מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח הקטנת חזה ושריפה בפטמותכרמל31/07/2019
לפני חודש וחצי עברתי ניתוח הקטנת חזה.
מאותה נקודה ועד היום אני מרגישה תחושת שריפה באזור הפטמות וחווה כאבים. האם זה תקין? האם זה אמור להדאיג?
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי כרמל עדיפה תחושת שריפה בפטמות מחוסר תחושה כלל (תופעת לוואי שכיחה של הקטנת חזה)
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס05/08/2019סביר להניח שתוך מספר חודשים התחושה הזו תחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היש נשים שאין להם קפסולה?נעמה27/07/2019
ויכוח עם חברה
האם לכל אישה שמכניסה שתלים לגוף נוצרת קפסולה? חברתי טוענת שלא לכולן יש קפסולה רק שהגוף מתנגד לשתלים.ואני מסבירה שברגע שמכניסים שתל מתפתחת קפסולה אין דבר כזה שיש שתלים בגוף ללא קפסולה מי צודקת? היא עכשיו החליפה שתלים ובטוחה שאין לה קפסולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צודקת. קופסית (קפסולה) נוצרת סביב כל גוף זר שמוכנס לגוף. חברתך מתכוונת כנראה להתקשות קופסית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס27/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שתלים של חברת אלרגןמיכל25/07/2019
שלום רב,לפני 6 שנים עשיתי הגדלת חזה , עם שתלים של אלרגן, עכשיו כתבו שהשתלים מסוכנים וחברת אלרגן עשתה ריקול ואספה את כל השתלים, האם כדאי להוציא את השתלים ולהחליף בשתלים מחברה אחרת? האם יש אחריות לחברת אלרגן להוצאת השתלים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מיכל אין צורך להחליף את השתלים אם אין בעיות מיוחדות
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס27/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוח ניתוח הוצאת שתליםמעיין25/07/2019
היי עשיתי ניתוח הוצאת השתלים הרופא אומר שהכל יצא ב100% ושאני יכולה להיות רגועה. האם זה מה שמבינים מהדוח ניתוח? שהוא הוציא את כל הקפסולה ב100% כמו שאומר
מצרפת דוח ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מעין את יכולה להיות רגועה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס27/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד שד לפני מיתוחמורן23/07/2019
שלום, עשיתי אולטראסאונד שד כחלק מבדיקות לפני הגדלת חזה. בשד שמאל הודגם גוש מוצק אובלי וסדיר בקוטר 1 ס״מ. מה הממצא אומר? אין לי בקרוב תור לכירורג שד. מה לגבי הניתוח ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפנות את השאלה למנתח שלך
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס23/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת שתלים עקב קרע . שחזור שדטניה22/07/2019
שלום רב. אשמח לדעת אם בכל ניתוח הוצאת שתלים מוצאים קפסולה.
אני לא רוצה להחזיר שתלים. מה אופציות לעיצוב שד משלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טניה לא בכל ניתוח מוציאים את הקופסית רק במידת הצורך
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס22/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד תחושה בפטמה לאחר הגדלת חזהליב18/07/2019
לפני עשרה חודשים עברתי הליך של הגדלת חזה.
מאז, התחושה בפיטמה לא חזרה לי. האם זה משהו שצריך להדאיג או שזה יחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן תחושה בפטמה אחרי הגדלת חזה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס19/07/2019הי ליב, אובדן תחושה בפטמה הוא תוצר לוואי ידוע של הגדלת חזה. אל תאבדי תקווה משום שלעיתים התחושה חוזרת גם אחרי שנים אבל בדרך כלל מה שלא חזר תוך שנה שנה וחצי - לא יחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה ואירוע משפחתיבת אל15/07/2019
לפני כחודשיים עברתי הגדלת חזה.
אני אמורה ללכת לאירוע משפחתי עוד שבוע.
אני מעוניינת ללבוש שמלה ללא חזייה.
האם אני יכולה לעשות זאת לאחר פרק זמן כזה לאחר הניתוח?
או שחייב חזייה שתתמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורך בחזיה לאחר הגדלת חזה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס15/07/2019הי בת אל - עליך לשאול את המנתח שלך. יש מספר גישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הגדלה-שתל תקועמיכל09/07/2019
היי,
אני 5 חודשים אחרי הגדלה מתחת לשריר צד ימין 325 שמאל 350 הצד הימני החלים יפה ואילו השמאלי נשאר תקוע למעלה ולא יורד . לשתל כבר אין סיכוי לרדת המקום תפוס לי וגם קצת כואב ובכלל זה מצב מתסכל ,הרופא שלי אמר שאסור לנתח עכשיו וצריך לחכות עוד 5 חודשים ואם כן יהיו סיבוכים..
