מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלחיימון07/05/2011
יש לי 2 בעיות שאני מאוד מוטרד לגביהן רוב חיי וחייב לדעת אם יש לי סיכוי לשנות משהו.
1.אני כרגע בן 20, בצבא. וכשנולדתי הייתה לי בעיה שצינור השופכה היה קצר ופנה כלפי מטה בפין. לא יודע כיצד נקראת הבעיה. תיקנו לי אותה ויצרו לי המשך מלאכותי בעזרת העור או משהו כזה ככה שכביכול הכל נורמלי ואני משתין כרגיל.
עכשיו מאז שאני זוכר את עצמי הייתי נורא מוטרד מאורך איבר המין שלי שהוא נורא קצר(11 ס"מ כשהוא עומד). אני זוכר שכל ביקורת אצל האורולוג הייתי מוטרד מזה עד כששאלתי אותו בביקורת האחרונה והוא אמר שזה אורך נורמלי וזה לא יתארך עוד במהלך חיי...
אני בצבא זוכה לראות מלא איברי מין במקלחות ואני ממש בבעיית ביטחון עצמי נמוך בעקבות האורך שלי...
אני רק מתפלל שיום אחד זה ישתנה.
האם יש סיכוי שזה ישתנה באמת? האם יש איזה תהליך שיכול לשנות? אני אובד עצות וזה כן חשוב לי...אני עדיין לא מוכן לקבל את זה שזה ככה...
בעקבות הבעיה הזאת אני גם חושב שאני במעט חרדה שאני לא אוכל לספק בנות ובגלל זה אני גומר יחסית מהר בזמן סקס.
2.שמתי לב לעוד בעיה שנגררת מהקודמת.
אני לא מצליח לגמור בתוך בחורה. ז"א הבנתי שאין לי ת'שרירים שאמורים לגרום לשפיך לצאת בהשפרצה או משהו כזה. נובע מכך שבכלל כשאני בפנים הצינור שאמור להוביל את השפיך נחסם ושומדבר לא יוצא כשאני בתוך הבחורה.
רק כשאני יוצא הצינור כביכול משוחרר ובעזרת לחיצה שם אני מוציא את השפיך.
אני מפחד שאני לא אוכל להביא ילדים בעקבות הבעיה הזאת...
מה ניתן לעשות בעניין?
תודה מראש,
חיימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין11/05/2011לפי דעתי אין לך בעיה גופנית כי אורך הפין שתיארת הוא כן תקין וגם שיחזור חלק השופכה לא אמור להפריע לשפיכה חוצה והעובדה שכן מצליח לשפוך וכנראה חלק נשפך בתוך הנרתיק וחלק מוציא כשכבר בחוץ. הפחד שתיארת הוא לא מבוסס בכלל. לגבי האורך - עדיין אין שיטה בטוחה ויעילה שמאפשרת הארכת פין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
חיימון12/05/2011לא יוצא כלום עד שאני לגמרי בחוץ ואז רק בלחיצה יוצא לי...כאילו כשאני בפנים משהו נחסם שם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל - תגובה
ד''ר גאזי פארס13/05/2011בוקר טוב,
הניתוח שעברת היה תיקון היפוספאדיאס.
יתכן והסיבה שהזרע לא יוצא היא היצרות או יצירת סעיף באזור התיקון, כך הזרע מצטבר באזור זה ולא נפלט ללא עזרה ביד.
יש טיפול לבעיה זו ואתה תהיה בסדר. החששות שלך מיותרות.
תפנה בבקשה לאורולוג מטפל לבדיקה .
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)