מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לנירהשגית06/10/2009
היי נירה
ברשותך רציתי לדעת אצל מי עברת את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקיי
נריה07/10/2009אצל דוקטור גוברין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנריה
מיכל07/10/2009ערב טוב,
עברתי מקרה מאוד דומה לשלך אצל אותו רופא אל תוותרי על מה שלא נראה לך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםנריה06/10/2009
עברתי לפני שבוע וקצת (יום חמישי הזה זה שבועיים) ניתוח להגדלת חזה
בבית חולים האיטלקי חיפה . ניתח אותי דוקטור שהוא נחשב אחד המומחים בתחום , הרופא צילם אותי לפני שניכנסתי לניתוח וקבע שיש אי סמיטריה (למרות שהייתה אי סימטריה ממש קלה)
בניתוח הוא הכניס לי שתל אחד 600 ובשני 550
איך שיצאתי מהניתוח שחזרתי הבייתה כולם שמו לב שחזה אחד גדול והשני ממש קטן בהפרש די דרסטי, צילצתי למרפאה שבה ביצעתי ניתוח ואמרו לי שזה בסדר שזה יסתדר עם הימים ועם הזמן
עברתי את כל השישי שבת בשלום ובערב יום ראשון (ערב כיפור ) הבן שלי הקטן שהוא תינוק בעט לי בחזה הגדול אז חטפתי מכה די חזקה ונהיה לי שם יום למחרת שטף דם ממש רציני
התקשרתי שוב למרפאה סיפרתי להם שיש שטף דם רציני והבדל די גדול בין שני השדיים ושוב אמרו לי שזה שום דבר
אחרי פעמים רבות שצילצלתי למרפאה והתעקשתי להקדים את הביקורת שלי אצל הרופא הקדימו לי את הביקורת אתמול הייתי אצל הרופא התפשטתי והוא ממש נבהל אמר לי מה זה למה לא הודעת והגעת אליי עד עכשיו אז אמרתי לו שכן ניסיתי להגיע ולקבוע אליו פגישה אך ללא הצלחה ושהפקידות שלו אמרו שלרוב הבנות יש שטפי דם וזה שזה גדול קטן זה מסתדר לבד עם הימים
בכל אופן הרופא טוען שיש לי נפיחות בשד השמאלי וצריך לעשות ניקוז של שטפי הדם ואז השד יחזור לצורתו המקורית הוא אמר שזה בהרדמה כללית וקבע לי למחר ניתו חוזר בשעה 12:30
כרגע התקשר אליי הרופא טען שניסה להשיג אותי כל הערב(זה לא נכון כי הייתי זמינה ) הוא התקשר בשעה 22:00 בדיוק ואמר לי חמודה מחר אני לא ינתח אותך בסוף יום חמישי באותה השעה אמרתי לו שזה לא בסדר שיש לי בוס והוא כועס עליי הוא אמר שיפסיק לקשקש הבוס בטון ממש מזלזל סיפרתי לו שכל המשפחה שלי לחוצים לקראת הניתוח השני שלי שזה לא קל שיש לי תינוק בבית ובניתוח הראשון ממש הקאתי ולקחתי את זה לא קל אפילו חלק מהרגל שלי עדיין לא התעורר והוא אמר זה ממש לא ניתוח מה שאני עושה ושלא ילחיצו אותך .
בכל אופן הסכמתי לניתוח ביום חמישי בלית ברירה אבל אני באמת רוצה לקבל עצה מרופא נוסף כדי לדעת האם הטעות של אותו רופא או שמא באמת זה איזשהוא סיבוך
הלוא עוד באותו היום שחזרתי הבייתה כולם אמרו לי שיש הבדל ניכר בין שני השדיים
אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות לאחר ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן07/10/2009הנפיחות נובעת ככל הנראה מהצטברות דם סביב השתל.
הטיפול הנכון הוא הוצאת הדם שהצטבר.
הפעולה נעשת בהרדמה קצרה בחדר ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור נמרוד
נריה07/10/2009תודה לך על המשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור
נריה07/10/2009רציתי לשאול הנפיחות יכולה להיות ממש ממש קריטית כמו אצלי ?
חזה אחד ממש למטה והשני ממש למעלה
אשמח לשלוח לך תמונה למייל פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות
ד''ר נמרוד פרידמן10/10/2009היי נריה
את יכולה לשלוח תמונה ופרטים נוספים למייל שלי.
הפרטים באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שאלה חשוובה ...ללללללל06/10/2009
אם יש לי חזה שהוא קטן עכשיו , הוא יכול להיות גדול כשאני יהיה גדולה ?
הוא יכול עוד לגדול , או שכבר רוב הסיכויים שאם הוא קטן עכשיו ,
הוא גם יהיה קטן כשאני יהיה גדולה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה קטן, עד מתי?????
ד''ר נמרוד פרידמן06/10/2009בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 14
ללללללל08/10/2009יש לי חזה אבל בכל זאת הוא מאוד קטן , וכל הזמן אומרים לי
הוא קטן עכשיו הוא גם יהיה קטן עתיד , זה נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל חזה
ד''ר נמרוד פרידמן10/10/2009היי,
בהחלט יתכן שהחזה יגדל משמעותית ביחס לגודלו כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה וסרטן השדרחל04/10/2009
שלום, אני בת 20 ואני מעוניינת לעבור ניתוח להגדלת החזה, אמנם לאחרונה התגלה אצל אמי גוש סרטני בשד, מה שאומר שגם אני נמצאת בסיכון לחלות בסרטן השד.
הבנתי שעם שתלים ניתן לבצע את בדיקות הממוגרפיה, אך שאלתי היא האם הסיכון לסרטן השד אצלי יגבר במידה ואעבור ניתוח לסרטן השד או שזה לא ישנה כלל? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה וסרטן שד
ד''ר נמרוד פרידמן04/10/2009היי רחל,
הוכח במחקרים רבים שאין יותר סרטן שד אצל נשים שעברו הגדלה. בנוסף הוכח כיסרטן השד לא יתגלה מאוחר יותר בגלל השתל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה מלפני 10 שנים...קרן04/10/2009
שלום,
אני בת 33 שבועיים לפני לידת בני השלישי. בשנת 99 עברתי ניתוח להגדלת חזה (שתלי סיליקון) וחוץ מביקורות בשנה הראשונה לא הלכתי לבדוק מה קורה עם השתלים. לפני שנכנסתי להיריון האחרון, בערך בשנתיים האחרונות החזה התכווץ וניתן היה להבחין בקפלים בעיקר בצד ש החיבור בין שני השדיים. בעקבות ההיריון גדל החזה מהחלב והקפלים מן הסתם לא נראים. יש לי כמה שאלות:
1. שמעתי שהשתלים ישנים ושהייתי צריכה להחליף אותם מזמן ... זה נכון ?
2. האם יכול להיגרם נזק לי או לתינוק משתיית החלב שלי אם יש שם דליפה מהשתל או שצריך לבדוק לפני שאתחיל להניק?
3. במידה ויש צורך להחליף את השתלים, האם להימנע מהנקה או לסיים אותה ואז לעבור ניתוח ??
אני מניחה שאני נשמעת חסרת אחריות אבל הייתי צעירה ומאושרת מהשינוי הפיזי, הייתי בהיי מטורף ולא חשבתי קדימה על העתיד..
אשמח לתגובה מהירה בגלל הלידה הצפויה,
חג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה והריון
ד''ר נמרוד פרידמן04/10/2009היי קרן ומזל טוב,
לאחר סיום בההריון וההנקה, בצעי בדיקת אולטרה סאונד של החזה ובקשי שייבדקו את שלמות השתלים.
הנושא נבדק והוכח שאין יותר סיליקון בחלב אם שעברה הגדלה לעומת אשה מניקה שלא עברה ניתוח.
אין דחיפות בהחלפת השתלים. במידה והם קרועים, פני להחליפם לאחר שסיימת להניק.
אני מאחל לך לידה קלה ותינוק בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלההייהיי03/10/2009
את יכולה בבקשה לכתוב לי מה החסרונות להגדלת חזה, ומה ההיתרונות?
תדוה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה מהי?
ד''ר נמרוד פרידמן03/10/2009היי,
במסגרת הפורום אנו יכולים לענות על שאלות ממוקדות. אין אפשרות להקיף נושא רחב כל כך במספר מילים.
ישנם אתרים רבים בהם המידע קיים וכמבן שתוכלי לקבל מידע מפורט עוד יותר בשיחת יעוץ עם פלסטיקאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטות להגדלת חזהrain02/10/2009
שלום
ברצוני לבצע הגדלת חזה. בהתיעצות עם הרופאים הוצעו לי 2 שיטות:
1. דרך הכפל התת עורי
2. דרך בית השחי.
מהן היתרונות והחסרונות של כל שיטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטות להגדלת חזה
ד``ר רונן גלזינגר03/10/2009ישנן שלוש אפשריות לביצוע החתך בהגדלת חזה, שתיים הן אלו שציינת ונוספת בחתך מסביב לעטרה. לכל שיטה יתרונות וחסרנות ואין אף שיטה שהיא מושלמת. לכל רופא ישנה השיטה בה הניתוחים שלו הם המוצלחים ביותר ולכן במקום לבחור את השיטה עדיף לבחור את הרופא ולקבל את השיטה שהוא ממליץ מכיוון שזו השיטה בה תוצאותיו הן הטובות ביותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הגדלת חזהליטל26/09/2009
עברתי הגדלת חזה לפני 10 ימים והחזה עדיין ממש קשה כמו אבן. כמה זמן יקח עד שזה יתרכך? עשיתי שתל עגול של סבין.
ועוד שאלה רוצה להתחיל גלולות של הרמונט שבדרך כלל גרמו לי להגדלת השד. האם זה בסדר להתחיל אותם אחרי 10 ימים ( קיבלתי מחזור ואני צריכה להתחיל ביום הראשון, ואם אני לא יתחיל עכששיו אני לא יודעת מתי אני אוכל פעם הבאה כי הוא ממש לא סדיר) זה לא יפגע במבנה השד אחרי הניתוח? זה בסדר להתחיל לקחת?
אשמח אם תענה לי על 2 השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן30/09/2009היי,
לעיתים לוקח מספר שבועות עד להתרככות החזה, במיוחד אם השתלים הם גדולים יחסית לגופך. בכל מקרה אני מציע כי תתייעצי גם עם המנתח שלך.
הכדורים הללו לא מוכרים לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחגל20/09/2009
איך מבצעים את הניתוח להקטנת העטרה?
ויש סיכוי שיששאר צלקת? ואם כן למשך כמה זמן?
ועוד שאלה- זה נחשב ניתוח מסובך שלוקח הרבה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת עטרה
ד''ר נמרוד פרידמן21/09/2009היי,
הניתוח נחשב כפשוט יחסית, ניתן לבצע אותו בהרדמה מקומית והחצלקת שנותרת היא בגבול העור והעטרה.
הצלקת מגיעה למצבה הסופי לאחר כשנה ולרוב היא לא מטרידה את האישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונות
גל22/09/2009יש לך תמונות איך נראית הצלקת לאחר הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת פטמה
ד''ר נמרוד פרידמן29/09/2009היי,
לרוב האזור הזה מחלים נפלא והצלקת לא מהווה גורם מפריע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהשירי12/09/2009
שלום
אני בת 26, 9 חודשים אחרי לידה . הנקתי חצי שנה .
אף פעם לא היה לי חזה עומד אבל עכשיו אחרי ההנקה וההריון אני מרגישה שהוא ממש נפל וגם שיש לי המון עור עודף בחזה , אציין בנוסף שאני די רזה גובה 170 ס"מ משקל 54 קילו ובהריון עליתי 23 קילו (שקלתי 77 קילו) תמיד הייתי בעלת חזה גדול מאוד ביחס לגוף שלי אבל בזמן ההריון ובהנקה הוא היה ענקקקקק
אני מאוד רוצה לעבור ניתוח הקטנת חזה אבל מכיוון שאני מתכננת לעבור עוד הריונות וכמובן להניק האם זה אומר שהחזה שלי ייפול שוב לאחר הניתוח?
איזה צלקות נשארות לאחר הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד``ר רונן גלזינגר12/09/2009שירי שלום.
בכל מקרה ניתוח בחזה עדיף להמתין לפחות חצי שנה לאחר גמר ההנקה. לאחר ניתוח הקטנת חזה ההמלצה שלנו היא לא להניק כך שאם את רוצה להניק בהריונות הבאים חכי עם ההקטנה עד לגמר ההריונות. אם תבצעי עכשיו ניתוח של הקטנה או הרמה בלבד לאחר ההריון הבא תהיה שוב צניחה מכיוון שבכל מקרה בזמן ההריון השד יגדל שוב ויתרוקן בסוף ההריון וזה יגרום לצניחה. לגבי הצלקות ישנם שני סוגי ניתוח עיקריים כאשר תמיד ישנה צלקת מסביב לפטמה וצלקת נוספת מהפטמה ועד הכפל שמתחת לשד ובאחד מהסוגים ישנה גם צלקת בכפל שמתחת לשד. לגבי הניתוח המתאים לך ניתן לקבוע זאת רק בעת בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון פרולקטיןהמתוסכלת10/09/2009
רציתי לשאול האם אישה שסובלת מעודף בהורמון פרולקטין שכידוע גורם להפרשות ולהשתנות גודל החזה לפי מצב ההורמון מתקופה לתקופה.יכולה לעשות הגדלת חזה?ועוד שאלה האם ניתוח הגדלה יפגע בעתיד בהנקה? ושאלה שלישית האם הגבהת חזה נפול מתוקן באותו הניתוח או שמצריך ניתוח נפרד? ובפרט שיש הבדל קיצוני בין שני השדיים? מבקשת תגובות בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב השד
ד''ר נמרוד פרידמן11/09/2009היי,
משאלתך אני מבין כי את זקוקה להרמה, תקון אסימטריה והגדלת החזה.
ניתן לבצע את כל הפעולות הללו בניתוח אחד. יתכן כי לאחר הרמה לא ניתן יהיה להניק. לאחר הגדלה בלבד לא אמורה להיות בעיה בהנקה.
יש צורך באשור הניתוח על ידי הרופא המטפל בבעיה ההורמונלית לפני שמחליטים על פעולה כלשהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהלי09/09/2009
שלום רב.
אמי בת 56 ומעוניינת לעשות הקטנת חזה...
זה מפריע לה ומכביד על הגב שלה, היא הלכה לאורטופד שעשה צילום ואמר לה שהכל בסדר בצילום.
האם היא עדיין זכאית להשתתפות של הקופת חולים בניתוח או שמרגע שרופא אומר שהוא לא רואה בעייה בריאותית היא צריכה לעשות את הניתוח באופן פרטי..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן09/09/2009היי לי,
הקופות דורשות אישור אורטופד לכך שיש כאבי גב ועקמת של הגב הנגרמים כתוצאה ממשקל החזה הגדול.
במידה ואין אישור כזה, הקופה לא תאשר את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הגדלת חזהנטלי04/09/2009
שלום רב:
רציתי לדעת אם אני עושה הגדלת חזה כמה זמן עליי להשאר עם החזיה? ומה קורה ובמידה ושבועיים לאחר הניתוח יש לי אירוע משפחתי, ניתן להוריד את החזיה למספר שעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה וחזיה
ד''ר נמרוד פרידמן06/09/2009היי נטלי,
אני ממליץ על חזיה לחודש. הדבר חשוב במיוחד כאשר ההגדלה היא עם שתלים אנטומיים.
במידה ומדובר בשתלים עגולים אני בהחלט מאשר למטופלות שלי להיות להיות ללא חזיה למספר שעות לאחר כשבועיים מהניתוח.
יתכן שההנחיות של המנתח שלך הן שונות ולכן אני מציע שתתייעצי איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהיפעת03/09/2009
רציתי לדעת אים זה שונה בהנחת השתל לפני השרירי או מעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעל או מתחת
ד''ר נמרוד פרידמן03/09/2009היי יפעת,
במקרים בהם האשה רזה ואין מספיק רקמה בחלק העליון של השד, מומלץ לשים את השתל מתחת לשריר. במידה ויש מספיק רקמה השתל יכול להיות ממוקם מעל לשריר.
יש קצת יותר כאבים בימים הראשונים לאחר הניתוח, כאשר השתל הוכנס מתחת לשריר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה בשאיבהסיוון י.02/09/2009
אני בת 62 חזה לא ענק חזיה cap c 85
מידות גופי קטנות גובה 1.61
משקלי כ-65 מעט מעל הרצוי
האם יש אפשרות להקטין חזה בשאיבה או משהו אחר ולא
בניתוח מלא, (קראתי על הפרוצדורה והיא נראית לי קשה.)
אודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטנה בשאיבה
ד''ר נמרוד פרידמן03/09/2009היי סיוון,
הבעיה בשאיבה בלבד היא שהחזה נותר צנוח ולעיתים הצניחה אף מחמירה.
בהקטנת חזה יש להקטין את המעטפת (להוציא עור עודף) ולא רק להקטין נפח.
בשאיבת שומן ניתן להקטין את נפח השד אולם עודפי העור יוותרו כפי שהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)