מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד'ר דחוףףףףאווה14/05/2010
ד''ר
רציתי לישאול עם אני אחרי חודש מהניתוח הגדלת חזה אני יכולה ללכת ולעשות קייקים ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן15/05/2010היי אווה,
כן, במידה ואין לך יותר כאבים בהזזת שרירי החזה (במידה והשתל ממוקם מתחת לשריר).
במידה והשתל ממוקם מעל לשריר, אין שום מגבלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהדינה10/05/2010
שלום,
עברתי לפני 4 ימים ניתוח להגדלת חזה אני מרגישה בסדר גמור חוץ מדקירות חזקות בחזה.
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן10/05/2010היי דינה,
התחושות שלך תקינות לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דםשאלה10/05/2010
רציתי להוסיף לשאלתי שד טובלרי שיש לי שטף דם רציני בתחתית הש נוטה כבר לכיוון הבטן העליונה אן כאב במקום או נפיחות מה זה יכול ליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים כחולים
ד''ר נמרוד פרידמן10/05/2010מדובר ככל הנראה בדימום במהלך הניתוח שפסק והשאריות שלו מתפשטים מתחת לעור. בכל מקרה אני ממליץ שהרופא שלך יבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לחזה טובלרישאלה09/05/2010
לפני ארבעה ימים עבררתי ניתוח הגדלת חזה 380 cc שתל עגול גבבוה מתחת לשריר.
המקרה שלי הוא לא קשה אלא קל הרופא המתנח שיחרר את היצרות ואמר שזה לוקח עד 8 חודשים כרגע החזה יפה אבל קצת שפיצי היום אבחנתי בשטף דם על הפיטמה שנוטה ליותר טובולריות הבנתי שזה טבעי לפי דפי ההסבר האם זה באמת טבעי ? ומה הסיכוי שהחזהשלי יהיה עגול גם בלי חזיות שמסתירות את הפיטמהה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן10/05/2010היי,
צריך לזכור כי לוקח זמן את שמתקבלת התוצאה הסופית בחזה טובלרי. מעבר לכך, קשה לי לייעץ לך מבלי לראות את התמונות של לפני הניתוח ולראות את התוצאה של אחרי.
אני ממליץ שתתייעצי עם הרופא שלך לגבי הנקודות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלילהרינה08/05/2010
לפני כשלושה וחצי שבועות עברתי הגדלה+הרמה.
במהלך היום הכאבים חלשים ומשתפרים מיום ליום.
אולם בכל לילה , אני מתעוררת עם הרגשת "שריפה" חזקה באיזור התפרים שמסביב לפיטמה ואם כאבים מאוד חזקים בשתי השדיים.
מדוע זה קורה וכיצד אני יכולה להתגבר על זה.
ברצוני לציין שאני לוקחת בערבים גם כדורי שינה וגם כדורים לכאבים, לפני שאני נרדמת, ובכול זאת תחושת הכאבים מופיעה בכל לילה מחדש.
בבקרים עדיין קשה לי אולם במהלך היום אני מרגישה יותר טוב.
מבחינת הרופא, השתל והתפרים בסדר והוא אמר שזה רק עניין של זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות לאחר ניתוח הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן08/05/2010היי,
מדובר בתהליך השתקמות של העצבים והתופעות יחלפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רינה09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת תזוזת השתלרינה08/05/2010
עברתי הרמה+הגדלה לפני כשלושה וחצי שבועות.
אני מרגישה בכל תנועה כמעט שאני עושה, כי השתל זז גם הוא. לדוגמא- אם אני נשכבת על הצד, אני מרגישה שהשתל זז הצידה. אם אני מתקופפת, אני מרגישה שהשתל למטה, כשאני הולכת אני מרגישה אותו כאילו נע בכל תזוזה שלי.
אני מרגישה שהשתל זז, וזה משגע אותי.
פניתי לרופא והוא אמר שמבחינתו השתל בסדר וזאת רק הרגשה.
לצערי, קשה לי מאוד לתפקד כשאני מרגישה תזוזות כל רגע.
