מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קטנת חזהטרי04/04/2013
שלום רב,
אני מעוניינת בניתוח להקטנת חזה ובפגישת ייעוץ נאמר לי שיהיו 3 תפרים.
אחד סביב הפיטמה, אחד מהפיטמה לאורך השד והשלישי מתחת ולרוחב השד.
באינטרנט קראתי שכיום מספר התפרים הצטמצם ל-2 שהם אחד סביב הפיטמה והשני מהפיטמה ועד לכפל השד.
הסברתי לרופא שאני לא רוצה בחתך מתחת לשד וענה שבמקרה של שד גדול אין מנוס מהחתך מתחת לשד. יצוין, כי מס' החזייה שלי הוא DD . משקלי 80 גובהי 164
ואני אחרי 5 לידות. הרופא עוד הסביר שמידת השד תגיע למידת C שזה 2 מידות פחות ממה שיש לי.
אחרי שיצאתי מהרופא נזכרתי שלא שאלתי לגבי מוצקות השד. באינטרנט ראיתי
שד בגודל וצורה לה אני שואפת האם רופא יכול להגיע לתוצאה זהה ע"פ תמונה?
יצוין, שהשד שלי מוצק ולא מדובר באיזה שק ריק . לכן, אני חושבת שכל שצריך זה לשאוב שומן בכמות הנכונה כדי להתאים את התוצאה לגודל שבתמונה.
כל האמור טוב ויפה אבל איך רופא יגיב על הצגת דומאת שד?
האם אפשר להגיע לתוצאה זהה?
האם חובה לבצע 3 חתכים או שזה תלוי בגודל השד?
מאיזה גודל שד מבצעים 3 חתכים ומאיזה גודל שד 2 חתכים?
אודה על מענה ואשמח לעוד טיפים בעניין.
בברכה - טרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/04/2013טרי שלום
לא ניתן רק לשאוב שומן מהשד. מאחר והשד גדול סביר להניח שחלק לא קטן הוא רקמת שד ולא שומן. שאיבה תגרום לשד להראות נפול ועלולים להיווצר עיוותים.
בניתוח הקטנת שד מסירים חלק מרקמת השד ואת עודפי העור.
מספר התפרים תלוי בגורמים שונים ומומלץ להתייעץ עם רופא נוסף במידה ואינך מקבלת את כל התשובות לשאלותיך ועל מנת לבדוק את האפשרות להמנע מתפר בקפל התת שדי.
מאחר והחזה שלך בנוי אחרת מהתמונה לא ניתן להתאים את החזה שלך לזה שבתמונה. ניתן לנסות להגיע לגודל המתאים לך ושבו את מעונינת.
לאחר הניתוח החזה אמור להיות מוצק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמענה לתגובתך
טרי07/04/2013ראשית תודה.
אני מבינה מטענתך לעניין "החזה שלך בוני אחרת מהתמונה" לגודל החזה כי מבחינה
אנטומית חזה של כל הנשים בנוי אותו דבר כך לפחות למיטב הבנתי!!
מאחר וניתוח פלסטי להקטנת שד עוסק בגודל השד ולא בפגם מולד במבנה השד
הטבתי גם להתייחס לשדיים שגודלם היה גדול משלי ובכל זאת בוצעה להם הקטנה
ב-2 צלקות ואתרי המומחים הפלסטיים גדושים בהם כשאני מתייחסת לאלה לשגביהם נטען מפורשות שההקטנה שלהם הייתה ע"י 2 צלקות בלבד וגם בשיחה טלפונית עם אותם פלסטיקאיים מומחים נאמר לי מפורשות שניתן לבצע הקטנה גם לחזה גדול ב-2 צלקות בלבד.
למה בעצם צריך 3 צלקות אם בכל מקרה של הקטנה המטרה ליצור שדיים קטנים יותר ושהם בדרך כלל סביב אותו גודל בכל מקרה שלאחר הניתוח?
האם החתך סביב הפטמה וממנה כלפי מטה לא מספיק כדי לבצע הקטנה?
