כאבים באשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באשכים
    עוד אחד כמו
    09/04/2011

לפני כ-7 שנים נפצעתי בגב (שברתי חוליה L2) ומאז התחילו לי כאבים חזקים מידי פעם באזור המפשעות ובשק האשכים,לאחר כ- 3 שנים ולאחר שראיתי מספר לא קטן של כירורגים ואורולוגים שטענו שאין כלום והם לא יודעים ממה זה נגרם הגיע אחד שטען שיש לי הרניה דו צדדית במפ]שעות, וניתח אותי .. הכאב לא עבר (כאבי תופת- עד כדי כך שאינני יכול לעמוד) ונבדקתי שוב.. אולטרסאונד צילומים ושאר בדיקות משפילות אחרות.. שוב.. הכל תקין ,כיום זה מגיע בתדירות נמוכה יותר אך עדיין כאשר זה מגיע אנימ ממש סובל ולא יכול לעמוד זה ממש מכאיב בכל איזור המפשעות והירכיים וממש מקרין עד למטה, יש לציין ששורף לי לפעמים כאשר אני משתין בשעה שכואב לי ןאפילו פעם אחת התעלפתי לאחר שהשתנתי בזמן כזה,אני כבר די מיואש בקשר לזה..., ואין לאף אחד פתרון בשבילי,אודה לכם על תשובה ואולי הכוונה למישהו שמתמחה בסוג בזה של בעיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באשכים

הוספת תגובה

• כאבים באשכים - תגובה

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    13/04/2011

שלום לך,
    לצערי בודאי שלא ניתן יהיה להמליץ על פתרון דרך האתר.
    יש לפנות לרופא לעיין בבדיקות אותן ביצעת ולהמליץ על המשך בירור או טיפול.
    למשל, יתכן והתלונות שלך קשורות לדלקת של הערמונית ולאו דוקא לשבר הישן.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו