מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה לבת 15מיכל16/07/2014
אני עומדת לפני ניתוח.בפגישת הייעוץ במרפאה החליטו שזה בסדר למרות גילי הצעיר.אני עם חזה שטוח לגמרי.ההורים שלי עדיין חוששים בגלל גילי הצעיר אך אני מאוד בשלה לניתוח ולא מוכנה לסבול מרגשי נחיתות עוד שנה או שנתיים.מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה לבת 15 - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר16/07/2014מיכל שלום
אין שום הצדקה לנתח לפני גיל 18.
גיל 15 הוא עדיין גיל שבו ההורמונים אינם מאוזנים והגוף עדיין בתהליך גדילה.
מאד לא מומלץ לנתח בגיל 15 והייתי ממליץ לך לגשת ליעוץ נוסף אצל כירורג פלסטי מומחה המופיע ברשימה של האיגוד לכירורגיה פלסטית, ולשמוע את דעתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני יכולה להשיג את הרשימה הזאת
מיכל17/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים בחזהדבי13/07/2014
שלום רב, אני סובלת שנים מחזה גדול DD ולאחרונה ממש כואב לי מפריע לי לנשום ועוד כמה דברים.
לאחרונה מצאו לי שני גושים, אני במהלך ביופסיה אך על כל פנים אני מעוניינת להוריד ולבצע הקטנה חזה האם זה אפשרי + האם יש השתתפות בקופות חולים ו/או ביטוח בריאות פרטי כמו כן אשמח לקבל רופא בצפון מומלץלנושא הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים בחזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר13/07/2014שלום דבי
מומלץ לסיים את הברור הרפואי לפני קבלת ההחלטה.
ניתוח הקטנת חזה מוכר בסל הבריאות במידה ואת עומדת בקריטריונים.
פני לקופת החולים שלך ובררי מהו התהליך שאת צריכה לבצע על מנת לבדוק את זכאותך.
כמו כן בררי איזה רופאים מבצעים את הניתוחים מטעם הקופה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה בשד ימין.מיכל05/07/2014
שלום,
עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כשנה.
כעת כשאני שוכבת על הבטן, בצד ימין יש תחושה לא נוחה, כאילו משהו מפריע, ובזווית מסויימת אפילו טיפה כואב. בעוד שבצד שמאל אין משהו שמפריע.
מה יכולה להיות הסיבה? האם זה נורמלי ?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה בשד ימין. - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/07/2014שלום מיכל
מומלץ לגשת לרופא שניתח אותך על מנת שיבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהחגית29/06/2014
שלום,
כמה שאלות:
האם כל המנתחים עובדים באותה שיטה להקטנת חזה?
ואיך המנתח קובע את גודל הפטמה כשהוא מקטין את החזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר29/06/2014השיטות להקטנת חזה דומות אם כי לכל מנתח יש את הטכניקה שלו לביצוע הניתוח.
גודל הפטמה נקבע בהתאם לפרופורציות המתאימות לכל מנותחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהחגית26/06/2014
שלום, עברתי הקטנת חזה לפני שנה ושבעה חודשים. האם הצלקת שיש לי עכשיו תמשיך להראות ככה? או שבמהלך השנים היא תתבהר יותר ותהיה פחות בולטת? כרגע הצלקת מאוד בולטת וגם במגע עם היד מרגישים שהיא בולטת החוצה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר28/06/2014חגית שלום
יתכן והצלקת תתבהר עם השנים אך לא ניתן לדעת בוודאות.