אני מאמינה שעם הפתיחה הנ"ל נוצר פתח מספיק גדול שיאפשר טיפול וככל שהשדיים גדולים הרי שהפתח עוד יותר גדול ואותה צלקת מתחת לשד מיותרת לחלוטין לעניות דעתי !! (כחובבת תפירה ועיצוב) .
3 צלקות לא באות בחשבון בשום פנים ואופן . יש לי חזה גדול אמנם אבל לא כזה נורה ואיום כמו במקרים שאני מכירה ומה שאני רוצה זה יותר אסתטיקה ע"י הרמה ומוצקות של השד.
שוב תודה - טרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמענה לתגובתך - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר07/04/2013טרי שלום
כמו למרבית הדברים בחיים, יש יותר מתשובה אחת נכונה. גם לניתוח הקטנת חזה ישנן מספר שיטות וכל מנתח בוחר את השיטה שלדעתו היא המוצלחת ביותר, לכל שיטה ישנן יתרונות וחסרונות. כך שלגיטימי לחלוטין שמנתח אחד יחשוב שבשד כמו שלך עדיף לו להשתמש בטכניקה כזו ומנתח אחר יכול לחשוב אחרת ועדיין אף אחד מהם לא טועה. בכל מקרה אין ספק שלא בכל שד ניתן לקבל אותה תוצאה בגלל תגובות שונות של כל גוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופסית שאךה נוספתmmm02/04/2013
שלום רציתי לדעת אם אחרי הניתוח החוזר להסרת קופסית כדאי לי לקחת כדורי סינגולייר וזה יוכל למנוע היווצרות הקופסית מיד אחרי הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופסית שאךה נוספת - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר02/04/2013שלום לך
לכל רופא יש את הפרוטוקול שלו לגבי הטיפול לאחר הסרת קפסולה. מומלץ להתייעץ עם המנתח שלך לגבי המלצתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לרופאים המתמחים בהקטנת חזהלי31/03/2013
אשמח לקבל המלצות לרופאים שמתמחים בהקטנת חזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות לרופאים המתמחים בהקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר01/04/2013שלום לי
האתר אינו נותן המלצות על רופאים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה וירידה במשקלטלי23/03/2013
שלום רב,
עברתי הגדלת חזה (מעל השריר) לפני כשנה, אני בחורה די מלאה ולאחר הניתוח התחלתי
להשיל מעליי משקל עודף. ירדתי כ6 קילו , ואני מעוניינת להמשיך ולרדת בערך עוד 6.
רציתי לדעת מה יהיו ההשלכות של הירידה על איזור החזה, האם זה יעוות לי את צורת השדיים ? השתל שלי הוא 300 ס
(בניתוח שקלתי 58 ואני כיום 52 ורוצה להגיע ל45 ק', נא לא להבהל אני בחורה די קטנה 1.53 כך שאני במשקל עודף ביחס לגובהי).
תודה ,
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה וירידה במשקל - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר24/03/2013טלי שלום
קשה לתת תשובה מדויקת לשאלתך.
יש נשים שכאשר הן יורדות במשקל, קטנה גם רקמת השומן שבשד וגורמת לשינוי מראה החזה, ויש נשים אשר ירידה במשקל אינה משנה את מראה השד.
עם זאת ירידה של 12 קג' ממשקלך היא ירידה משמעותית - יותר מ-20% ממשקל הגוף וסביר להניח שזה ישפיע על מראה השד.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזר להסרת קופסיתmmm05/03/2013
שלום
לפני שנה עשיתי הגדלת חזה 300cc מנטור נמוך מעל השריר
לצערי יש קופסית בצד ימין וקופסית קלה בצד שמאל
כנראה חודש הבא אעבור ניתוח חוזר לאחר ניסיון עפ סינגולייר שלא הצליח
השאלה שלי היא האם בגלל שיש לי בשני הצדדים מעיד על בעיה אצלי שיכוךה לחזור חלילה בפעם הבאה?
מה כדאי לעשות בניתוח הבא? הניתוח יהיה מסובך יותר? ההחלמה?
יש לי שלושה ילדים (7,5,3.5) אני קוסמטיקאית מהבית ועובדת הרבה שעות מבחינת קושי העבודה לא באמת קשה במיוחד לא באזור החזה אלא רק עמידה שעות מרובות..
בפעם הקודמת חזרתי לעבודה אחרי שלושה ימים לעבודה מתונה, לא עמדתי בלחץ של הטלפונים :/ גם לא עשיתי מסאגים אחרי הניתוח...
לפי איך שנהגתי בפעם הקודמת נראה שזה בגלל זה נהייתה קופסית?
עלי לנהוג ביתר זהירות מכל ניתוח אחר בגלל שזו קופסית?
אודה לתשובתך ואפילו לתשובה של מי שעברה בתודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר להסרת קופסית - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר05/03/2013שלום לך
כאשר נוצרת קפסולה לאחר ניתוח הגדלה, גדל הסיכון שגם בניתוח שני יווצרו קפסולות.
מומלץ להחליף את השתלים בשתלי פוליאוריתן אשר מקטינים מאד את האפשרות להיווצרות קפסולה.
הניתוח החוזר בדרך כלל קל יותר.
עיסוי של החזה לאחר ניתוח הגדלה מומלץ על מנת להקטין את הסיכון לקפסולה אך לא ניתן לדעת בוודאות שזו הסיבה בגללה נוצרה אצלך קפסולה.
קפסולה אינה מסוכנת ואין צורך לנהוג בזהירות יתר, אך היא עלולה לגרום לאי נוחות ושינוי במראה השד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
mmm06/03/2013ומבחינת העבודה אני צריכה כל כך להיזהר? מאד קשה לי לקחת חופש ככה פתאום יש לי התחייבות ללקוחות..
אם זה מה שסיכן או מסכן כמובן שאעשה הכל כדי לא לעבןור את זה שוב
אבל העבודה שלי היא לא עבודה קשה אולי רק שעוות גוף תסרוקות ופאנים שאר הדברים זה גבות טיפולי פנים מניקור פדיקור שרוב העבודה היא "עבודה קטנה" ולא דורשת מאמץ פיזי כבד מלבד עמידה על הרגליים...
ואני טיפוס שקשה לי להיות בחופש :/ מה עושים? אם יש סיכוי אפילו קטן שזה בגלל העבודה אני יעשה הכל כדי לא לקבל לקוחות אבל אם זה לא קשןר אז ממש חבל לי
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/03/2013הזהירות הוא על פי התחושות שלך.
אם את עושה פעילות שגורמת לכאב עליך להמנע ממנה ולנסות מספר ימים לאחר מכן שוב.
הקפסולה לא נגרמה בגלל העבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת לא כאב לי כלום תוך כדי עבודה
mmm06/03/2013אני מקוה שזה לא משהו גופני וחס וחלילה יחזור...
בעיקרון ההסדר שהיה עם המנתח שלי זה שאם קרה וצריך ניתוח חוזר אז משלמים רק טת הוצאות חדר הניתוח
בשתל הקודם היה מנטור כך שאם ארצה להחליף לשתל חדש אני אצתרך לשלם נכון?
והאם יש ענין לשנות מיקום למתחת לשריר וכך הסיכוי שוב לקפסולה ירד?
המון תודה על הסבלנות והמקצועיות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת לא כאב לי כלום תוך כדי עבודה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר07/03/2013שלום
עליך לברר לגבי התשלומים עם המנתח שלך.
העברת השתל אל מתחת לשריר יכולה להקטין את הסיכוי לחזרת הקפסולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!! הרמה ועישוןיעל25/02/2013
שלום רב,
בעוד שבוע ציריכה לעבור ניתוח הרמה + הגדלה (מתחת לשריר).
עד לפני שבוע עישנתי יותר מקופסה ביום.. בשבוע האחרון מעשנת פחות מסיגריה ביום.
האם לעישון פאסיבי ישנה השפעה שלילית?
האם בעקבות כך עדיף לי לדחות את הניתוח?? האם יש בכך סיכון ממשי?
אודה לתשובה בהקדם, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!! הרמה ועישון - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר25/02/2013יעל שלום
הניקוטין גורם לסגירת של כלי דם באזורים משתנים בגוף.
החשש בניתוח מורכב כמו הרמת חזה שאחד מכלי הדם המעורבים בניתוח יסגר ולא יאפשר החלמה של האזור.
אני מבקש מהמנותחים שלי לא לעשן במשך חודש לפני תאריך הניתוח על מנת לתת לגוף להתנקות עד כמה שניתן.
עליך להתייעץ עם המנתח שלך ולקבל החלטות ביחד איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על התנהלות לאחר הגדלת חזהתמי17/02/2013
שלום, אני מעוניינת לעבור ניתוח להגדלת חזה
השאלות שמטרידות אותי הן בנושא החזרה לשיגרה מכיון שיש לי
שני ילדים קטנים (4 ושנה וחצי) ואפשר להגיד שרוב הזמן רק אני איתם .
לכן השאלה שלי היא איך מתרחשת החזרה לשיגרה, מה התהליך?
אחרי כמה זמן אפשר יהיה להרים תינוק בן שנה וחצי שמשקלו 14 קילו?
ועוד כל מיני פעולות יומיומיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על התנהלות לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/02/2013תמי שלום
ברוב המקרים, אם הניתוח מתנהל כשורה, ניתן להתחיל חזור לשגרה לאחר כשבוע.
יהיה לך קושי בשבוע הראשון ויתכן אף בשני להרים תינוק בן שנה וחצי.
פעולות הדורשות הפעלה של שרירי בית החזה, יהיו קשות במהלך הימים הראשונים שלאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת תינוקת בת שנה וחודשיים
בג'נה10/09/2013שלום דוקטור
אני מתכוונת לעבור ניתוח הגדלת שדיים והדבר היחיד שעוצר מבעדי הוא החשש מפני אי יכולת לתפקד עם התינוקת שלי בת השנה וחודשיים (שוקלת בקירוב 10 + )
נאמר לי כי רק כחודש וחצי לאחר הניתוח אוכל להרים אותה על מנת לאפשר לשתל להתמקם בצורה טובה בגוף וכדי שהגוף יצור סביבו את הרקמה אשר תמנע ממנו לזוז.
האם זה נכון?
כמה זמן אסור לי להרים את הילדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת תינוקת בת שנה וחודשיים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר10/09/2013שלום רב
מאחר ובניתוח חזה בחלק גדול מהמקרים נוגעים בשריר החזה, יש קושי לאחר הניתוח לעשות פעולות המצריכות פעולה של שריר זה.
רמת הקושי והכאב משתנים ממנותחת אחת לשניה. יש להניח כי במהלך השבועיים שלאחר הניתוח יהיה לך קושי להרים את התינוקת ותצטרכי להסתייע בעזרה.
אין איסור לאמץ את השריר אלא אם המאמץ גורם לכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הגדלת חזה
נטשה28/12/2013היי תמי אני עברתי לפני 5 ימים הגדלה. ויש לי 2ילדים שקטן בן 4, אני יכולה להגיד לך שאם לא אימא שלי שלקחה את הילדים אליה לא הייתי מסתדרת. אני עדיין אם כאבים ורוב היום במיטה ,רק היום איך שהוא הצלחתי לקום מהמיטה ,לפני הייתי מנותקת.הכאבים ממש חזקים.עדיין למראות שזה יום עפילו 5.אז שיהיה בהצלחה ותמצאי עזרה.הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה, ממש בדילמהאסנת14/02/2013
לא יודעת במי לבחור.............
ריסין ירון
בני מייליק
אבנן בן שושן
אריק זריצקי
נועם חי
איך אוכל לדעת מי מהם מתמחה בשדיים ????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה, ממש בדילמה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר14/02/2013שלום רב
הפורום אינו ממליץ על מנתחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה, פאניקהעדי05/02/2013
עברו בדיוק שבועיים מאז שעברתי את הניתוח דרך כללית, כבר המון זמן שאני חולמת לעבור את הניתוח ועבדתי קשה כדי לחסוך. הביטחון העצמי שלי ממש ירוד וקיוויתי שהניתוח יעשה לי טוב.
הרגע היחידי שבו התרשמתי מהצוות של המרפאה הוא רק ביום הניתוח. בביקורת ובפגישת היעוץ יצאתי בהרגשה שעשים לי טובה.
ביום הניתוח ממש לפני הניתוח הרופאה אמרה שהיא מבחינה באסימטריה ממש קטנה. זה מעולם לא הפריע לי ומעולם לא יחסתי לזה חשיבות, זה בכלל לא מורגש נדירים הפעמים שהסתכלתי על עצמי במראה והבחנתי בזה. שאלתי אם זה הכרחי להכניס שתל יותר גדול בשד ימין למרות שזה בכלל לא מורגש וקיבלתי תשובה חיובית. לשד שמאל הוכנס 300CC ולשד ימין 325CC במישור משולב. ההבדל בינהם היה ממש ממש מזערי...
אני בדיכאון מאז הניתוח. אין לי תאבון אני כל היום מול המראה בוחנת מכל הכיוונים. יש הבדל בין השדיים שלי. שד ימין בהרבה יותר גדול משד שמאל. לפני זה היה לי חזה ממש קטן. ולמרות ה300CC אני מרגישה שהוא עדיין קטן.
אני לא יודעת מה לעשות. בבקשה תגיד שאפשר לעשות ניתוח חוזר בזמן הקרוב.
אולי שד ימין סתם נפוח?
ההבדל בין 325CC ל300CC כל כך משמעותי?
ד"א השתלים שם שתלי מנטור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן10/02/2013היי,
ההבדל בין השתלים הוא קטן ועדיין מוקדם לשפוט את התוצאה הסופית מאחר והנפיחות יכולה להיות לא סימטרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עדי10/02/2013:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצאי מזה!
mmm05/03/2013אני הכנסתי שתל זהה 300cc לכל צד ויצאץי מהניתוח עם צד שמאל בגושל של אבטיח
לקח זמן עד שירדה הנפיחות ממנו לפחות חודש או חודשיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי, יש לי בקשה
נוגה18/07/2013היי עדי (: אני בעצמי שוקלת הגדלת חזה בערך בגודל שאת עשית, הייתי שמחה לדבר איתך על הניתוח שלך כדי להתרשם ולגבש את הדעה שלי, אם את מוכנה לשתף אותי אני אשמח (: בבקשה תכתבי לי את האימייל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה
נטשה28/12/2013היי עדי.רציתי לשאול אותך אני לפני 5 ימים עברתי הגדלה ,הכנסתי גם 300,עכשיו כבר יום 6 ואני סובלת מכאבים במיוחד בצד שדימם יותר רוב היום אני במיטה, גם לך היה כך? אני מתוסכלת מכל הכאבים האלו. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת שתליםמיטל30/01/2013
שלום
עברתי לפני כ 4.5 שנים ניתוח הגדלה בחזה ואני חושבת שהם גדולים מדי ואני רוצה להכניס שתלים קטנים מדי
האם ניתוח הכנסת שתל קטן יותר הוא ניתוח יותר קל ? הרי כבר העור נמתח ויש מספיק מקום להכנסת שתל... כך לפי ההיגיון שלי ...
האם ההחלמה היא כמו ניתוח ראשון ? אותם כאבים וכו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת שתלים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר31/01/2013מיטל שלום
ניתוח החלפת שתלים הוא בדרך כלל קצת יותר קל מהניתוח הראשון.
יש לקחת בחשבון שבמידה ומקטינים את השתל יש סיכוי שיהיה עודף עור ותצטרכי לעשות הרמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהטל30/01/2013
שלום,
הנני בת 26, לפני 6 שנים עשיתי ניתוח הקטנת חזה.
בשבועות האחרונים מרגישה התקפי צביטות חזקים בפטמות,
שכן מאז הניתוח אין לי תחושה בפטמות.
האם יש צורך ללכת לבדיקה אצל הרופא שעשה לי את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי טל, שאלה למנותחת ותיקה...
עדי19/02/2014היי טל,
חיפשתי לדבר עם מישהי שעברה את הניתוח לפני כמה שנים...
תהיי מוכנה לענות לי על כמה שאלות?
אני אמורה לעשות את הניתוח בעוד חודש...
אשמח לדעת אם השד נשאר זקוף ויפה גם לאחר מספר שנים, או שהוא נפל שוב....
כיון שנאמר לי שהחזה לא ישאר עומד לנצח, ושיפול שוב עם הזמן,
והפחד שהיא הוא להישאר עם שד קטן ונופל בעוד מספר שנים....
אשמח לדעת מי ניתוח אותך
מאוד אודה לתשובתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר23/02/2014טל שלום
בכל מקרה במידה וחל שינוי מומלץ לגשת לבדיקה אצל המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר23/02/2014טל שלום
בכל מקרה במידה וחל שינוי מומלץ לגשת לבדיקה אצל המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מנת מאזור הצפוןגליה28/01/2013
אבקש המלצה על מנתח מאזור הצפון. אשמח לשמוע על כל רופא מנתח מוכר, לטובה ולרעה. אני מוצפת מידע מכל מה שכתוב ומתה מפחד. עזרו לי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה חמה חמה
אפרת29/01/2013אני יכולה להמליץ לך בחום רב על ד"ר גוברין . היה לי נסיון מאוד מוצלח איתו ולמרות החששות הכבדים התוצאה מאוד יפה, מעבר לזה ד"ר גוברין נתן לי בטחון לכל אורך הדרך, גם לפני הניתוח וגם אחריו. מציעה לך לברר אצלו ולקבל יעוץ לפחות. הוא באמת אומן. מאחלת לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על ג'קי גוברין
מיטל30/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור, רק ג'קי גוברין
קרין מ.02/02/2013רק ג'קי גוברין כפרה עליו!!!!!!!!!!! הוא מלך תותח כל הכבוד לך ד"ר, אני חולה עליך. שיחקת אותה, עשיתי אצלך הגדלת חזה ויצא חבל"ז. אתה מס' 1!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוח הקטנה והרמהD - 2-C21/01/2013
שלום, עומדת לעבור ניתוח בעוד כחודש,
מישהי מכירה או נותחה ע"י ד"ר אייל קרמר?
מעוניינת לקבל המלצות.
כמו-כן למי שעברה ניתוח דומה מתי ניתן לשוב לעבודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ניתוח הקטנה והרמה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר22/01/2013שלום רב
כל המומחים לכירורגיה פלסטית רשומים ברשימת חברי האיגוד באתר האיגוד לכירורגיה פלסטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח הקטנה
טל30/01/2013צריכה לקחת שבועיים חופש, ובשבועיים הראשונים לא להגיע למקומות הומי אדם, ואוטובוסים- שכן פגיעה קטנה עלולה לכאוב מאוד...
לאחר מכן לפי דעתי תוכלי לחזור לשגרה, שמחה ומאושרת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזיית ספורטאורלי18/01/2013
שלום,
אני מיועדת להקטנת חזה
עברתי וועדה ואעבור את התהליך באיכילוב
נאמר לי להביא חזיית ספורט
השאלה אם יש דגם מסויים
ובאיזו מידה אני אמורה לקנות? המנתח לא אמר לי כלום
רק בטפסים שנשלחו הביתה היה רשום
איך אני יודעת איזו מידה אני אמורה לקנות? הפעם הבאה שאראה רופא זה יהיה יום לפני הניתוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזיית ספורט - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר20/01/2013אורלי שלום
המנתח שלך הוא היחיד שיכול לתת לך תשובה על השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטמה שמוטהאיריס14/01/2013
שלום רב,
עברתי הגדלת חזה לפני חודשיים כיום אחת הפטמות נמוכה יותר מהשניה (לא היה ככה לפני הניתוח) מה זה אומר? האם לחזור למנתח? האם ה יסתדר בהמשך? זה מאוד מביך אותי ואני בדיכאון ממש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמה שמוטה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן14/01/2013היי איריס,
יתכן ויהיה שיפור בהמשך. אני ממליץ שתדברי עם המנתח שלך. לצורך מענה מפורט יותר, יש צורך בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)