שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נתנאל
    23/03/2011

שתן בתדירות גבוהה בזרם חלש אני לאחר שני טיפולים של דוקסילין למשך שבועיים כל אחד הצריבה עברה אך הרופא שלך אותי לבצע בדיקת ציסטואורתרוסקופיה עם ביופסה אבל בבקשה לקבל מידע על בדיקה זאת או סיכונים? בנוסף החור שממנו יוצא הפיפי נפוח לאחר הטיפול בדוקסילין יש לכך הסבר הגיוני ?? מן נפיחות מסביב ... תודה רבה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר יואל מץ
    24/03/2011

שלום אביעד
    ציסטואורטרוגרפיה היא בדיקה המתבצעת בהרדמה מקומית או כללית הבודקת בהסתכלות ישירה את השופכה ואת שלפוחית השתן . הבדיקה נעשת על ידי החדרת ציוד אופטי-ציסטוסקופ לתוך השופכה ושלפוחית השתן . במידה ויש ממצא לפי שיקולי המבצע ניתן לבצע ביופסיה אבחנתית או לכרות את הממצא.על הסיבות לביצוע הבדיקה עליך לשאול את הרופא שהמליץ על כך. נפיחות באזור פתח היציאה של השתן יכולה להעיד על דלקת מקומית.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

נתנאל
    24/03/2011

תודה רבה דר צריך לפנות לרופא אור בקשר לדלקת המקומית (חור של השתן) או לחכות וזה יעבור עם הזמן אני לאחר שני טיפולים של דוקסילין וזריקה נגד זיבה שבוע לאחר הטיפול האחרון של הכדורים והזריקה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו