מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להחליף שתלים?שרון15/09/2013
לפני כ9 שנים עברתי ניתוח הרמה והגדלה ברשת מרפאות שלא קיימת יותר
הושתלו לי שתלים של חב' לוכסמבורג, איך אוכל לדעת אם יש צורך להחליף את השתלים לאחר עשר שנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להחליף שתלים? - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר15/09/2013שרון שלום
מומלץ לגשת לרופא המנתח שניתח אותך לפני 9 שנים.
לאחר בדיקת המנתח תוכלי לדעת אם יש צורך להחליף את השתלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה אמא ואניגילי09/09/2013
שלום- אמי ואני רוצות לעבור הקטנת והרמת חזה.
אמי בת 54 ואני בת 24. השאלה שלי היא:
האם ניתוח כזה נחשב ניתוח מסוכן? מישהי איבדה את חייה פעם בגלל זה?
האם לאמא שלי זה מסוכן יותר?
כמו כן, האם ההרדמה היא מפחידה?
אשמח לתשובות, בתודה גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה אמא ואני - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר09/09/2013גילי שלום
בכל ניתוח יש סיכונים.
כאשר תגיעו לפגישת יעוץ עם הפלסטיקאי הוא יסביר לכן על הסיכונים הכרוכים בניתוח שאותו אתן מעונינות לעבור.
לאחר שמיעת ההסברים תוכלי לקבל החלטה האם לעשות את הניתוח או לא.
במידה ואתן בריאות ניתן לבצע את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנה והרמת חזהאיריס03/09/2013
שלום, קיבלתי את האישור להקטנת והרמת חזה דרך קופת החולים שלי, איך בוחרים רופא? עדיף רופא דרך הקופה?פרטי? האם יש צורך בסילקון או אפשר "טיבעי"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנה והרמת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר03/09/2013איריס שלום
עליך לבדוק האם הקופה מאפשרת לך לבחור מנתח או מכתיבה לך מי ינתח אותך.
בניתוח הקטנה והרמה אין צורך להוסיף שתל !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנה והרמת חזה
איריס04/09/2013במכתב שקיבלתי , נתנו לי רשימה של מנתחים. זה אומר שאני "חייבת" ללכת רק דרכם?
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנה והרמת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר04/09/2013שלום ושנה טובה
עליך ל הפנות שאלות אלו לקופה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי איריס
סיון03/03/2014איריס שלום,
אשמח אם תוכלי לשתף באיזו קופ"ח מדובר והאם לבסוף עשית את הניתוח ומה התוצאה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה
ספיר21/03/2014שלום אני מעוניינת לעשות הקטנת חזה אך עם שתל
כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בניתוח הקטנת חזהמיר01/09/2013
גובה 1.50 משקל 58 גיל 52 מבוטחת קופ"ח מאוחדת סובלת מכאבי צוואר וגב שקעים בכתפיים מה הסיכוי שאוכל לקבל מימון מקופ"ח והאם תהיה לי אפשרות לבחור מנתח (אני מניחה שיש מס' רופאים מנתחים שעובדים עם הקופה) .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת בניתוח הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר01/09/2013מיר שלום
על מנת לקבל את התשובות המדויקות עליך לפנות לקופת החולים שלך. יש הבדלים בין הקופות לגבי הרופאים המנתחים והתנאים המדויקים לקבלת האישורים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפת סיליקוןשירן24/08/2013
שלום,
לפני כשנתיים וחצי עברתי ניתוח להגדלת חזה, ובמסגרת אולטרסאונד שביצעתי היה חשד לדליפת שתל ימין. לאחר שביצעתי גם MRI התברר שיש דליפה אינטרא-קפסולארית וסלוטות לימפה קטנות מסוננות בבית שחי מימין.
מה משמעות הדבר? האם ישנו צורך בניתוח דחוף להוצאת/החלפת השתלים? מה לגבי בלוטות הלימפה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפת סיליקון - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר25/08/2013שירן שלום
יש לבצע החלפת שתל בהקדם האפשרי.
הסיליקון הנמצא בשימוש היום הוא ג'ל ולכן ברוב המקרים אינו מתפזר. עם זאת, במידה ויש בלוטות מוגדלות ניתן לראות בבדיקת ה MRI האם יש סיליקון בתוכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליפת סיליקון
שירן25/08/2013תודה רבה ד"ר גליזנגר.
במידה ואני מעוניינת להוציא לצמיתות את השתלים, ולא להחליפם, האם 'מנקים' את הסיליקון שהתפזר בגוף ובבלוטות הלימפה (אשר אכן נמצא ב-MRI שקלטו סיליקון בתוכן)? האם מדובר בניתוח פשוט יותר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליפת סיליקון - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר26/08/2013שלום שירן.
ניתן להוציא את השתלים לצמיתות אך יש לקחת בחשבון שהחזה יהיה מרוקן ויתכן שנפול.
לא ידוע לי על דרך לנקות בלוטות לימפה מסיליקון.
הניתוח עלול להיות ארוך יותר מכיוון שיש צורך לנקות את הרקמות הפנימיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהבתש19/08/2013
אני מבקשת לדבר בפורום על ניתוח הקטנת חזה, האם יש מישהי שמכירה את דר' יוסף נאסר, אשמח לשוחח עם מטופלות שלו, בעיקר בעניין ניתוח הקטנת חזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכירה אותו אבל ...
מעין27/08/2013שלום, אני לא מכירה אותו אבל אני עשיתי הקטנת חזה אצל ד"ר גוברין. לדעתי הוא אלוף ואני מאוד מרוצה. לכי תבדקי אתלו שווה לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בניתוח הקטנת חזהשרון17/08/2013
שלום,
אני בת 35 ומענויינת לעשות כמה שיותר מהר ניתוח להקטנת חזה. מידת החזיה שלי היא ddd85.
יש לי כמה שאלות ואשמח אם אקבל עליהן תשובות:
1. האם אפשר להגיע לכל מידת חזייה שארצה? כלומר, אם ארצה מיד b/c, זה אפשרי?
2. כמה זמן לוקחת הפרוצדורה מאז שהחלטתי שאני רוצה לעשות את הניתוח ועד לניתוח עצמו? (שבועות/חודשים)
3. האם קופת חולים מאפשרת בקלות ומממנת למטופלת את הניתוח הזה? האם האורטופדים מבינים לליבן של אותן נשים?
אודה לתשובות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת בניתוח הקטנת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן18/08/2013היי שרון
ניתן להקטין את החזה מאוד אולם צורתו יכולה להפגע וחזה קטן יכול להיות לא פרופורציונלי למידות הגוף.
הזמן שלוקח עד לניתוח תלוי בזמינות הרופא, חדר ניתוח ובמשך הזמן שלוקח להשיג אישורים של קופת חולים או חברת הביטוח במידה והם ממנים אותו. לרוב הזמן הוא בין מספר שבועות לחודשים בודדים.
לקופות החולים יש קריטריונים ברורים התלויים בגודל החזה, כאבי גב ועקמת של עמוד השדרה. ההחלטה אים לאשר את הניתוח במימונן תלויה בקרטוריונים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בניתוח הקטנת חזה
שרון18/08/2013ראשית, תודה רבה על התשובות הענייניות.
שנית, איך אדע לבחור את הרופא במידה ואקבל רשימה של כמה וכמה רופאים?
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזה. חשובנטלי01/08/2013
שלום. לפני 3 וחצי חודשים עברתי הגדלת חזה 350 סס. הרופא שניתח אותי הייה היחיד שאמר שאיני צריכה הרמה. הבהרתי שאני מפחדת שהפטמות יהיו למטה, אך הוא אמר שאין מה לדאוג. הגדלה רגילה תספיק. שתל בפרופיל גבוהה יביא את הפטמה קדימה והיא תהייה במרכז השד. כרגע זה מזעזע, הפטמות נשארות למטה, למרות שהרופא אמר שעם הזמן השתל ידרד והפטמה תעלה. אחרים אמרו שזה לא יקרה. לפי המצב זה רק נהייה גרוע יותר ויורת, הפטמות יותר ויותר יורדות לחלק התחתון של השד. איך אפשר לשפר את המצב? האם אני אצטרך הרמה אן שתל יותר גדול? אם הרמה, אז זה מחייב את כל החתכים "הסוכריה"? או שאוכל להסתפק גם בשתל גדול יותר ואז ההרמה תתבצע רק בעזרת חתך בחלק העליון של הפטמה והרמתה מאט למעלה? הרי קיימת כזו שיטה? ראיתי מישהי שהרימה את החזה והיו לה רק 2 צלקות. בקיפול של השד מלמטה ומעל הפטמה. מה תמליצו? אם אפשר לפרט... המון תודה מראש! אתם עושים פה מצווה כשעונים לאותן נשים שצריכות תשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו תמונה לפני
נטלי01/08/2013תמונה לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת חזה. חשוב - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר01/08/2013נטלי שלום
שתל לא מרים את השד. כאשר השד נפול יש צורך לבצע הרמה. הרמה דרך הפטמה אפשרית בשלב ראשוני של הנפילה כאשר יש עודף עור מועט. הרמה יכולה להתבצע גם בשני תפרים בלבד, סביב העטרה ובקו המוליך מהעטרה אל הקפל התת שדי. לכל רופא דרך שונה ויש להתאים את סוג הניתוח למצב השד שלך. שתל יותר גדול יהווה משקולת נוספת אשר תמשוך את השד יותר כלפי מטה.
על מנת לדעת איזה ניתוח מתאים לך יש לבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נטלי02/08/2013תודה רבה! אני יותר רגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר נאסר יוסף - הקטנת חזהNoam1331/07/2013
אני עומדת לעבור ניתוח הקטנת חזה אצל ד"ר נאסר.
אשמח לשמוע המלצות/חוות דעת אם יש פה מישהי שעברה אצלו את הניתוח או שמעה עליו
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר נאסר יוסף - הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר31/07/2013האתר לא נותן המלצות על רופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת רואקוטן לאחר ניתוח פלסטימעיין27/07/2013
היי, עברתי הקטנה חזה , מתי כבר אוכל לקחת שוב רואקוטן ? האם משפיע על צלקות (הניתוח היה באפריל - 3 חודשים) כ7 חודשים לפני הניתוח הפסקתי לקחת לפי ההמלצות של כולם אך כעת מאד רוצה לחזור לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת רואקוטן לאחר ניתוח פלסטי - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר28/07/2013שלום מעיין
לדעתי אין מניעה לחזור לקחת רואקוטן אך מומלץ להתייעץ גם עם רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקום פטמות בחלק תחתון של החזהמרי09/07/2013
שלום. לפני 3 ח' עברתי הגדלת חזה, הרופא שניתח הייה מומחה, ראיתי הרבה עבודות יפות שלו. אך לגבי מה שיצא לי אני בספק... השדיים נראות שונות והפיטמות נמצאות בחלק התחתון של השד, נראה שמלמעלה יש יותר מדי ואין בכלל את הבליטה העגולה היפה מלמטה. הרופא אמר שעם הזמן השתל ירד והפטמה תעלה ותתמקם במרכז, וכמובן יווצר החלק העגול מלמטה. אני מתקשה להאמין. זה נראה גדול ונפול... לא שמעתי רופאים אחרים. האם כדאי?? האם לגבי הפטמה זה נכון?? צירפתי תמונה לפני ואחרי. אחת פה ואחת בעוד הודעה מיד. אני במצב יאוש ולא יכולה להסתכל על החזה... מה אפשר לומר על המצב שלי? מה תמליצו? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני
מרי09/07/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 3חודשים
מרי09/07/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתובה כנה
מרי09/07/2013אשמח לתשובה כנה כל הניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקום פטמות בחלק תחתון של החזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן09/07/2013היי מרי,
על סמך התמונות, יש מקום לבצע הרמה של הפטמות בכדי לקבל את התוצאה שאת מצפה לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה.
מרי09/07/2013תודה. איך מבצעים הרמה? כמה חתכים על השד? ולגבי מה שהרופא שלי אמר לגבי הפטמות זה נכון? זה באמת ירג למטה והפטמה תעלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום לאחר הקטנת חזהרחל08/07/2013
היי, עשיתי לפני כשבועיים ניתוח להקטנת חזה ההחלמה היתה מעולה וחזרתי לעבודה כעבור כמה ימים.
אחרי כשבוע החלו גלי חום והתחלתי להזיע מבלי להבין מדוע כתוצאה מהזיעה כנראה למרות שאני שוטפת את המקום הרבה פעמים ביום עם מים וסבון כהמלצת המנתח נהיה לי זיהום.
זה נראה מפחיד ומבחיל בקפלים יש לבן ומסביב עוטף בשר ורדרד וכמו כן לאחר שהתאחו לי התפרים שהולכים מהפטמה ומטה הם נפתחו שוב ונהיו באותה צורה זיהומית. יש לציין שאת כאבי הניתוח לא הרגשתי הזיהום הזה ממש ממש כואב.
אני מטפלת כארבעה ימים עם פולידין ומשחה אנטיביוטית וחובשת את המקום אך זה לא עוזר.. היום ראה אותי כירורג וקצת פחדתי מתגובתו הוא אמר תנסי לקחת אנטביוטיקה מקווה שזה יעזור אם לא יאלצו לפתוח לך את המקום שוב..
האם יש מצב לניתוח חוזר? קורים כאלה מקרים?
האם לגשת למנתח שיראה למרות שיש לי אצלו ביקורת בעוד כשבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום לאחר הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/07/2013כמובן פני למנתח מיד! בכל בעיה הקשורה לאזור הניתוח לפנות מיד למנתח שבעיה מתעוררת ולא להמתין שהבעיה תחמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריר החזה והכנסת השתליםנטלי05/07/2013
אני עוסקת בתחום הספורט כבר הרבה מאוד זמן, מדובר בכמה שנים טובות. החזה שלי מאוד קשה בגלל שאני מרימה משקלים כבדים, ושריר החזה הוא מפותח יחסית בגלל הספורט שאני עוסקת בו. ברצוני לדעת האם ניתן להכניס שתלי סיליקון לחזה שלי, ואם כן האם קיימת סכנה בגלל ששריר החזה מוקשה מידי אצלי? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריר החזה והכנסת השתלים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/07/2013נטלי שלום
אצל ספורטאים פעילים ניתן למקם את השתל מעל השריר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה נפולמיטל26/06/2013
שלום
אני בת 37 , אחרי 2 לידות, ועם היסטוריה של עלייה וירידה במשקל לסירוגין.. מידת החזייה שלי היא E85 כשאני הולכת עם חזיה גברים לא מפסיקים להסתכל עליי.. אבל בפועל החזה שלי נפול והפתמות פונות כלפי מטה כשאני מורידה את החזייה.. אם רק הייתי יכולה להרים אותן קצת אז לא היה מפריע לי שזה נפול , אבל כמו שזה נראה כרגע, אני פשוט מרגישה כמו זקנה בת 70 ... מה הפתרונות והאם יש פתרון שהוא לא ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה נפול - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר26/06/2013שלום מיטל
אין פתרון שאינו ניתוח.
לפי ההסברים שלך יש לבצע ניתוח הרמה שיוריד את עודפי העור ויחזיר את הפטמות למקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניקומסטיה, האם יש לי?יותם19/06/2013
שלום.
אני בן 21 עם עודף משקל גדול, 127 קילו, גובה 1.86
אני עכשיו מתחיל תהליך של הרזייה עם אימוני הליכות-ריצות ותרגילי כושר עם גומיות וכ'ו
בשנים האחרונות תמיד היו לי ציצים, רק חשבתי שהם בגלל העודף משקל, עכשיו אני כבר לא בטוח, לכן הוספתי תמונות והייתי רוצה לדעת אם מה שיש לי זה ציצים עקב עודף משקל או האם יש לי גניקומסטיה
בנוסף, הייתי רוצה לדעת, עם אחרי ירידה במשקל ביחד עם אימוני ריצה וכושר החזה יוכל להיקטן למצב נורמאלי או שזה תמיד ישאר והאופציה היחידה תיהיה ניתוח כירורגי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניקומסטיה, האם יש לי? - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/06/2013שלום יותם
לא ניתן לראות את התמונות.
על מנת לתת לך תשובה מתאימה צריך להגיע לפגישת יעוץ.
גניקומסטיה יכולה להגרם בגלל חוסר איזון הורמונלי או בגלל השמנה.
ניתן לפנות לאנדוקרינולוג על מנת לברר איזון הורמונלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)