האם לדעתך יש סיכוי שהוא ירד לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקום שתל לאחר הגדלת חזה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס15/07/2019הי מיכל, צדק המנתח שלך שאמר שעליך להמתין כשנה לפני גישה לניתוח משלים. לגבי מיקום השתל - תמיד יש סיכוי שהוא עוד ירד, בין היתר בגלל זה מחכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לק בניתוח- - בירורנוי09/07/2019
היי, למה בניתוח צריך להוריד מציפורן אחת לק? והאם מספיק רק מציפורן אחת להוריד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת לק מהציפורן לפני ניתוח
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס15/07/2019הי, אין צורך להסיר לק ברוב חדרי הניתוח. אם בכל זאת ביקשו ממך זה על מנת שהקריאה של מד סטורצית החמצן בדם תהיה טובה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שברים בגב והגדלת חזהמור08/07/2019
אם יש שברים בחוליות הגב בחוליות d.l.אפשר לבצע ניתוח להגדלת חזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שברים בעמוד שדרה והגדלת חזה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס09/07/2019צריך לשאול את האורטופד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הוצאת שתליםרינה07/07/2019
היי, בנות שמוציאות קפסולה ושתלים כאשר שולחים את הקפסולה לפתולוגיה ( רגילה לא של alcl) והיא חוזרת תקינה הן בטוחות שהן גם כביכול עשו פתולוגיה לרקמת השד, אבל זה רק רקמת חיבור, זה לא רקמת שד לכן הן טועות זו לא פתולוגיה שבודקת/פוסלת סרטן שד. אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתולוגיה של הקופסית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס07/07/2019שולחים רק את הקופסית לפתולוגיה ולא רקמת שד. זו לא בדיקה ששוללת סרטן שד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שייןןןןןן האחד והיחיד שאלה לי אלייך❤סיוון03/07/2019
שלום רב אופיר שיין 🌼 אתחיל בכך שאציין שאתה הרופא הכי נחמד והכי מקצועי שיצא לי להיתקל באמת..כל כך שונה מכל השאר! ( נותחתי אצלך בעבר) רציתי לשאול ניתוח הוצאת שתלי סיליקון כתוב שלאחר הניתוח הוצאה בבדיקות הדמייה אפשר להתבלבל ולראות רקמות צלקת כגידולים/גושים. שואלת את עצמי הרי גם בהגדלת חזה יש צלקות פנימיות וגם בהקטנת חזה יש הרבה יותר צלקות פנימיות שנוצרות מכל ניתוח שד אחר . אז למה יש את הסעיף הזה אך ורק בהוצאת משתל שד? אשמח להסבר ? ושיהיה לך ערב קסום ❤❤❤❤
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיווווון
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס03/07/2019היוש. שאלה מצויינת שאלת. לא מצאתי שום סימכוין מדעי לסעיף הזה ולכן הסתייגתי ממנו יחד עם עוד חברים באיגוד. אבל עדיין הועד של האיגוד בחר להוסיף את השינוי האמור. מסכים עם ההגיון שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת שתלים וקפסולה- התייעצותנוגה03/07/2019
אם אני מוציאה את השתלים והקפסולה יש לי עדיין סיכוי לחלות ב alcl?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BIA-ALCL
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס03/07/2019לא ALCL שקשורה לשתלים... יש אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבה הההההההה
נוגה03/07/2019יש רק סרטן השד לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ALCL בעור ובמקומות אחרים בגוף שלא קשורים לשתלים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס03/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לחו"ל קצת לאחר ניתוח. רצוי להתנתח?דינה03/07/2019
היי . נניח ואתה מבצע ניתוח להוצאת שתלים וקפסולות ולאחר 8 ימים מהניתוח צריך לטוס לחודש. מה היית עושה עם הביקורות'? שצריך לעשות כל שבועיים? היית נותן לאחות שעובדת איתך לבצע ביקורות? ( בכל זאת אחות זה לא רופא) היית בכלל ממליץ לבחורה לבצע את הניתוח או מציע לה לחכות שתחזור? ומה עושים אם סיבוכים ויש נוזל שצריך לשאוב זה פעולה פשוטה? ושאלה נוספת שמעניינת אותי איך יודעים אם צריך לשאוב נוזלים או אם חלילה יש סרומה? הרי החזה נפוח וזה טבעי אז לפי מה אפשר לדעת? תודה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה שאלות
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס03/07/2019הי דינה, את לפני או אחרי ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)