מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזקים של זקפה ממושכת,3 שעות רצופותמודאג19/05/2011
שלום,
בשנה וחצי האחרונות כתוצאה כנראה מלחץ נפשי יוצא לי לאונן כ3 שעות רצוף מדיי יום\יומיים (לאחרונה השתלטתי על העניין והורדתי בתדירות)...
יש לציין שיש לי עקמת פין מולדת לצד שמאל (שהייתה קטנה ולא משמעותית יחסית) ושמתי לב שבשנה וחצי האלו שהתחלתי לאונן באינטנסיביות (כ3 שעות שעות רצופות של זקפה) העקמת שלי החמירה וכשאני שוכב למשל על הגב במיטה בזמן זקפה,אני מרגיש אי נוחות,ואם אני זז בזמן השכיבה על הגב בזקפה האיבר שלי זז לכיוון העמקת בצורה לא נעימה (קשה להסביר את התחושה הזאת).
בנוסף הפין שלי לפעמים "קופץ" בצורה פתאומית ומתעוות לכיוון העקמת בזמן זקפה...כל הדברים הללו החלו בשנה וחצי האחרונות...האם ייתכן שהאוננות שנמשכת כ3 שעות רצוף פעם בכיום יומיים גרמה לעקמת להחמיר יחסית בהרבה? והאם ייתכן שזו גם הסיבה ל"קפיצות הפתאומיות" הזללו? בנוסף יש לי סוג של בליטה כזאת ליד החיבור של בסיס הפין לראש.....(שגם היא צצה בשנה וחצי האחרונות)
האם גרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך לאיבר מין? איך אפשר לתקן זאת?
קראתי גם במאמר מסויים את הדבר הבא:
רופאים מזהירים כי זקפה שנמשכת מעל ל-3 שעות פירושה שהדם הממלא את הגופים המחילתיים וגורם להתקשות הפין אינו משתחרר החוצה, כפי אמור לקרות לאחר שפיכה. "הדם עלול להיקרש ולגרום להצטלקות הרקמות בפין, ובסופו של דבר, לאין אונות.
האם זה נכון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזקים של זקפה ממושכת,3 שעות רצופות - תגובה
ד''ר גאזי פארס19/05/2011אין קשר בין עקמת הפין לפי הזקפה המתמשכת.
זקפה מעל שעתיים באופן רציף (במיוחד באנשים שמקבלים טיפול תרופתי או מחלות מסוימות ) דבר מזיק כפי שצינת.
ממליץ לך:
1- לפנות לאורולוג לבדוק את העקמת ואת הבליטה בעור.
2- להימנע מזיקפה מתמשכת.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על תגובתך המהירה,שאלה קטנה
מודאג19/05/2011אילו נזקים גורמת הזקפה המתמשכת אם כן? (אני רוצה לדעת אם חלילה נגרמו לי).
האם בהכרח אחרי כשנה וחצי של אוננות כזו של כ3 שעות רצוף של זקפה כמעט כל יום נגרם לי נזק כלשהוא?
תודה רבה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף חשוב לי לציין שאני לא משתמש
מודאג19/05/2011בויאגרה או בתכישירם מעוררי זקפה אחרים,אלא זו זקפה טבעית רק שאני מעכב את הגמירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף חשוב לי לציין שאני לא משתמש - תגובה
ד''ר גאזי פארס20/05/2011שהייה מתמשכת של הדם בגופים המחלתיים גורמת לפגיעה באלסטיות של החללים בתוך אבר המין.פגיעה מתמשכת וחוזרת כזו יכולה לגרום להפרעה במנגנון הזקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)