קיימים טיפולים להקטנת עובי הצלקת כמו V-TOUCH או הזרקה של סטרואידים לצלקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה
חגית28/06/2014שלום,
תודה על התגובה לגבי הצלקת אך לא קיבלתי תשובה להאם במשך הזמן היא תהיה פחות בולטת החוצה והאם היא לא תהיה מורגשת במגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר28/06/2014לא ניתן לתת תשובה לשאלה זו. התוצאה תלויה בהתנהגות העור שלך. הטיפולים המומלצים למעלה עשויים לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפניה להקטנת חזהחני10/06/2014
שלום רב שמי חני אני בת 46 מלאה עם חזה גדול סובלת מכרבי גב ועורף כול הזמן אימי לאחר כריתת שד עקב המחלה אני במעקב שנתי כבר שנים בשנה שעברה מצאו כול מיני ציסטוטת סביב החזה השמלאי בכיוון השעון מדוע הכירוג או הרופא משפחה לא ממלצים לי לעשות הקטנת חזה כול שנה שאני אמורה לעשות את הבדיקות אני בפחד
האם אני יכולה לבקש או לפחות ללכת לקבל ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניה להקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר11/06/2014חני שלום
אינני מבין מה השאלה.
אודה לך אם תבהירי מה את מעונינת לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצותחנית10/06/2014
שלום מעוניינת בניתוח להגדלת חזה מתלבטת לגבי הרופא מי יכולה להמליץ לי בין דק וינברגר או מוסקונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר11/06/2014שלום רב
האתר אינו ממליץ על רופאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופסית פעמייםמממ07/06/2014
שלום, אני שתיים אחרי הגדלת חזה ראשונה שתל 300 מנטור עגול מדיום מעל השריר לאחר חצי שנה הבחנתי לצערי הרב בקופסית. .
לפני שנה עברתי ניתוח חוזר המנתחת הייתה אמורה להחליף מיקום אל מתחת לשריר ולא ברור למה החליטה שלא לעשות את זה בסוף. .
הקופסית ממש מהר חזרה. .
מאוכזבת מיואשת ומותשת חסרת ביטחון ואמונה שזה יכול מתישהו להסתדר.
עד כמה יש סיכוי שהשתלים החדשים שתלי פוליאוריתי באמת יעזרו ובסוף ישאר לי חזה יפה שגם ניתן לגעת בו ולא להרגיש פלסטיק?
אגב גם אין לי תחושה. . זה כנראה לא יחזור?
אודה לכל תשובה בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופסית פעמיים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/06/2014מממ שלום
שתל פוליאוריתן בהחלט יכול לתת תשובה לבעיית הקופסית.
הסיכון בהווצרות קופסית עם שתלי פוליאוריתן נמוך מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שמעתם על מישהי
מממ08/06/2014אם שמעתם על מישהי שגם עם השתלים הנ"ל היה קופסית?
איך זה הולך ? אני צריכה לשלם על ניתוח מחדש? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שמעתם על מישהי - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/06/2014לא מוכר לי מקרה של קופסית עם שתלי פוליאוריתן אם כי תמיד יש סיכון ולו הקטן ביותר שזה יקרה.
לגבי התשלום - כל רופא נוהג בדרך הנראית לו. בכל מקרה בוודאי מקובל לגבות עבור חדר ניתוח ועבור השתלים באם מחליפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הכל
מממ09/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחיצה לאחר הגדלהיהודית05/06/2014
יש לי שאלה:
האם אחרי הגדלה (כעבור שלושה חודשים) אין כבר כאבים.
האם מותר לבעלי ללחוץ על השדיים? האם זה יכול לגרום לבעיה כל שהיא?
השתל לא יכול להתפוצץ או לזוז ממקומו? (שתל תחת השריר).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיצה לאחר הגדלה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/06/2014יהודית שלום
השתלים לא יכולים להתפוצץ מלחיצה.
אם המגע אינו גורם לך אי נוחות - אין מגבלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות קשה-לפני ניתוחצעירה31/05/2014
היי, אני בחורה מאוד מאוד רזה!!! שוקלת 42 , גובה 1.56,
מבנה גופי מאוד צר, והחזה שלי הטבעי עומד וקטן (אינו נפול)
כשהייתי בפגישת ייעוץ הציעו לי להכניס שתל עגול נמוך 325 cc ולא שתל אנטומי,
לאחר הפגישה קראתי באינטרנט ששתל אנטומי עדיף לבחורות רזות וצרות מעיין שהוא מעניק מראה יותר טבעי ועדין, וששתל עגול מעניק מראה יותר מנותח,
מה כדאי לי לעשות?!!????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות קשה-לפני ניתוח - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר01/06/2014שלום רב
לאחר שבחרת את המנתח הסבירי לו שאת רוצה מראה טבעי ועדין ובקשי ממנו הסברים לגבי ההבדלים בין השתלים ומדוע הוא ממליץ על שתל מסויים.
אין תשובה כללית המתאימה לכולם. יש להתאים את השתל למבנה גופך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי הגדלה והרמהאניטה21/05/2014
ד"ר שלום רב, לפני שנה בדיוק עברתי הגדלה והרמה של חזה דרך הפיטמה, עדיין סובלת מכאבים ורגישות בשדיים ממש הרגשה של גודש כל הזמן ובנוסף כאבים חזקים בכל מגע בפיטמה ימין.שאלתי האם כך מרגישים? ולמה יש עדיין רגישות וכאבים? זה נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי הגדלה והרמה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר22/05/2014אניטה שלום
מומלץ לגשת לרופא המנתח שלך על מנת שיבדוק שהכל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה לאחר הקטנת והרמת חזהעדי19/05/2014
עברתי ניתוח הקטנה לפני קצת פחות מחודשיים. הצד השמאלי שלי תמיד היה קצת יותר גדול מהימני, ובניתוח באמת הוסר יותר מצד שמאל מאשר בימין.
היום השד השמאלי גדול לדעתי משמעותית מצד ימין...
איך זה יתכן אם הורידו מהשמאלי יותר?
האם יתכן שאחרי כמעט חודשיים מהניתוח עוד יש נפיחות שאמורה לרדת, או שבשלב זה כבר אין נפיחות ?
האם אחרי חודשיים החזה מגיע כמעט למצבו הסופי, או שעוד צפויים שינויים?
אשמח מאוד לתשובה... אני ממש מתחילה להיות מתוסכלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לאחר הקטנת והרמת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר20/05/2014עדי שלום
מאחר ומשד שמאל הוסרה יותר רקמת שד יתכן ועדיין יש בצקות אשר גורמות לשד להראות גדול יותר.
לאחר ניתוח יכולים להיות שינויים בצורת השד והשד מגיע למצבו הסופי רק לאחר מספר חודשים עד שנה.
בהחלט יכול להיות שיש עדיין בצקות ונפיחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיכונים של מעשנת בניתוח הקטנת חזהשיר04/05/2014
היי, אני בת 20, חיילת משוחררת, גובהי 1.62 ומשקלי בסביבות ה57 ק"ג.
אני סובלת מחזה גדול כבר שנים, מידת החזייה שלי היא 70E , אני רקדנית והגעתי להחלטה סופית שאני מעוניינת בניתוח להקטנת חזה.
אני מעשנת כבר 3 שנים , כמות ממוצעת של 10 סיגריות ביום, ורציתי לשאול מה הסיכונים שלי בתור מעשנת בביצוע ניתוח הקטנת+הרמת חזה, וכמה זמן אצטרך להפסיק לעשן לפני הניתוח ולאחריו ?
שאלה נוספת, כמה זמן ממוצע יידרש לי עד שאוכל לחזור לרקוד באופן מלא ולעשות פעילות גופנית מלאה הכוללת ריצות, קפיצות וכו' ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכונים של מעשנת בניתוח הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר04/05/2014שיר שלום
יש להפסיק לעשן חודש לפני הניתוח.
הניקוטין שבסיגריות גורם לפגיעה בריפוי ומאחר ובניתוח הקטנת חזה יש פגיעה בחלק לא קטן מרקמת השדיים עלולה להיות פגיעה בתהליך הריפוי של הגוף מהניתוח.
החזרה לשגרה היא לאחר כשבוע עד עשרה ימים. חזרה לפעילות פיזית מאומצת יכולה להיות בהדרגה לאחר כחודש וחצי עד חודשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משתוקקת להקטנת חזההדר28/04/2014
שלום, אני עוד מעט אהיה בת 21. חולמת מכיתה י״א לעשות הקטנה. הגובה שלי הוא 1.59, שוקלת בערך 57 קילוגרם, מידת החזייה שלי 65GG.
אני כרגע בצבא, משתחררת עוד חודשיים והיו לי מספר שאלות בנוגע לניתוח ואפשרויות מימון מקופת החולים.
1. הלכתי למנתחת פלסטית שהמליצה לי על הניתוח ואמרה שיקל רבות על חיי במספר אספקטים שונים, ונתנה לי מכתב שמציין שלדעתה ישנה סיבה רפואית לעשות את הניתוח על מנת להקל עלי בעתיד. בנוסף קיבלתי המלצה חאורתופד אך אמר לי שזוית הכיפוף בגב שלי אינה מספיקה לדעתו למימון. האם יש דרך לברר את הקריטריונים לקבלת מימון מהקופה, ובמידה ואני מתחילה בתהליך לנסות להשיגו מה עלי להכין מראש?
2. מה אחוזי הסיכון שבניתוח זה והאם ישנם סיבוכים או תופעות נפוצות לאחר הניתוח?
אלו שאלות מכוונות לבנות שעברו את הניתוח לפני מספר חודשים/שנים:
3. האם הצלקות נעלמות אחרי זמן רב?
4. כיצד השד נראה מספר שנים לאחר הניתוח?
עשיתי קצת מחקר באינטרנט אבל לא מצליחה למצוא פרטים מסויימים, אם יש אתר כלשהו שאפשר להפנות אותי אליו אני אשמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתוקקת להקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר28/04/2014שלום הדר
אכן הניתוח להקטנת חזה יכול להקל עליך מאד.
על מנת לדעת מה הם הקריטריונים לעשות את הניתוח במימון הקופה, מומלץ לפנות לקופה בה את מתכוונת להיות חברה ולברר אצלם מה בדיוק נדרש ממך.
בכל ניתוח יש סיכונים. כאשר תחליטי מה ברצונך לעשות ותבחרי את המנתח תקבלי הסבר מפורט גם לגבי הסיכונים. חלק מהסיכונים הם התפתחות זיהום ולכן תקבלי אנטיביוטיקה בזמן הניתוח ולאחריו, הצטלקות לא יפה ויצור צלקות מעובות, שינוי ברקמת השד ובתחושות כולל אבדן תחושה בפטמה, פגיעה ביכולת להניק.
הצלקות לא נעלמות לעולם אם כי בדרך כלל הן נעשות פחות בולטות.
עם השנים ועקב הריונות , עליות וירידות במשקל ועוד, השד עלול לשנות את צורתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשאות brca וניתוח הקטנת חזהאנונימית24/04/2014
שלום
אני בת 44, נשאית brca2 ללא חולי (טפו טפו טפו)
יש לי חזה גדול ואני מעוניינת לבצע ניתוח הקטנה
השאלה היא האם כדאי לי לשלם כל-כך הרבה כסף ולעבור פרוצדורה ניתוחית של הקטנה או לעשות כבר כריתה מניעתית עם שתלים
האם יש השלכה של ניתוח הקטנה על הסיכויים לחלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשאות brca וניתוח הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר24/04/2014אנונימית שלום
עליך להתייעץ בנושא עם אונקולוג/ית או כירורג/ית שד הבקיאים בנושא.
ניתוח להקטנת חזה גורם ליצירת צלקות אשר עלולות להפריע במעקב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)