חושב שיש לי בעיה בערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושב שיש לי בעיה בערמונית
    ערן
    15/05/2011

שלום רב,

אני בן 24, בריא בדר"כ. בתקופה האחרונה יש לי בעיה עם הטלת השתן. אני מרגיש צורך דחוף להטיל את השתן. לפעמים קשה לי מאוד להתאפק ואם אני צריך לשירותים אני חייב להתרוקן כמה שיותר מהר כי זה מרגיש דחוף. בנוסף אני יכול ללכת 2-4 פעמים לשירותים בפרק זמן של שעה שעתיים, אני לא שותה יותר מכל בן אדם ממוצע.
    לא שורף לי אבל אם אני מתאפק אני מרגיש כאב בצד ימין בבטן התחתונה וגם ברווח שבין הפין לפי הטבעת ולפעמים גם בפי הטבעת (הכאב ממשיך קצת גם אחרי הטלת השתן).
    חשוב לציין שכל בוקר לפני השתן הראשון כואב לי בגב התחתון בצד ימין.
    עשיתי בדיקת שתן ויצא תקין.
    מה יכול לגרום לתופעות הנ"ל ואיזה בדיקות כדאי לי לעשות?

תודה רבה ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושב שיש לי בעיה בערמונית

הוספת תגובה

• חושב שיש לי בעיה בערמונית - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    16/05/2011

צריך להבדק במרפאה ולקבל הבהרה על המצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברשותך אפשר קצת יותר לפרט?

ערן
    17/05/2011

כלומר, מה זה יכול להיות? האם ללכת לרופא משפחה או רופא אחר? איזה בדיקות יש לעשות?

תודה והמשך יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברשותך אפשר קצת יותר לפרט? - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    17/05/2011

תפנה לרופא משפחה עם בקשה לבצע סונר דרכי השתן ועם תוצאת הבדיקה ותוצאת בדיקת שתן תפנה לאורולוג והוא יוכל להמשיך את הבירור ולהתחיל הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אני אקבע מחר תור.

ערן
    17/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו