מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שדיים נפולותשני26/12/2009
שלום, יש לי בעיה שבגללה אני די מודאגת.
אני רק בת 17 ויש לי שדיים די נפולות,.
יש איזושהי דרך לייצב אתן ללא ניתוח פלסטי?
ואם רק ניתוח פלסטי אז מאיזה גיל ניתן לבצע אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה נפול
ד''ר נמרוד פרידמן28/12/2009היי,
לצערי את דרך לטפל בחזה נפול ללא ניתוח.
אני לא מנתח נשים מתחת לגיל 18 אלא אם כן מדובר בחוסר סימטריה משמעותית או פגם התפתחותי בשד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת עטרהקרן21/12/2009
מה מחירו של ניתוח הקטנת עטרה.
האם זה מסוכן?
האם נשארות צלקות רבות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת עטרה
ד``ר רונן גלזינגר21/12/2009קרן שלום
בכל ניתוח ישנם סיכונים וסיבוכים, ישנם ניתוחים עם סיכונים רבים, וניתוח להקטנת העטרה אינו בין המסוכנים. לאחר הניתוח קיימת צלקת מסביב לעטרה. טיב הצלקת תלוי בעיקר בצורת הריפוי של העור שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת עטרהגל20/12/2009
שלום אני בת 18 אני רוצה לבצע ניתוח להקטין את העטרה אך יש חשש שישארו צלקות. האם ייתכן מצב שלא יראו צלקת כלל? כלומר שלא יראו שעברתי ניתוח?
בנוסף הייתי רוצה לדעת כמה עולה ניתוח כזה כדי לדעת בערך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת עטרה
ד``ר רונן גלזינגר21/12/2009ראי תשובתי לקרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפסולה בשדאתי18/12/2009
שלום רב
בחודש אוגוסט עשיתי ניתוח להגדלת החזה, בשד אחד נוצר לי קפסולה , השד גדול יותר ומגביל את התנועתיות ביד.
אני הולכת לרופא אחת לשבועיים והוא מבצע שבירת הקפסולה בלחיצה ואני נוטלת כדורי פפברין 3 פעמים ביום.
ברצוני לדעת עד כמה אפקטיבי הטיפול שאני מבצעת והאם יש בכלל טיפול יעיל לקפסולה ?
קראתי על ניתוח לחיתוך הקפסולה - האם הניתוח פותר את הבעיה ?
אשמח לקבל תשובה לגבי סוגי טיפול אפקטיבים לבעיה מלבד לוותר על השתלים ולהוציאם.
בברכה
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפסולה
ד``ר רונן גלזינגר21/12/2009לבעיית הקפסולה בשד אין טיפול מושלם. ישנם מספר טיפולים אשר כל אחד מהם עוזר לאחוז מסויים מהסובלים וכך גם לגבי הניתוחים אשר לעיתים לאחר הניתוח יכולה להיווצר שוב קפסולה. לכן עדיף לנסות קודם טיפולים שמרניים לפני ניתוח נוסף.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להגדלהרחלי14/12/2009
אני נוטלת כבר שנה וחצי פרדניזון, כגע אני לוקחת 10 מ"ג, היה לי דלקת ריאות ועכשיו המחלה שאיבחנו לי זה פנאמוניה אאזנופילית, בלי הכדורים אני לא מצליחה לנשום וקשה לי לתפקד כי אני מתעייפת. האם אני יכולה לבצע ניתוח להגדלת חזה במצב שכזה?? אשמח מאוד על העזרה.חשוב מאוד אני לא אסמטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן14/12/2009היי רחלי,
אני ממליץ שתמתיני עד שבריאותך תשתפר.
טיפול בפרדניזון יכול להעלות את הסיכוי לסיבוכים בניתוח ולאחריו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רחלי15/12/2009תודה רבה על תשובתך. למרות שאני מאוד רוצה לעשות את הניתוח, אני באמת אמתין עד שהמצב הבריאותי יהיה תקין לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור
ד''ר נמרוד פרידמן15/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהאלונה סרוסי12/12/2009
שלום!
יש לי שאלה, הניתוח שלי הוא ב4/01/10 עשיתי בדיקות דם התוצעות הן:
1)קריאטינין 0.5-0.9
2)CHOLESTEROL-LDL CALA 0.0-130.0
3)BILIRUBIN 0.0-1.2
4)TRIGLYCERIDES 30.0-150.0 נורמה
האם זה משהו שיכול להפריע לי לבצע ניתוח? ומה זה אומר בכלל?
ובמקרה שבגלל תוצאות הבדיקות לא יסכימו לנתח אותי האם אני מקבלת החזר כספי מלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
ד''ר נמרוד פרידמן12/12/2009היי אלונה,
המספרים שציינת הם הטווח הנורמלי ולא התוצאות.
לגבי החזרים, הדבר תלוי במה שסכמת עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדת חזה
אלונה סרוסי13/12/2009תודה על התשובה המהירה, יש לי עוד כמה שאלות:
1)האם זה נכון ש15% מהנח יורד אחרע ניתוח בגלל זה ממליצים לבחור יותר גדול?
2) האם מומלץ לנצל את האופציה להרדמה מקומית במקום הרדמה מלאה ?
3) האם אופן החתך משפיע על יופי החזה לאחר הניןח?
4) אני בת 24 3 שנים אחרי לידה גובה 1.73 משקל 55 החזה שלי היום כמעט שתוח מה הגודל המומלץ ?
5)אחרי כמה סמן לאחר ניתוח ניתן לקיים יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן14/12/2009נפח השתל לא משתנה אולם השד נפוח כתוצאה מהניתוח בשבועות הראשונים ולאחר מכן הנפיחות יורדת.
מומלץ לעבור את הניתוח בהרדמה מלאה.
צורת החזה מושפעת ממיומנות המנתח, בחירה נכונה של שתל והריפוי שלך.
יש לבחור שתל לפי ממדים ולא לפי נפח. זה חובבני להמליץ על שתל על סמך גובה ומשקל בלבד.
יחסי מין ניתן לקיים לאחר כחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הגדלה מלפני 3.5 שניםלילך10/12/2009
היי רונן,
נותחתי ע"י ב2006, מיותר לציין שאני מאוד מרוצה וממליצה עליך לכל מי ששואל!
הייתי ביקורות רק בשנה הראשונה, האם יש צורך להגיע לביקורת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקורות לאחר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן10/12/2009היי לילך,
אני מזמן את כל המנותחות שלי לביקורת פעם בשנה ללא הגבלת זמן.
הביקורות מיועדות לבדוק שהחזה והשתלים תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה לאחר הגדלה והזזת פיטמהמאיה10/12/2009
שלום רב,לפני שנתיים עברתי ניתוח שני להחלפת שתלים (לאחר תקופה של 10 שנים).הניתוח כלל גם הזזת פיטמות למקום טיפה יותר גבוה בשד.כיום אני בהריון בחודש 6,והשאלה שלי היא האם אוכל להניק?האם עצם הזזת הפיטמה ממקומה הטבעי פוגע ביכולת הנקה?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה לאחר הרמה,
ד''ר נמרוד פרידמן10/12/2009היי יה,
יש סיכוי שתוכלי להניק אולם לא ניתן לדעת זאת לפני רגע האמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים להגדלת חזהשירי07/12/2009
שלום לך!
קניתי את הכדורים להגדלת חזה בחו"ל breast actives אם שמעת עליהם.
בהוראות כתוב כך: take two tablets daily with a meal and water וזהו. השאלה שלי מה אני אמורה להבין מזה האם עליי לקחת את הכדורים ביחד, אחד אחרי השני או אחד בבוקר ואחד בערב?
אודה על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים להגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן07/12/2009לא ידוע לי על כדורים אשר הוכח באופן מדעי שהם יכולים להגדיל את החזה בצורה משמעותית וקבוע וללא סיבוכים ותופעות לוואי.
אני ממליץ להזהר ולשקול שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהורד06/12/2009
ד"ר ערב טוב.
עברתי הגדלת חזה לפני כשישה ימים.
על גבי המכתב שיחרור הודבקו שתי מדבקות של השתלים.
השתלים הינם של חברת אלרגן ומופיע הכיתוב MHP-300.
שאלתי היא האם ניתן ללמוד מכך שהשתלים שהושתלו לי הינם בעלי פרופיל גבוהה(HP)?.
אודה לתשובתך.
ורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלי CUI
ד''ר נמרוד פרידמן07/12/2009היי ורד,
השתלים הללו מיוצרים תחת השם של אלרגן.
מחירם נמוך יותר מהשתלים העגולים של אלרגן מסידרת אינספירה וגם האחריות עליהפ מצומצמת יותר.
את צודקת לגבי האותיות, אכן מדובר בשתלים בפרופיל גבוה.
האם לא ידעת לפני הניתוח באיזה סוג שתלים ומה גודלם לפני הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה
ורד08/12/2009המנתח טען לפני הניתוח שהוא לא יכול לומר לי באיזה שתל של איזה חברה הוא ישתמש כיוון שזה תלוי במבנה החזה שלי ורק במהלך הניתוח הוא ידע איזה שתל מתאים לי(לטענתו המידות מבחינת רוחב השתלים שונה מחברה לחברה)
מה שכן סוכם מראש הם נפח השתל ושהוא יהיה בפרופיל נמוך וזאת כיוון שביקשתי מראה מה שיותר טבעי
לצערי אני מבינה שהוא השתמש בפרופיל גבוהה
אשמח אם תוכל להסביר לי מה משמעות העובדה שלשתלים אלו היקף אחריות נמוך יותר ביחס לשתלים האחרים של חברת אלרגן
תודה מראש
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים
ד''ר נמרוד פרידמן08/12/2009היי ורד,
לשתלי אינספירה של חברת אלרגן יש את המגוון הגדול ביותר של דגמים שאני מכיר מכל החברות (ואני לא עובד בשביל החברה). השתלים מגיעים בארבע דרגות גובה ומגוון עצום של מידות רוחב (במידות השכיחות יש דגם נוסף כל 0.25 ס"מ רוחב).
אני בוחר עם האשה את השתלים בהם אני משתמש לפני הניתוח והאשה יודעת במדויוק אזה שתל היא מקבלת, אבל לכל רופא יש את השיטות והגישה שלו.
לשתלים בסדרות העילית של אלרגן (אינספירה - עגולים, 410,510 - אנטומיים) יש אחריות נרחבת שמשמעותה היא שלא רק שיש אחריות החלפה לכל החיים במקרה של קרע אלא שבעשר השנים הראשונות, החברה מכסה גם את עלות חדר ניתוח. הרחבת אחריות זו מראה, לדעתי, שהחברה מאמינה מאוד במוצר שלה והיא לא סבורה שהיא תצטרך לשלם את הסכום הזה לעיתים קרובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- א-סימטריהמבואסת29/11/2009
רוב הזמן אני חושבת שאני סבבה. באמת. אבל בשאר הזמן, ובעיקר כשעניינים מתחממים עם בחורים אני פשוט מתבאסת.
יש לי בעיית סימטריה בחזה, או בקיצור א-סימטריה בחזה. כל החיים אני מתפחדת להתקלח במקומות ציבוריים (כמו מכוני כושר נניח) אז אני נמנעת. בטירונות הייתה לי ממש בעיה ועברה לי תקופה קשה. ביומיום זה פחות בעייתי כי יש לי חזיות מרופדות מיוחדות עם קאפ שונה בין ימין לשמאל. אבל עם בחורים עוד לא הצלחתי להתגבר על הבעיה.
היו כאלה שאמרו שזה שטויות וזה לא נורא אבל אני מרגישה כמו פריק שואו.
אני יודעת שיש ניתוחים לזה אבל אני לא יודעת אם כדי לי להתעסק עם החזה לפני שאני מניקה וכל זה.
מה אני עושה??? זה באמת בעייתי להניק אח"כ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסימטריה
ד''ר נמרוד פרידמן29/11/2009היי,
אין סיבה שתהיי מבואסת מכיוון שניתן להשיג שיפור מדהים במראה החזה בניתוח.
היכולת להניק לאחר הניתוח תלוייה בסוג הניתוח ולא ניתן לקבוע זאת ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה
ענת01/12/2009בסוג ניתוח? אני יכולה לבקש ניתוח בו לא יפגעו ביכולת ההנקה שלי? יש אפשרות לנתח רק שד אחד (הקטן יותר) כדי להשוות אותו לשד השני ואז מקסימום להניק מהשד שלא נותח?
אולי זה נשמע מטומטם אבל אנ י עוד לא חקרתי את זה לעומק..
אנ י מבינה שעליי להבדק וכבר אתמול התקשרתי לקופ"ח שלי שהפנו אותי לשיחץת יעוץ עם פלסטיקאי בכללית אסתטיקה, אבל אני אשמח לשמוע ממך ד"ר אם מה ששאלתי אפשרי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסימטריה
ד''ר נמרוד פרידמן01/12/2009היי,
קשה לתת מידע מבוסס במקרה כזה ללא בדיקה מאחר וכל טיפול באסימטריה שונה מאחת לשניה.
מדובר בניתוח שהוא המורכב ביותר בתחום ניתוחי השד ולכן מומלץ שתבחרי ברופא בעל ניסיון והצלחה מוכחים בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי הולכת ל
אורנה01/12/2009אני הייתי מתייעצת עם מישהו שהוא גם מומחה לשחזור שד (יש כמה כאלה), כי הם יותר מבינים בנושאים של שמירה על יכולת הנקה, יש כמה רופאים כאלה בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחזור שד
ד''ר נמרוד פרידמן01/12/2009שלום אורנה,
כמנתח שמבצע גם שחזורי שד וגם תיקוני אסימטריה, אני סבור כי אין קשר בין המומחיות בשחזור שד ושמירה על יכולת ההנקה.
אני בהחלט מסכים כי רמתם של הרופאים בארץ היא מהגבוהות בעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שתקראי את זה
שירן22/12/2009גם אני סבלתי מא סימטריה שנים רבות ובאמת סבלתי מכל רגע
את הניתוח לתיקון עשיתי לפני כמעט שנה ולמרות כל החששות שהיו לי
אני רוצה להגיד לך שהחיים שלי השתנו ואני לא מתחרטת
אולי מתחרטת על זה שלא עשיתי לפני כן..
אני אשמח אם תשאירי לי את המייל שלך אם יש לך שאלות, נוכל להתכתב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה וכאביםמירי27/11/2009
שלום רב יש לי מספר שאלות הראשונה בניהם מה ההבדל בין פלסטיקאי כירורג לבין פלסטיקאי לא כירורג
2.לפני 6 ימים עברתי הגדלת חזה מתחת לשריר וצד ימין שלי חזר לתפעל רגיל ללא כאבים למרות הצד השמאלי שלי שאני נורא סובלת מכאבים והוא עדיין נפוח יותר מצד ימין ניראה לי שאני מרגישה את הכאב יותר מהשריר כמו לחץ בשריר כל תזוזה ובמיוחד כשאני מתרוממת מהמיטה ממש כואב האם זה נורמלי תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן28/11/2009היי מירי,
אין דבר כזה "פלסטיקאי שריננו כירורג". הגדרת ההתמחות היא "מומחה לכירורגיה פלסטית". כירורג בלבד איננו מומחה לכירורגיה פלסטית.
לעיתים קרובות צד אחד יותר כואב מהצד השני אבל אם הוא גם יותר נפוח, יתכן שיש הצטברות של דם סביב השתל. אני ממליץ כי תפני לכירורג הפלסטי שניתח אותך (אני מקווה שאכן נותחת על ידי פלסטיקאי) לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מירי28/11/2009קודם תודה על תשובתך והאמת שהחזה השמאלי שלי יותר נפוח טיפה לא בהיסטריה והרופא אמר שלכל אישה יש אי סימטרייה בשדיים והחזה השמאלי שלי הוא הצד הקטן יותר ולכן אני סובלת יותר בצד הזה האם זה נכון ודרך אגב המנתח שלי הוא ריגלר אברהם מכיר????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
מירי28/11/2009אם היתה היצטברות של דם סביב השתל הוא כבר היה אמור לראות את זה בבדיקה הראשונה אני חושבת כי הוא אמר שהכל מושלם וברור שליפני שנותחתי עשיתי בדיקה על הרופא וגם הגעתי אליו דרך מישהי שעתה אצלו סתם לא הייתי עושה אצלו רק עניין אותי כי תמיד דיברו על עניין הכירורג ו2. האם זה נכון שאני יכולה לחזור לעשן אחרי 4 ימים ותודה רבה לך על תשובותייך זה תמיד מעניין לשמוע מה עוד רופאים חושבים כי שמתי לב שלא כל אחד חושב אותו הדבר תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן29/11/2009במידה ויש הצטברות דם, בשלב זה את כבר אמורה לראות סימנים כחולים בשד ומתחתיו.
הפסקת עישון יכולה לעזור בהחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת עטרהרעות23/11/2009
שלום רב, תודה מראש על כל מענה
יש לי חזה בגודל לא קטן ולא גדול, גודל שאני מרוצה ממנו, אך הפטמה כולל העטרה מכסה לפחות 30 אחוז מהשד היא בגודל 7 על 7 ס"מ אם לא יותר. החזה כולו בסופו בגודלו של קוטר הפטמה (כלומר כל ולה היא הסיום של השד). עקב גודלן הן מתקשות להזדקר, כאשר הן כן זקורות כל העור בעטרה מתכווץ והן נראות סדוקות מאוד, אך מגיעות לגודל נורמלי לפחות, אני מסתדרת עם המראה שלהן כשהן זקורות אך לרוב הן לא.
האם יש ניתוח או פרוצדורה להקטנת העטרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת עטרה
ד''ר נמרוד פרידמן23/11/2009היי רעות,
ניתן בהחלט, בניתוח לא מסובך, להקטין את העטרה.
הפעולה מבוצעת בחתך בגבול העטרה, כך שלאחר תום תהליך ההחלמה, הצלקות לא מהוות בעיה אסתטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!עוד כמה שאלות בעניין העטרה
רעות23/11/2009ראשית כל תודה רבה על התגובה המהירה והמשמחת!
אם מותר לי לשאול,האם זו פעולה כירוגית מקומית או שמדובר בניתוח פלסטי של ממש.
גם מבחינת עלות, מכוון שאני סטודנטית איני יכולה להרשות לעצמי ניתוח פלסטי.
ומה קורה לפטמה כאשר היא רוצה להתככווץ אחרי הניתוח? היא מתכווצת עם פחות עור מסביבה פשוט?
בנוסף האם זה פוגע בהנקה בעתיד.
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת עטרה
ד''ר נמרוד פרידמן24/11/2009היי רעות,
מדובר בפעולה כירורגית שיכולה להעשות בהרדמה מקומית.
לא אמור להיות שינוי בתחושה או בכיווץ העטרה. גם היכולת להניק לא אמורה להפגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לגידולרבקה19/11/2009
עשיתי הקטנת חזה לפני כמה שנים, אני עושה לעצמי בדיקות שד כל כמה חודשים, האם יתכן שגוש שאני מרגישה הוא שינוי במבנה השתל או שיתכן שמדובר בגידול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משוש שד
ד''ר נמרוד פרידמן19/11/2009היי כרמית,
אין שום אפשרות לתת תשובה ללא בדיקה.
פני לכירורג שד לבדיקה והוא יוכל לתת לך מענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה על החזה לאחר הגדלהמור15/11/2009
שלום רב,
עשיתי הגדלת חזה לפני כ-3 חודשים ומזה חודש וחצי יש לי על החזה סימני מתיחה אדומים שממש ניראים לעין.
המליצו לי למרוח שמן נבט חיטה ואני לא רואה שיפור כלל.
העניין נורא מטריד אות מכיווןי שזה מכער את החזה.
האם אפשר לעשות משהו בנדון??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסי מתיחה
ד''ר נמרוד פרידמן16/11/2009היי,
פסי המתיחה נובעים מהשינוי המשמעותי בגודל החזה תוך זמן קצר.
צפוי שהם יטשטשו ויקבלו את צבע העור.
לצערי אין כיום טיפול שיכול להעלימן לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)