דלקת חידקית בתרבית זרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חידקית בתרבית זרע
    רועי
    23/06/2011

שלום, שמי רועי ואני בן 25. לאחר תקופה בת 3-4 חודשים של צריבות בכיפת הפין, אי נעימות בעת שפיכה ווכאבים הולכים וחוזרים באשכים התגלה אצלי בתרבית זרע חידק בשם Haemophilus Influenzae. בבדיקות התגלה שהערמונית שלי לא מוגדלת ואף לא רגישה. ניתן לי טיפול בן שבועיים באנטיביוטיקה "זניט".

- האם ניתן להסיק שהחידק נמצא בערמונית? האם יתכן שהוא נמצא בחלק אחר במערכת הרביה כגון יותרת האשך או צינור הזרע?

- אני אדם אופטימי מטבעי אבל לא הצלחתי לצערי למצוא עדויות באינטרנט לאנשים שסבלו מהבעיה שלי, והיא נפתרה לבסוף כליל. האם יש סיכוי שבתום הטיפול האנטיביוטי יחזרו חיי למה שהיו או שמא עלי להכין את עצמי לכך שהכאבים ישארו בכל מקרה ואין טיפול שיעזור להפטר מהבעיה לחלוטין?...

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חידקית בתרבית זרע

הוספת תגובה

• דלקת חידקית בתרבית זרע - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    26/06/2011

לא ניתן להתחייב שהטיפול יעזור כי לא בטוח שהחיידק רגם לתסמינים שציינת. מצד שני בלי לנסות לטפל בו לא נוכל לדעת. לכן ניסיון לטפל בחיידק הגיוני ביותר והתוצאה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה! וגם:

רועי
    26/06/2011

אדע מה התוצאות רק בתום הטיפול האנטיביוטי... שאלה נוספת: בוא נניח שהחידק הזה גורם לתסמינים והאנטיביוטיקה תטפל בו - הבנתי שיש חיסון נגד החידק הזה, שגורם בד"כ לדלקת קרום המח ובעיות במערכת הנשימה. האם יכול להיות שחיסון, בתום הטיפול, ימנע ממנו מלחזור?

ושאלה שניה: אני מנסה להבין - האם יש אנשים שסובלים מסתמינים כאלה ונפטרים מהם לחלוטין, או שמא תמיד או כמעט תמיד זה הופך למשהו כרוני שנאלצים להתמודד איתו כל החיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה! וגם: - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    28/06/2011

לגבי יעילות החיסון רצוי להתיעץ עם מומחה בזיהומים. לגבי סיכוי לריפאוי מלא- כן זה ניתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רועי
    29/06/2011

אעשה זאת. שוב תודה, יום טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו