נזקים של זקפה ממושכת,3 שעות רצופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזקים של זקפה ממושכת,3 שעות רצופות
    מודאג
    19/05/2011

שלום,
    בשנה וחצי האחרונות כתוצאה כנראה מלחץ נפשי יוצא לי לאונן כ3 שעות רצוף מדיי יום\יומיים (לאחרונה השתלטתי על העניין והורדתי בתדירות)...

יש לציין שיש לי עקמת פין מולדת לצד שמאל (שהייתה קטנה ולא משמעותית יחסית) ושמתי לב שבשנה וחצי האלו שהתחלתי לאונן באינטנסיביות (כ3 שעות שעות רצופות של זקפה) העקמת שלי החמירה וכשאני שוכב למשל על הגב במיטה בזמן זקפה,אני מרגיש אי נוחות,ואם אני זז בזמן השכיבה על הגב בזקפה האיבר שלי זז לכיוון העמקת בצורה לא נעימה (קשה להסביר את התחושה הזאת).

בנוסף הפין שלי לפעמים "קופץ" בצורה פתאומית ומתעוות לכיוון העקמת בזמן זקפה...כל הדברים הללו החלו בשנה וחצי האחרונות...האם ייתכן שהאוננות שנמשכת כ3 שעות רצוף פעם בכיום יומיים גרמה לעקמת להחמיר יחסית בהרבה? והאם ייתכן שזו גם הסיבה ל"קפיצות הפתאומיות" הזללו? בנוסף יש לי סוג של בליטה כזאת ליד החיבור של בסיס הפין לראש.....(שגם היא צצה בשנה וחצי האחרונות)

האם גרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך לאיבר מין? איך אפשר לתקן זאת?
    קראתי גם במאמר מסויים את הדבר הבא:

רופאים מזהירים כי זקפה שנמשכת מעל ל-3 שעות פירושה שהדם הממלא את הגופים המחילתיים וגורם להתקשות הפין אינו משתחרר החוצה, כפי אמור לקרות לאחר שפיכה. "הדם עלול להיקרש ולגרום להצטלקות הרקמות בפין, ובסופו של דבר, לאין אונות.

האם זה נכון?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נזקים של זקפה ממושכת,3 שעות רצופות - תגובה

ד''ר גאזי פארס
    19/05/2011

אין קשר בין עקמת הפין לפי הזקפה המתמשכת.
    זקפה מעל שעתיים באופן רציף (במיוחד באנשים שמקבלים טיפול תרופתי או מחלות מסוימות ) דבר מזיק כפי שצינת.
    ממליץ לך:
    1- לפנות לאורולוג לבדוק את העקמת ואת הבליטה בעור.
    2- להימנע מזיקפה מתמשכת.
    החלמה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על תגובתך המהירה,שאלה קטנה

מודאג
    19/05/2011

אילו נזקים גורמת הזקפה המתמשכת אם כן? (אני רוצה לדעת אם חלילה נגרמו לי).

האם בהכרח אחרי כשנה וחצי של אוננות כזו של כ3 שעות רצוף של זקפה כמעט כל יום נגרם לי נזק כלשהוא?

תודה רבה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף חשוב לי לציין שאני לא משתמש

מודאג
    19/05/2011

בויאגרה או בתכישירם מעוררי זקפה אחרים,אלא זו זקפה טבעית רק שאני מעכב את הגמירה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף חשוב לי לציין שאני לא משתמש - תגובה

ד''ר גאזי פארס
    20/05/2011

שהייה מתמשכת של הדם בגופים המחלתיים גורמת לפגיעה באלסטיות של החללים בתוך אבר המין.פגיעה מתמשכת וחוזרת כזו יכולה לגרום להפרעה במנגנון הזקפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו