כאבים באיזור האשכים ובאיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באיזור האשכים ובאיבר המין
    דני
    09/04/2011

שלום רב, אני בחור כבן 30, בריא בד"כ. נשוי כשנתיים.
    מזה כמספר חודשים יש לי כאבים באיזור האשכים(בשניהם) וגם באיזור צינור הזרע באמצע האיבר בערך. הכאב מתגבר כשאני יושב. האורולוג שלח אותי למספר בדיקות כגון אולטראסאונד אשכים, בדיקות שתן, בדיקות דם שוונות.הכל יצא תקין. ללא ממצאים חריגים. ראוי לציין שאין לי כאבים בעת מתן שתן. אין יציאה של נוזל כלשהו באיזור איבר המין. יש רגישות נורא חזקה באיזור צינור הזרע ובאשכים. הרופא לא יודע ממה זה, אך הכאב יום יומי בא והולך. רציתי לדעת האם יש לך המלצה לבדיקות מסויימות או מה עליי לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים באיזור האשכים ובאיבר המין - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    13/04/2011

רואה תשובה בסטרמד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תשובתך בסטרמד

דני
    13/04/2011

לא הבנתי מדוע הכאבים לא קשורים למערכת השתן/המין?
    אם כך למה הכאבים קשורים, מדוע הם נוצרים? ומדוע הגישה היא לטפל רק בכאב?
    תודה לתשובתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תשובתך בסטרמד - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    19/04/2011

כי ישנם מעט תהליכים באשכים שיכולים לגרום לכאב והם גידול, תסביב או דלקת וכול אחד מהם כל לאבחן לפי בדיקה גופנית ואולטראסאונד ובמידה ובשתי הבדיקות לא נמצא דבר אז הכאב הוא ממקור אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו