התכווצויות לאחר פעילות ספורטיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצויות לאחר פעילות ספורטיבית
    שי
    22/03/2011

שלום רב,
    מזה כארבע שנים אני סובל מהתכווציות בפין (תחושה הדומה לצורך במתן שתן, מבלי שבאמת יהיה שתן) לאחר שאני מבצע פעילות ספורטיבית.
    התופעה אינה קוראת תמיד, יש תקופות מסויימות שהיא אינה קוראת כלל, ותקופות אחרות בהן היא יותר שכיחה. באופן כללי אם הפעילות הספורטיבית בשעות הבוקר (סמוך לזמן בו התעוררתי) הסבירות שהתופעה תקרה לי גבוהה ממצב בו הפעילות הספורטיבית בערב.
    בעבר התופעה הייתה קוראת גם כאשר הייתי שותה לפני השינה. הייתי מתעורר לאחר שעתים עם אותן התכווציות חזקות., מאז אני נמנע לשתות לפני השינה.
    לפני כשנתיים בקרתי אצל אורולוג, הוא שלח אותי לבדיקות כלליות בהן לא התגלה דבר.
    באופן כללי כאשר התופעה קוראת היא חולפת מאליה לאחר כשעה-שעתיים, אך גורמת לי סבל רב.
    אני בן 30 ובריא בדר"כ.
    אשמח להתייחסות.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התכווצויות לאחר פעילות ספורטיבית - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    23/03/2011

לא רואה פה בעיה מסכנת או מצב שניתן לפתור אותו בעזרת תרופות או טיפולים. יכול להיות שמדובר בפעילות יתר של שרירי אגן אשר גורמת לתחושה כזאת אבל זה לא וודאי. בכל מקרה זה לא נראה משהו מסוכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו