מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ר פרידמןמירי08/04/2010
הי, קראתי שאתה ממליץ על שתלים אנטומיים לבחורות רושת, אני בת 25 מאוד רזה ורוצה להגדיל את החזה, הייתי אצל מנתל בפרופורציה שמאר לי שהיום כבר לא עושים אנטומיים כי גילו שזה מתהפך והופך לצורה רוחבית לכן נשארו רק עם העגולים. מה אתה אומר על זה?? תשובתך חשובה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה עם שתלים אנטומיים
ד''ר נמרוד פרידמן09/04/2010היי מירי,
צר לי שאלו הדברים ששמעת.
אני אפרט בפניך את העובדות ואת תחליטי בעצמך:
בכל העולם יש עליה באחוז הניתוחים שמבוצעים עם שתלים אנטומיים. הנתונים מתבססים על מספרים של החברות שמייצרות את השתלים ולא על שמועות. יותר ויותר רופאים משתמשים עם שתלים אנטומיים.
שתל אנטומי מחייב הבנה מעמיקה יותר של הרופא בבחירת השתל הנכון והשקעה של זמן ארוך יותר במדידות ושיחה עם האישה בכדי להתאים לה את השתל הנכון. בנוסף, הניתוח עצמו מעט מורכב יותר ודורש דיוק ומיומנות רבה יותר של הרופא. השילוב הזה לא מתאים לכל רופא ולכל מרפאה, במיוחד אלו שעובדים בשיטת הסרט הנע.שכיחות סיבוב השתל כאשר הניתוח נעשה בידיים מיומנות הוא כ-1%. מדובר בשכיחות נמוכה מאוד וזניחה יחסית ליתרונות הגדולים של השתלים האנטומיים כמו מראה טבעי יותר ומגוון עצום של שתלים בעלי צורות וגדלים שונים. מגוון גדול זה מאפ'ר להתאים את השתל הנכון לכל אישה ואישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשתלים אנטומיים
מירי18/04/2010הי,
תודה על תשובתך,
אך רציתי לדעת מה ההבדל למעשה בין שתלים אנטומיים לשתלים רגילים שנקראים נמוכים יותר. הבנתי שיש גבוה ונמוך.
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים עגולים או אנטומיים
ד''ר נמרוד פרידמן19/04/2010היי מירי,
שתל עגול הוא, כשמו, עגול, גם אם הוא בפרופיל נמוך, בינוני או גבוה. שתל אנטומי הוא בעל צורת טיפה ומגיע במבחר עצום של גדלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל שתלענבר08/04/2010
רציתי גם לשאול אם אני מידה 80A ואני מטר 70 שוקלת 68 איזה שתל אני צירכה כדי להגיע למידת חזיה c ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל שתל להגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן09/04/2010היי ענבר,
לקבוע גודל שתל ללא מדידות של החזה ובית החזה וללא שיחה איתך להבנת שאיפותיך ותאום ציפיות, מצביע על גישה לא רצינית ולא אחראית.
במרפאתי ההחלטה על ממדי השתל וצורתו נעשית רק בפגישה השניה עם האישה, לאחר ששוחחנו ארוכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזררותם07/04/2010
כמה זמן לאחר ניתוח להגדלת חזה אפשר לעבור ניתוח נוסף ולהוסיף קצת כי יצא לי קטן????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הגדלת חזה חוזר
ד''ר נמרוד פרידמן08/04/2010היי,
ברוב המקרים מומלץ להמתין כשנה בין הניתוחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהענבר07/04/2010
שלום יש לי חזה נוטה לטובלרי לא טובלרי ממש ,
ההיתי ביעוץ והמליצו לי שתל בינוני (שעל זה הסכמתי), אבל הרופא אמר לי שאני צירכה מתחת לשריר ,
למרות שמה ששמעתי שבטובלרי עדיף מעל כי החזה נפול כבר מלחתכילה ,עכשיו רציתי לשאול אותך מדעתך ? ?
ובנוסף רציתי לשאול אותך אם אני שוקלת 68 ואני מ170 או קצת יותר 172 מידה A איזה מידה יביא לי שתל 375 ? ואיזה שתל אני צירכה כדי להגיע לכאף C אשמח מאוד אם תשיב על שאלותי וסליחה על הפרעה .תודה ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן08/04/2010היי ענבר,
ההחלטה על מיקום השתל תלויה בעיקר בעובי רקמת השד בחלקו העליון. אם יש מספיק רקמה (מעל 3 סמ, עובי), ניתן לשים את השתל מעל או מתחת לשריר. במידה ועובי הרקמה קטן יותר, יש להניחו מתחת לשריר.
חשוב לדעת כי בחלק התחתון של השד (ששם רואים את הנפילה), אין שריר כך שאין זה חשוב היכן ממוקם השתל.
שד צנוח יש להרים ולא ניתן להסתפק בשתל בלבד. ברוב המקרים של חזה טובולרי, אני מבצע את ההרמה באמצעות חתך סביב הפטמה בלבד כך שלא נותרות צלקות נראות על החזה.
שתלים אנטומיים מתאימים יותר לתיקון חזה טובולרי אבל במקרים קלים ניתן להסתדר גם עם שתל עגול.
תוכלי לראות תמונות באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוחליאור06/04/2010
עברתי הגדלה לפני 3 שבועות בערך... וכואבות לי הפטמות.. רק לשים תאצבע עליהם וזה כואב לי.. האם הכאב יעבור? הפיטמה השמאלית מגיבה יותר טובה למגע.. היא מתכווצת והכל אבל השמאלית לוקח לה הרבה זמן אם בכלל... האם זה גם משו שעובר עם הזמן? האם זה שאני נוגעת בפיטמות ועושה להם סוג של מסאג' עדין זה עוזר לזה לעבור יותר מהר כי אני בעצם מגרה תעצבים באזור...?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן08/04/2010היי,
רגישות יתר בפטמות שכיחה יחסית לאחר ניתוח הגדלת חזה.
התחושה תסתדר בהמשך. עיסוי לא משפיע ואין צורך בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להגדלת חזה בגלולותalu05/04/2010
שלום בת הזוג שלי מעוניינת להגדיל את החזה
ידוע לי שקיימת אפשרות של הגדלה לא ע"י ניתוח
אלה על ידי גלולות אנחנו פשוט לא יודעים
אם יש לגלולות שכאלו סיכונים או השלכות רפואיות
אני מעוניין לדעת אם גלולות טבעיות להגדלת החזה הם
1.אפקטיביות ועובדות?
2.מה ההשלכות של הגלולות הללו הסיכונים הקיימים
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה ללא ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן06/04/2010היי,
לא מוכר בעולם הרפואי כדורים אשר יכולים לגרום להגדלת חזה ללא תופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףאווה05/04/2010
עם החזייה שלי עכשיו 75 סי ואני שמה שתל בין 350 ל320 ססי לאיזה מידה בחזייה היא תגיע ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל חזיה
ד''ר נמרוד פרידמן06/04/2010היי,
צפוי שגודל החזה יגדל באות אחת אולם מומלץ שתתייעצי עם המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה - שאלותהילה04/04/2010
שלום! אני מאוד רוצה לעבור ניתוח הגדלה.
אני בת 23, גובה - 1.57, שוקלת 43 קילו, מבנה גוף צר, רזה מאוד.
כרגע אני לובשת B70, והייתי מעוניינת לעלות ל - B75 מלא או ל - C75 קטן.
בהתייעצות עם שלושה מנתחים שונים הוחלט שמתאים לי שתלים עגולים של 250 עד 300CC מקסימום.
שניים מתוכם אמרו שהשיטה המתאימה עבורי היא מעל השריר (מכיוון שלטענתם יש מספיק רקמת שד)
הרופא השלישי טען שלדעתו עדיף להניח את השתלים מתחת לשריר (מבירורים שערכתי זו השיטה החביבה עליו)
1. איך אוכל לדעת מה מתאים לי באמת?
הבנתי שנתוח מתחת לשריר כואב משמעותית מניתוח מעל השריר.
2. יש לי חששות מתופעות הלוואי של ההרדמה (בחילות, רעידות, חולשה כללית, והרגשת "ג'ט לג",
בתוספת אנטיביוטיקה על בטן ריקה...)
עברתי בעבר הרדמה כללית פעמיים בטיפולים שונים.
בפעם השנייה קיבלתי את זה נורא קשה ובמשך יומיים לא הצלחתי לאכול כמו בן אדם
מרוב בחילות וחולשה.
הפעם השנייה נעשתה לדעתי באופן בלתי מקצועי, הרופא לא שקל אותי וגם כשאמרתי לו כמה אני שוקלת, הוא לא ממש התייחס לזה. נראה לי שפשוט הוא השתמש ביותר מדי חומר הרדמה.
אני חוששת שלא אוכל לעמוד בזה פעם נוספת, ולכן רציתי לשאול -
האם יש אפשרות לעבור את הניתוח בהרדמה מקומית / סדציה?
וכן מה ההבדל בין הרדמה כללית לסדציה?
תודה רבה! וסליחה על האורך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד``ר רונן גלזינגר05/04/2010הילה שלום
לגבי מידות החזייה, המספר 70 או 75 הוא היקף החזה שלך מתחת לשד והניתוח אינו אמור לשנות אותו הניתוח משנה את גודל ה CUP למשל מ B ל C. ואכן הגדלה של כ 300סמ"ק אמורה להגדיל את ה CUP במידה אחת. לגבי השיטה העדיפה, אין שיטה טובה או רעה כי אחרת כולם היו משתמשים באותה שיטה. לכל שיטה יתרונות וחסרנות. רפואה אינה מדע מדוייק וכירורגיה פלסטית עוד פחות מכך ולכן המלצתי שלאחר שתחליטי מי ינתח אותך תתני לו להחליט לגבי השיטה שביידים שלו תתן את התוצאות הטובות ביותר.
לגבי ההרדמה, כל אחד מגיב אחרת, למרות שהיום אנו רואים פחות תגובות קשות כמו שאת מתארת. בשיחה עם המרדים לפני הניתוח כדאי להעלות את הנושא שיטפל בתופעות הלוואי לפני שהם מתחילות ואז יש סיכוי סביר שתתאוששי בקלות רבה יותר. סדציה והרדמה דומות מאד מבחינת תופעות הלוואי מכיוון שמתמשים בחומרי הרדמה דומים רק במינונים שונים. לא מומלץ לעבור את הניתוח ללא הרדמה מלאה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ההרדמה -
הילה05/04/2010ראשית, רציתי להודות על תשובתך המהירה ד"ר רונן.
שנית, לפי מה שהבנתי מדבריך, יש אפשרות למנוע או לצמצם את התגובות שמופיעות אחרי ההרדמה, השאלה היא איך? כי בהרדמה האחרונה שעברתי,כבר ברגע שהוכנס לתוך העירוי החומר הלבן (שלמיטב ידיעתי נקרא - propofol) זה שרף בטירוף וזה הדבר האחרון שאני זוכרת עד שהתעוררתי.
אני יודעת שלגוף לוקח זמן לצאת ממצב של הרדמה, וזה מאוד אינדיבידואלי,
אבל לא נראה לי סביר שמהרדמה של שעה לוקח 4 שעות עד להתעוררות, ועוד יומיים של צמרומורות, בחילות, ירידה במשקל, חולשה וכד'.
יכול להיות שיש לי רגישות לחומר? (בהרדמה הראשונה שעברתי הכל הלך חלק בלי התופעות הללו)
חוץ מזה, זה לא יותר מדי להעמיס על הגוף - הרדמה, אנטיביוטיקה מונעת, ומשככי כאבים?
תודה על תשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום אחרי ניתוחחסויה27/03/2010
היי...ביום שישי עברתי ניתוח הגדלת חזה..כאשר נחתך לי וריד תוך כדי הניתוח וכעבור 3 שעות רק יצאתי מחדר הניתוח.
אני נמצאת עם נקז בשד שהסתבך כמה זמן אני אמורה להשאר עם זה?? האמנם אני בקשר עם המנתח ורק הבוקר שוחררתי אך הייתי רוצה לשמוע עוד דעה וכמה זמן התפרים אמורים להסגר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמום בניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן27/03/2010היי,
הנקז יוצא לאחר שכמות ההפרשה תהיה קטנה.
החתכים אמורים להיות סגורים בסוף הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חסויה28/03/2010שוב שלום אני מרגישה שהשד השמאלי(הבעייתי)שורף מאוד אני עוד חבושה כך שלא יודעת מה יש לי שם!!! כמה זמן זה אמור עוד להרגיש ככה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום
חסויה28/03/2010נאמר לי שצרבו לי את אותו וריד שנחתך אך שאלתי היא האם ימשיך לתפקד כרגיל ולהעביר דם או שיש לו וריד חילופי?? (הרי לכל חלק בגוףף תפקיד ..)מקווה שהיו תהיה לי ביקורת ואז הדברים יהיו ברורים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריד
ד``ר רונן גלזינגר28/03/2010חסויה שלום
לוריד שנצרב אין שום משמעות לטווח רחוק. הגוף ייצר מעקף טבעי כך שהתפקוד יישמר ללא הפרעה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקורת
חסויה28/03/2010היי..אז כך הייתי בביקורת הורדתי תחבושות ונקז!!
נאמר לי שזה וריד שהיה קצת יותר רחב מהרגיל ולעצור את הדימום היה יותר מסובך ולכן הניתוח ארך 3 וחצי שעות .
הורדתי בבית את החזיה החזה מאוד נפוח ובין השדיים בחלק העליון ישנו אותו וריד עם תפרים פנימיים ורואים אותו (הוא בולט) האם הנפיחות שלו גם תרד עם הזמן??
אני אהיה בביקורת ביום רביעי שוב ..תוך כמה זמן אוכל לחזור לפעילות רצינית עם הידיים בלי לפחד לקבל מכה בחזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף דחוף.
חסויה01/04/2010היי היום הייתי בביקורת אך השד הבעייתי נפוח מהרגיל הרופא הוציא תפרים
כשהגעתי הביתה הרגשתי שרטוב קצת בחזיה הורדתי וראיתי הפרשה ורודה
שוחחתי איתו ..הוא אמר שאם זה ימשך כנראה אצטרך נקז שוב..
האם זה אומר לפתוח שוב ולהכניס נקז??
או שצריך להוציא את השתל??
אני צריכה להיות בצום לפי בקשתו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסויה05/04/2010שוחחתי איתו בבוקר..ההפרשות כמעט שפסקו והנפיחות אט אט יורדת
לא הייתי צריכה להפגש איתו!!! הוא ביקש לחטא את המקום באלכוהול למרוח פוסידין ולשים פד גזה לחבוש את החזה כמו אחרי הניתוח בתחבושת אלסטית!!!
(זה נותן לי תחושה טובה יותר כשהכל חבוש ומוגן..)אבל עד מתי לחבוש כך???
אך הוריד הבעייתי כואב ושורף מאוד כשאני עוברת ממצב שכיבה לישיבה וההפך ויד שמואל שלי עדיין כואבת באיזור השחי..הוא אמר לי שזה יהיה עוד זמן רב!!!
השאלה שלי היא האם זה כאב שיחלוף??? עד מתי אהיה מוגבלת עם היד???
תודה רבה~!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה טבעית. יש דבר כזה?אור24/03/2010
שלום רב,
אני בת 25, החזה שלי הוא בין 75-80 B. שאלתי היא האם יש כדורים/גלולות שיכולים לזרז את בלוטת החלב וכתוצאה מכך החזה יגדל. קראתי כתבה באינטרנט שבמשקה בירה יש כל מיני רכיבים שפועלים לזירוז בלוטת החלב. האם זה נכון?
בנוסף, אם איזה מומחה אני יכולה להתייעץ בעניין זה?
אציין כי אני לא מעוניינת בניתוח הגדלת חזה.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה ללא ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן24/03/2010היי אור,
לא קיימת היום שיטה יעילה ובדוקה להגדלת חזה על ידי כדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר להודעה ששלחתי לך מיתחתאווה23/03/2010
הרופא אמר לי לישתות 3 חודשים ויטמינים להרמת ברזל
העם אפשר לישתות אותם לפני הניתוח ???
וגם בזמן הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ רפואי
ד''ר נמרוד פרידמן24/03/2010היי אווה,
מטרת הפורום היא לתת מידע כללי ולא להוות תחליף ליעוץ רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד''ר דחוף תשובות בדיקה???אווה22/03/2010
קיבלתי תשובות והרופא אומרת שהם לא תקינות
אז אלו הבדיקות שעשיתי ?
iron 27.0 low 40 high 145 low
ומוגלובין 11.7 ?
מה זה אומר ד'ר עם זה אוכל לעבור ניתוח ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל נמוך
ד''ר נמרוד פרידמן23/03/2010היי,
הברזל וההמוגלובין נמוכים.
אם מדובר בניתוח שאין בו חשש לדמום כמו הגדלת חזה, ניתן לנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזיית ספורטט??אווה21/03/2010
איזה חזיית ספורט אתה ממליץ לאחר הגדלה של פילה או טריוף??
עם שני סוגרים מקדימה או 4 סוגרים 4 סוגרים זה של פילה ושני סוגרים של טריוף ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזית ספורט
ד``ר רונן גלזינגר21/03/2010רונית שלום
שתי החזיות טובות ונותנות מענה לצרכים שלאחר ניתוח.
מדיווחי המנותחות החזיה של פילה מאפשרת מעט שחרור במידה והלחץ הוא גדול מאחר וניתן לפתוח סוגר אחד ועדיין החזיה תחזיק את החזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
אווה21/03/2010אז מה הבנות אומרות שהחזייה של פילה טובה א הבנתי מההיתכוונת .???
ונמה אתה ממליץ יותר פילה או טריוף
עם 4 סוגרים או שניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
אווה21/03/2010אז מה הבנות אומרות שהחזייה של פילה טובה א הבנתי מההיתכוונת .???
ונמה אתה ממליץ יותר פילה או טריוף
עם 4 סוגרים או שניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללבוש נעלי עקב לאחר הגדלת חזהנטע19/03/2010
עברתי ניתוח לפני כחודש ימים האם אני יכולה להתחיל ללכת עם עקבים ?!
והאם זה לא יגרום נזק לצורה של השד או כל סיבה אחרת
אשמח לתשובה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח הדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן19/03/2010היי נטע,
את יכולה להתנהג רגיל לחלוטין בכל המובנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהדנה17/03/2010
שלום רב,
אני אמורה לעבור ניתוח הגדלת חזה בשבוע הבא. אני אחרי 3 לידות כאשר האחרונה לידת תאומים. אני מאוד רזה (50 ק"ג, 165 ס"מ). בעבר היה לי חזה שופע. בשיחה עם המנתח הוא אומר שהיות ויש לי המון עור רפוי מעל השד, אני לא מתאימה לניתוח מתחת לשריר היות ומתחת לשריר ייצור לי מראה בועתי. קראתי המון על בעד ונגד, קראתי אפילו דעה של פרופסור שאומר שמי שלא מנתח מתחת לשריר לא יודע לעשות את זה, וכולן מתאימות למתחת לשריר. אני מאוד סומכת על המנתח (בעבר הוא היה מנהל מחלקה בבית חולים), אך חוששת מצניחה מהירה יותר של השד. הוא המליץ לי להוסיף 375 , כי הוא אומר שמנסיונו נשים מצטערות שלא עשו גדול יותר. אני די חוששת הן מהגודל והן מהעובדה שהניתוח הוא מעל השריר.
מה אתה אומר? בלי קשר ספיציפי אליי, זה באמת נכון שכולן מתאימות למתחת לשריר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה צנוח
ד''ר נמרוד פרידמן17/03/2010היי דנה,
אם יש לך כמות גדולה של עור עודף והחזה צנוח, יש להסיר את עודפי העור בניתוח הרמה. בחלק מהמקרים ניתן לבצע את הניתוח כולו בחתך סביב הפטמה בלבד.
אני רוצה לקוות שלא הבנת נכון את אותו פרופסור מכיוון שכל מנתח פלסטי שמבצע הגדלת חזה יודע לנתח מעל או מנתח לשריר. הניתוח לא מורכב יותר ולא קשה יותר.
יש גישות שונות בעולם לניתוח. אני מאמין שצריך להתאים כל גישה לאישה ולמבנה גופה ואני מנתח ומכניס את השתל גם מעל וגם מתחת לשריר, הכל בהתאם למבנה החזה של האישה.
את צודקת לחלוטין בחשש שלך מכיוון שככל שהשתל גדול יותר, הוא מוסיף למשקל השד והשד יצנח מהר יותר.
חשוב לזכור כי השתל לא מחזיק את השד ולא יכול למנוע את הצניחה אלא להיפך.
לסכום: התשובה לצניחה היא הרמה ולא שתל גדול יותר.
הערת אגב: אין קשר בין היות הרופא מנהל מחלקה לשעבר או פרופסור ולבין היכולת שלו לבצע ניתוחי חזה בצורה טובה.
בתמונה המצורפת תוכלי לראות דוגמא להרמה והגדלה עם שתל קטן , כפי שהאשה בקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר
אווה18/03/2010איזה שתל הוכנס לאישה בתמונה עגול או אנטומי
עם עגול איזה גבהים וכמה סיסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)