובה

ד''ר גאזי פארס
    18/03/2011

בוקר טוב!
    כאבים באזור זה שאתה מציין אחרי הרמת משא כבד מעלים חשד לנוכחות בקע.
    זה לא גורם לנזק בדרכי המין והשתן.
    ממליץ לך לפנות ליעוץ אצל רופא כירורג כללי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו