מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וריקוצלה ופרוסטטהרועי29/05/2011
שלום רב
מגיל צעיר סבלת מכאבים באשכים, נבדקתי כנער כולל בדיקות אולטרסאונד ונשלחתי לביתי ללא המלצה לטיפול כלשהו (אני מניח שהייתה לי וריקוצלה קלה) במשך השנים למדתי לחיות עם הכאבים הבאים והולכים ומשום מה לא הלכתי להיבדק שוב
היום לאחר יותר מ-15 שנה, כאשר הכאבים הלכו והחריפו ובמקביל לבדיקות פיריון, אבחנו לי וריקוצלה והומלץ לי לנתח
במקביל הרופא לאחר בדיקה פיסית בלבד, אבחן גם דלקת בפרוסטטה והמליץ לי טיפול אנטיביוטי (לטענתו הכאבים המתמשכים מקורם לא בוריקוצלה, כי היא לא חמורה לטענתו, וכנראה שמדובר בדלקת שאני סוחב עימי תק ארוכה)
אני אציין כי לא נעשתה לי כל בדיקה נוספת מלבד הבדיקה הפיסית (כגון שתן, דם) לאיתור דלקת.
נתקלתי בראיון באינטרנט ובו מומחה טען כי יש קשר ישיר לוריקוצלה ולבעיות בפרוסטטה כי יש זרימה מוגברת של הורמונים לפרוסטטה ושטיפול בוריקוצלה אמור לשפר את הכאבים שלי ולתסמינים של דלקת\בעיות אחרות בפרוסטטה.
השאלות שלי הם להלן:
1. האם אני אמור לטפל ראשית בוריקוצלה או לקחת את הטיפול האנטיביוטי לפרוסטטה (אולי במקביל אני אמור לבקש שיבצע בדיקות יותר מבססות?)
2.ממה סביר להניח שאני סובל מכאבים לאורך תק' ארוכה כל כל באשכים?
3. האם יש קשר לדלקת בפרוסטטה ולבעיות פריון או סביר להניח שהבעיה מקורה בוריקוצלה בלבד?
בתודה מראש!
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה ופרוסטטה - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין31/05/2011ווריקוצלה נדיר מאד גורם לכאבים. דלקת ערמונית כל גורמת לכאבים. לא ידוע קשר בין ווריקוצלה לדלקת ערמונית. בד"כ כדי לקבוע אבחנה של דלקת ערמונית וסוג של הדלקת עושים גם בדיקת הערמונית עם אצבע וגם בדיקות שתן כללית ותרבית לפני בדיקת אצבע ואחריה כדי לדעת האם הפרשה מערמונית לשתן מכילה סימני דלקת או חיידקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)