מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהשירן04/01/2013
שלום
לפני 3 שנים עברתי הגדלת חזה וברוך ה' אני מרוצה... אבל יש לי תופעה מוזרה בעיקר בחורף. כאשר קר לי בגוף בין בגלל המזג אוויר או בין אם יצאתי מהמקלחת יש לי כאבים עזים בחזה. זה מעולם לא קרה אלא רק אחרי הניתוח. גם שאני נכנסת לים או לבריכה. ובקיצור כאשר קר לי כואב לי מאוד! רק כאשר אני מחממת את האיזור או שנעשה לי חם הכאבים בחזה םוסקים. האם תוכל להסביר לי על התופעה הזו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/01/2013שירן שלום
התופעה שאת מציינת לא מוכרת לי, יתכן ומכיוון שקצב ההתקררות והתחממות של השתלים הוא שונה משל רקמות הגוף ויתכן שכאשר קר השתלים קרים יותר מהגוף עצמו וזה גורם להרגשת הכאב. בכל מקרה אני ממליץ לפנות לרופא המנתח בכדי שיוודא שאין כל בעיה חריגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופסיתmmm30/12/2012
לשום
אני חצי שנה אחרי הדלת חזה
יש קופסית לצערי..
אחרי חודש שימוש בסינגולייר אין שיפור..
אני רוצה להכנס ךהריון בקרוב.. עצם הקופסית יכןלה להוןת בעיה או קןשי בהנקה?
האם יש אפשרות להסירה ללא ניתוח? אפשרות של מסאג אינטנסיבי על ידי מומחה או שמעתי משהו על אולטראסאונד...
ץודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופסית - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן30/12/2012היי,
הקופסית לא מהווה בעיה ואין מניעה להניק.
מומלץ להמשיך בטיפול בסינגולייר למשך שלושה חדשים. אין אין שיפור,ניתוח הוא הטיפול היחיד שיעזור. מומלץ אז להחליף את השתלים לשתלי פוליאוריטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחלירון18/12/2012
עשיתי לפני כמה חודשים ניתוח בנרתיק ועכשיו אני מעוננית לעשות ניתוח להגדלת חזה. האם אני חייבת לעדכן את הרופא להגדלת חזה על הניתוח בנרתיק? כי זה משהו שהיה מאוד חסוי בשבילי ואני לא היתי רוצה לשתף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/12/2012שירן שלום
מומלץ לעדכן את הרופא בהיסטוריה הרפואית שלך.
הרופא מחוייב בסודיות רפואית ולכן אין חשש שהמידע ידלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה - המתנה לאחר הנקה והרזייהאילנה16/12/2012
שלום
יש לי מספר שאלות בנוגע להקטנת חזה.
1. אני בשלבי סיום הנקה - כמה זמן אחרי סיום הנקה אפשר לבצע ניתוח להקטנת חזה?
2. יש לי בין 30 ל - 40 קג משקל עודף וחזה מאוד גדול. אני ספורטיבית למדיי וגודל החזה מפריע לי בפעילות ספטרטיבית (בעיקר בריצה) ובירידה במשקל. האם במידה ואבצע את הניתוח בנתונים הקיימים ואוריד במשקל בהמשך החזה עלול ליפול/להיפגע וכו'?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - המתנה לאחר הנקה והרזייה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן16/12/2012היי אילנה,
מומלץ להמתין חצי שנה מסוף ההנקה משתי סיבות:
1. לא יוותר יותר חלב בשד וכך הסיכון לסיבוכים קטן יותר
2. השד יגיע לצורתו הסופית ואז תוצאה תהיה יציבה לאורך זמן.
במידה ואת מתעתדת לרדת במשקל, מומלץ לבצא את הניתוח לאחר סיום הדיאטה מכיוון שאם תרדי במשקל לאחר הניתוח, הוא צפוי להתרוקן ולצנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
אילנה16/12/2012אחכה 6 חודשים מתום ההנקה
לא סביר שאצליח להוריד את כל המשקל בשנה הקרובה והקטנת חזה רוב הסיכויים דווקא תעזור לי בעניין כי אוכל להשתפר בפעילות הספורטיבית
האם מניסיונך ראית שינויים דרסטיים בחזה המנותח לאחר ההרזייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן16/12/2012היי,
כל אישה מגיבה אחרת להרזיה. ישנן כאלה שהחזה כמעט ולא משתנה ואצל אחרות הוא קטן מאוד.
אופי השינויים שאת מכירה בגופך יהיו דומים גם לאחר הניתוח אם כי בצורה פחותה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה - קיבלתי מענה מלא
אילנה16/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהמאיה11/12/2012
שלום רב,
ברצוני לבצע ניתוח הגדלת חזה.
גובהי 1.62 ,שוקלת 47 קילו, חזה קטן (כרגע :)ורקמת שומן מעטה
הייתי בשני יעוצים, כל אחד טען משהו אחר:
האחד- שתל גבוה 285 cc ומתחת לשריר
השני-שתל נמוך 285 cc מעל השריר
חשוב לציין שבגלל מבנה גופי הרזה והצר ברצוני לקבל מראה טבעי ככל האפשר ...
מוזר...שני רופאים שתי דעות שונות...
אשמח לעזרה.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר11/12/2012מאיה שלום
כאשר שני סוגי השתלים הם באותו נפח יש לקחת בחשבון שהשתל הנמוך רחב בהרבה מהשתל הגבוה.
מאחר ואת במבנה צר יש להתייחס לרוחב בית החזה ולוודא שגבולות השתל לא חורגים מרוחב הגוף.
לגבי מיקום השתל , שתל מעל השריר ניתן לשים במידה ויש מספיק רקמת השד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה במימון קופת חוליםרחל09/12/2012
בת 56 סובלת מחזה גדול כאבי גב ען ממצאים קלינים ורנטגן של קיפוזה גבית נוקשה עם גשריים בין חוליתים מרובים בצילום האם יש סיכוי שיאשרו לי ניתוח הקטנה במסגרת סל הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה במימון קופת חולים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר09/12/2012רחל שלום
יתכן שיאשרו לך. בהחלט שווה לנסות.
ישנם קריטריונים ברורים בסל הבריאות. בדקי דרך קופת החולים שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופסיתמ06/12/2012
שלום תוך כמה זמן רואים שינוי בקופסית לאחר התחלת סינגולאיר?
תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופסית - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/12/2012שלום רב
הזמן המומלץ ללקיחת סינגולאר לריכוך הקופסית הוא 3 חודשים.
השינוי יכול להיות במהלך תקופה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה....
מ06/12/2012ייתכן שבגלל הקופסית אין לי תחושה בפטמה וגם מסביב לה?
שמעתי שיש מסאג' שיכול לעזור "לפתוח" את הקופסית.. זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממוגרפיהקורין05/12/2012
האם ניתן לעבור ממוגרפיה אחרי הגדלת חזה? האם השתלים מפריעים לזהות את הגידול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממוגרפיה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר05/12/2012קורין שלום
ניתן לעבור ממוגרפיה לאחר הגדלת חזה. יש לידע את הטכנאי על המצאות השתלים וכדאי לבדוק האם הוא יודע באיזו דרך עושים ממוגרפיה לאחר הגדלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חזהמאי27/11/2012
שלום שמי מאי בת 19, אני מעוניינת עוד כחמישה חודשים לעבור ניתוח להגדלת החזה,
ואני ממש לא מבינה בכל הקשור לשתלים , גודל השתל ושתל נמוך או גבוה.
וגם אני מתלבטת איפה לעבור את הניתוח, אחותי עברה ניתוח לפני כ3 שנים פחות או יותר אצל עמירם ברונשטיין הוא רופא מצוין תוצאה יפה אבל לא הכי אהבתי שהם רחוקים אחד מהשני ולא צמודים .
אשמח לקבל חוות דעת על שאלותי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר27/11/2012שלום מאי
גודל השתל וסוג השתל נקבעים כאשר את מגיעה לפגישת יעוץ אצל הרופא.
השתלים מותאמים לך אישית לאחר שיחה עם הרופא, כאשר את מציינת את רצונך.
הרופא יתאים את גודל השתל וגובהו במידת האפשר להעדפה שלך.
לגבי ההתלבטות היכן לעבור את הניתוח - ודאי שהמנתח שאת בוחרת בו הוא כירורג פלסטי מומחה המופיע ברשימת המומחים של האיגוד לכירורגיה פלסטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן27/11/2012היי מאי,
קשה לתת תשובה מלאה לכל שאלותיך במסגרת המצומצמת של הפורום.
ניתן לשלוט על המרחק בין השדיים על ידי בחירה נכונה של רוחב השתלץ
תוכלי למצוא בסרטון המצורף פרטים נוספים. באתר שלי תוכלי למצוא סרטים נוספים המסבירים על ההבדלים בין השתלים השונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי זיהוםאיזבל7219/11/2012
אני אחרי שנמצא חיידק בשד ימין שלי. אני 3 שבועות אחרי הגדלת חזה. כרגע נראה שיש שיפור ושאני מתגברת על החיידק (אחרי אשפוז). אבל עכשיו אני מודאגת מזה שהשד הימיני גבוה משמעותית יותר מהשמאלי (שהחלים יפה ונראה יפהפה) ובכלל הצורה שלו לא עגלגלה ויפה כמו השמאלי.
זה ישתפר מעצמו או שזה אבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי זיהום - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/11/2012איזבל שלום
סביר להניח שצורת השד תסתדר.
אני ממליץ להיות במעקב אצל הרופא המנתח ולקבל ממנו הנחיות והסברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה והרמת חזהשירן18/11/2012
שלום, עברתי לפני שבועיים ניתוח הגדלת חזה, והרמה רק בשד אחד על מנת לתקן אסימטריה בחזה. בשד שהורם הכניסו לי 295 סיסי ובשני 330, בשד שהיה קטן יותר. הבעיה היא שעדיין השדיים לא סימטריים והשד שהיה קטן יותר, עדיין קטן יותר ויש קצת הבדל בצורה בין שני השדיים. השד שהורם עגול יותר.האם זה מסתר עם הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה והרמת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר18/11/2012שירן שלום
לא ניתן להגיע לסימטריה מוחלטת ותמיד ישאר הבדל כלשהו בין שני השדיים.
שבועיים זה פרק זמן מאד קצר ועלייך להמתין בסבלנות. סביר להניח שההבדלים בין שני הצדדים יקטנו ועם הזמן השדיים יהיו דומים אחד לשני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי פטמותמילכה13/11/2012
שלום ד"ר,
הבת שלי בת 15 וחצי ומבנה הפטמה שלה לא בנורמה.
בשד אחד ישנה פטמה אחת מרכזית ועוד מספר זרעונים על הפטמה עצמה (שהיא שקועה), אך הבעיה היא שמצב של קור\ גירוי\ אחרי פעילות ספורטיבים\ לפעמים ללא כל סיבה, הזרעונים מתקשים ונראים כמו סוג של גוש אחד.
בשד השני זו הבעיה היותר גדולה- בסמוך לפטמה המרכזית (גם, שקועה) ישנה פטמה נוספת יותר קטנה (רגילה, פטמה זו לא שקועה), וגם בשד זה ישנם זרעונים עם אותה בעיה- בולטים מאוד במצב רגיל ובעת גירוי\קור\ לאחר פעילות ספורטיבית\לפעמים ללא סיבה מתקשים והופכים לסוג של גושים מחוברים.
האם ניתן לתקן מצב זה ומאיזה גיל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי פטמות - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר14/11/2012שלום רב
ניתן לטפל בריבוי פטמות בעזרת ניתוח קל יחסית.
הטיפול אפשרי גם בגיל ההתבגרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבוי פטמות - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר14/11/2012שלום רב
ניתן לטפל בריבוי פטמות בעזרת ניתוח קל יחסית.
הטיפול אפשרי גם בגיל ההתבגרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רציתי לשאול בבקשהאושרית12/11/2012
האם ניתוח להקטנת חזה יכול לפגוע ביכולת שלי להניק בעתיד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רציתי לשאול בבקשה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן12/11/2012היי,
בניתוח הקטנת חזה יש ניתוק של צינורות חלב והוצאה של חלק מרקמת השד ולכן יתכן ולא ניתן יהיה להניק לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע וחצי אחרי הגדלהאיזבל7201/11/2012
אני שבוע וחצי אחרי הניתוח ויש הבדלים משמעותיים בין שד שמאל לימין.
שמאל כבר לא כואב ורק קשה קצת.
ימין לעומת זאת נפוח מאוד, גבוה יותר, כבד, כואב, לוחץ, מעצבן, מגרד. נראה לי שכמעט מההתחלה הוא היה נפוח יותר וגבוה יותר (החוצפן!)
בנוסף, מסביב לתפרים שלו יש צבע צהבהב כזה והתפר קצת נפוח. מסביב לתפר גם התחושה היא קצת נפוחה וקשה.
נורמלי? בעייתי? יעבור? לעשות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע וחצי אחרי הגדלה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר01/11/2012שלום איזבל
מומלץ לגשת למנתח שלך על מנת שיבדוק אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםmmm31/10/2012
אם יש לי חשש שיש לי קופסית
מסאגים יכולים לעזור לרפא אותה? או שזה אבוד?
החזה נראה נוקשה ולא יפה... צד ימין בולט מהשני.. השדיים נראים כמו שני כדורים תקועים על הגוף :/
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופסית
ד''ר נמרוד פרידמן01/11/2012היי,
עיסוי לא יעזור ויכול אף להחמיר את המצב.
אני ממליץ שתיפני לפלסטיקאי לבדיקה ויעוץ לגבי דרכי הטיפול בחזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסית הרגשתי הקלה
mmm02/11/2012אם הרגשתי הקלה והחזה הפך רך יותר?? :-(
בכל אוםן יש לי פגישה ביום רביעי הקרוב
מה הם דרכי הטיפול בדרך כלל? תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)