מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באשכיםעוד אחד כמו09/04/2011
לפני כ-7 שנים נפצעתי בגב (שברתי חוליה L2) ומאז התחילו לי כאבים חזקים מידי פעם באזור המפשעות ובשק האשכים,לאחר כ- 3 שנים ולאחר שראיתי מספר לא קטן של כירורגים ואורולוגים שטענו שאין כלום והם לא יודעים ממה זה נגרם הגיע אחד שטען שיש לי הרניה דו צדדית במפ]שעות, וניתח אותי .. הכאב לא עבר (כאבי תופת- עד כדי כך שאינני יכול לעמוד) ונבדקתי שוב.. אולטרסאונד צילומים ושאר בדיקות משפילות אחרות.. שוב.. הכל תקין ,כיום זה מגיע בתדירות נמוכה יותר אך עדיין כאשר זה מגיע אנימ ממש סובל ולא יכול לעמוד זה ממש מכאיב בכל איזור המפשעות והירכיים וממש מקרין עד למטה, יש לציין ששורף לי לפעמים כאשר אני משתין בשעה שכואב לי ןאפילו פעם אחת התעלפתי לאחר שהשתנתי בזמן כזה,אני כבר די מיואש בקשר לזה..., ואין לאף אחד פתרון בשבילי,אודה לכם על תשובה ואולי הכוונה למישהו שמתמחה בסוג בזה של בעיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באשכים - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום13/04/2011שלום לך,
לצערי בודאי שלא ניתן יהיה להמליץ על פתרון דרך האתר.
יש לפנות לרופא לעיין בבדיקות אותן ביצעת ולהמליץ על המשך בירור או טיפול.
למשל, יתכן והתלונות שלך קשורות לדלקת של הערמונית ולאו דוקא לשבר הישן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)