מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בליטה במפשעהאין שם21/04/2011
שלום ד"ר,
אני רוצה להתייעץ איתך לגבי בעיה שכבר הצגתי בפניך לפני שבועיים בערך
אני בן 25, ואני מועמד לניתוח וריקוצל דו צדדי, היה לי גם חשד לגבי בקע במפשעה בצד ימין, ולכן לא רציתי לבצע את הניתוח לפני שאני מתייעץ עם הרופאים לגבי תיקון הוריקוצל כאשר יש בקע, הרופא האורולוג בדק אותי ואמר לי שאין בקע, הלכתי לרופא כירורג כללי לפני 10 ימים ונבדקתי והוא גם אמר לי שאין בקע, אבל עדיין לא האמנתי להם כי יש בליטה קלה במפשעה, אני שמתי לב שיש בליטה לפני שנה וחצי ומאז אותו רגע אני מתפקד כרגיל, כלומר זה לא משהו מסוכן, אבל הרופאים עדיין אומרים שזה לא בקע ואני יכול לעשות את הניתוח, לציין כי הבליטה היא מאוד קלה והיא יכולה לגדול אם אני מנפח את הבטן, למשל שואב אוויר, ולפעמים יש כאבים בזמן מאמץ פיזי- אבל באופן כללי, הבליטה הזאת לא מפריעה לי. ולא האמנתי גם לבדיקת הכירורג, והלכתי לכירורג אחר, וגם הוא אמר שאין בקע, ושאלתי אותו אם ראה שיש בליטה, הוא אמר לי כן אבל אין לך בקע- והוא אמר שאני יכול לבצע את הניתוח (הוריקוצל).
השאלה שלי היא - מה הבליטה הזאת? האם זה בקע מאוד קטן? ושאלה השניה היא האם הבליטה הזאת יכולה לסכן אותי בזמן הניתוח? (כי הניתוח הוא דו צדדי) ולכן הרופא יעשה חתך לתיקון הוריקוצל גם לצד שיש בו את הבליטה.
רק לצורך סיכום, שני רופאים כירורגים אמרו שאין בקע ורופא אורולוג גם טען שאין בקע.
אבל עדיין קיימת בליטה מאוד קלה שקשה לראות אותה - היא בולטת יותר רק אם אני מנפח את הבטן או בזמן שיעול, יש גם כאבים לא חזקים בזמן עבודה פיזית.
אני מודאג אם הבליטה הזאת יכולה לגרום לסכנה בזמן הניתוח.
אשמח לקבל את עזרתך-תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה במפשעה - תגובה
ד''ר גאזי פארס22/04/2011שלום רב!
אם שני כירורגים אמרו שאין הרניה אז אין הרניה.
גם אם יש הרניה אין בעיה לעשות ניתוח וריקוצילה , זה לא מזיק להרניה ולא מחמיר אותה.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)