היי בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי בבקשה עזרה
    נתנאל
    19/03/2011

שלום ד"ר רציתי להיוועץ איתך איתך לגבי הטיפול בי לפני חצי שנה קיימתי יחסי מין לא מוגנים לאחר מכן הרגשתי עקצוצים וצריבה במתן שתן וכאבים באשכים עשיתי בדיקת pcr
    שבה התגלתה כלמידיה קיבלתי טיפול אנטיביוטי של 6 כדורים לאחר הטיפול הצריבה נישארה לכן קיבלתי שוב טיפול של שבועיים בדוקסילין לאחר הטיפול הצריבה התחלשה אך היתה ובנוסף קצה השופכה שלי התנפח(החור של הפיפי) והאדים +צריבה
    קיבלתי טיפול נוסף של דוקסילין + זריקה נגד זיבה היום אני יומיים לאחר הטיפול האחרון השופכה נפוחה אני משתין הרבה לפעמים בזרם חלש ... האורולוג אצלו אני מטופל אמר לי לחכות חודש ושאולי זה יעבור מעצמו ...
    רציתי לשאול אותך מה עליי לעשות ?
    לחכות ? לעבור רופא?
    יכול להיות שאחרי שני טיפולים אינטנסיביים כאלו עדיין לא עברה הדלקת?
    יכול להיות שהרופא פועל בדרך שגויה? ולמה השופה שלי נפוחה אך זה קשור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• בנוסף

נתנאל
    19/03/2011

אני בחור בן 24 ...הצריבה חלשה ,לפעמים אני מרגיש שנישאר לי שתן בפנים לאחר השתן ....תודה ד"ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

נתנאל
    20/03/2011

יש לציין ששתיתי שני ליטר חמוציות ושלוש כוסות חלטית פטרוזילה זה יכול להיות גורם להשתנה מרובה ?
    סילה ותודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו