מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת חידקית בתרבית זרערועי23/06/2011
שלום, שמי רועי ואני בן 25. לאחר תקופה בת 3-4 חודשים של צריבות בכיפת הפין, אי נעימות בעת שפיכה ווכאבים הולכים וחוזרים באשכים התגלה אצלי בתרבית זרע חידק בשם Haemophilus Influenzae. בבדיקות התגלה שהערמונית שלי לא מוגדלת ואף לא רגישה. ניתן לי טיפול בן שבועיים באנטיביוטיקה "זניט".
- האם ניתן להסיק שהחידק נמצא בערמונית? האם יתכן שהוא נמצא בחלק אחר במערכת הרביה כגון יותרת האשך או צינור הזרע?
- אני אדם אופטימי מטבעי אבל לא הצלחתי לצערי למצוא עדויות באינטרנט לאנשים שסבלו מהבעיה שלי, והיא נפתרה לבסוף כליל. האם יש סיכוי שבתום הטיפול האנטיביוטי יחזרו חיי למה שהיו או שמא עלי להכין את עצמי לכך שהכאבים ישארו בכל מקרה ואין טיפול שיעזור להפטר מהבעיה לחלוטין?...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חידקית בתרבית זרע - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין26/06/2011לא ניתן להתחייב שהטיפול יעזור כי לא בטוח שהחיידק רגם לתסמינים שציינת. מצד שני בלי לנסות לטפל בו לא נוכל לדעת. לכן ניסיון לטפל בחיידק הגיוני ביותר והתוצאה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה! וגם:
רועי26/06/2011אדע מה התוצאות רק בתום הטיפול האנטיביוטי... שאלה נוספת: בוא נניח שהחידק הזה גורם לתסמינים והאנטיביוטיקה תטפל בו - הבנתי שיש חיסון נגד החידק הזה, שגורם בד"כ לדלקת קרום המח ובעיות במערכת הנשימה. האם יכול להיות שחיסון, בתום הטיפול, ימנע ממנו מלחזור?
ושאלה שניה: אני מנסה להבין - האם יש אנשים שסובלים מסתמינים כאלה ונפטרים מהם לחלוטין, או שמא תמיד או כמעט תמיד זה הופך למשהו כרוני שנאלצים להתמודד איתו כל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה! וגם: - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין28/06/2011לגבי יעילות החיסון רצוי להתיעץ עם מומחה בזיהומים. לגבי סיכוי לריפאוי מלא- כן זה ניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רועי29/06/2011אעשה זאת. שוב תודה, יום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)