מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וריקוצל בשני צדדיםאין שם24/03/2011
שלום ד"ר,
ברצוני להתייעץ איתך לגבי בעיה רפואית,
בעבר לפני שנה וחצי בערך גיליתי משהו לא תקין באשכים ונבדקתי ע"י אורולוג ועשיתי אולטרסטונד אשכים ונמצא כי יש וריקוצלה בצד שמאל, הרופא אמר כי הוריקוצל בדרגה 4, לציין כי בבדיקה נמצא כי יש ציסטה בגודל 4 ס"מ (קוטר 4ס"מ) באפדידמוס שמאל ווריקוצל בצד שמאל בלבד. לא עשיתי ניתוח באותו זמן כי היו לי בעיות אחרות ואז בקרוב אני רוצה לעשות את הניתוח, הלכתי לרופא ועשיתי בדיקת אולטרסאונד חדשה ונמצא כי הציסטה בגודל 4.3 ס"מ בצד שמאל ויש וריקוצל בשני הצדדים. אני בהלם כי כבר יש לי גם וריקוצל בצד ימין.
אז יש לי כמה שאלות:
לגבי הציסטה- בשנה האחרונה התחילה להפריע לי במיוחד כאשר אני יושב, היא גורמת לכאבים כי היא גדולה, הרופא אמר שאולי מסוכן להוציא אותה והוא לא יכול לומר לי אם יצליח או לא – הדבר הזה יודעים רק בזמן הניתוח עצמו, ככה הוא אמר לי, אז מה אם הוא לא הצליח להוציא אותה? היא תמשיך לגדול וגם תפריע לי יותר- האם יש פתרון?
לגבי הוריקוצל:
בגלל שעכשיו יש לי וריקוצל בשני הצדדים האם הרופא יצטרך לעשות חתך בשני הצדדים או שדרך הצד השמאלי הוא יכול לטפל בשני הצדדים? והאם זה מגדיל את הסיכון בזמן הניתוח?
יש לי בקע מפשעתי בצד ימין ואני אמרתי לו שיש לי בקע ואז אמר לי שזה לא מפריע לניתוח וריקוצל, אבל דיברנו על זה כאשר רק ידעתי שיש וריקוצל בצד אחד בלבד (צד שמאל) עכשיו יש לי וריקוצל בשני צדדים ויש לי בקע בצד ימין, האם הבקע עכשיו מפריע לניתוח? או שאני לא יכול לטפל בוריקוצל אלא רק לאחר טיפול בבקע? האם הבקע עכשיו מהווה סכנה בזמן הניתוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצל בשני צדדים - תגובה
ד''ר גאזי פארס25/03/2011בוקר טוב,
עדיף לעשות כל ניתוח בנפרד .
ניתוחי הוריקוצילה יעשו בשני חתכים נפרדים.
ניתוח ההרניה מתבצע ע"י כירורג והשאר ע"י אורולוג.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)