אנא אימרו לי האם ההרגשה "הגיונית" ותחלוף או שככה צריך להרגיש.
את ההגדלה עשיתי מאחורי השריר, 280 מ"ל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן08/05/2010היי רינה,
לעיתים לוקח חדשים עד שהתחושות הללו נעלמות. ברוב המכריע של המקרים, השתלים לא מפריעים לאישה לאחר סוף תהליך ההחלמה אבל צריך לזכור כי זה יכול לקחת חצי שנה ויותר. תתאזרי בסבלנות ואני מאמין שהתחושות יחלפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזוזת שתל
רינה15/05/2010בהמשך לתחושותי, נפגשתי עם הרופא והוא שלח אותי לעשות אולטרסאונד. לדעתו, לפי צורת החזה, ייתכן והשתל זז מעט.
כזכור עבר כחודש מאז ההגדלה+ההרמה.
לטענתו, גם עם השתל זז, יש לחכות עוד כחודש וחצי עד שמתקנים את זה, כי אולי הוא עוד יחזור לקדמותו.
שאלה: האם לא רצוי להחזיר את השתל למקומו, כמה שיותר מהר, לפני שיתפוס מקום קבוע בגוף? ומהי הפרוצדורה הטובה ביותר להחזיר שתל למקומו. שתל שהוכנס דרך הפיטמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזוזה של שתל
ד''ר נמרוד פרידמן15/05/2010היי רינה,
האם מדובר בשתל עגול או אנטומי?
שתל עגול יזוז רק אם הכיס שנוצר בשבילו הוא גדול מדי.
הזמן הנכון לנתח לדעתי הוא או מיד או לאחר כשנה. בשלב מוקדם מדי יש פחות סיכוי להצלחה מכיוון שהרקמה לא סיימה את תהליך ההחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רינה16/05/2010מדובר בשתל אנטומי 280CC, עבר חודש ימים מההשתלה. השתל זז קצת.
הבעיה הינה שהשד כואב לי, ויש לי כל הזמן תחושה שאני מרגישה את השתל.
האם כדאי לנתח עכשו?
הרופא מעוניין לנתח רק בעוד כחודש וחצי, כי לטענתו השתל עוד יכול לזוז חזרה.
מה המלצתך?
מדוע ישנם רופאים שאומרים שצריך ללכת עם חזיית ספורט (יום ולילה), כחודש ימים, ויש כאלו שטוענים שלפחות חודשיים, ורצוי יותר?
אם עבר חודש, האם אני יכולה למספר שעות במשך היום ללבוש חזיה רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה...תודה
רינה19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזוזה של השתל
ד''ר נמרוד פרידמן20/05/2010היי רינה,
ניתוח בשלב הזה הוא בעייתי מאחר והרקמה פריכה ויהיה קשה להקטין את הכיס.
במקרה של תזוזה של השתל, מומלץ להיות עם חזיה תומכת תקופה ארוכה יות רמחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזיה רגילהרינה04/05/2010
אני בת 40 ועשיתי ניתוח הגדלה+הרמה (280 ), דרך הפיטמה,לפני כשלושה שבועות.
שאלה: עוד יומיים יש לי ארוע חשוב ורציתי לדעת האם אני יכולה ללבוש חזיה רגילה לארוע (בערך לחמש שעות).
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוע
ד``ר רונן גלזינגר04/05/2010רינה שלום,
אני אינני ממליץ לאחר שלושה שבועות להחליף חזיה ולו לכמה שעות, אך עדיף שתתיעצי עם המנתח שלך על מנת לקבל את חוות דעתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה לאחר ניתוח הגדלת חזהרינה03/05/2010
עברתי לפני כשבועיים וחצי, הרמה+הגדלה, דרך הפיטמה. שתל אנטומי 280.
אני בת 40 מצב בריאותי תקין.
יש לי תחושה של צריבה -שריפה חזקה באיזור התפר (בין הפיטמה לחזה).
כמו כן, התחלתי לישון על צד שמאל, לפני כשלושה ימים ומאז יש לי הרגשה כאילו בצד זה ,השתל זז ממקומו. אני מרגישה בתנועות שאני עושה כאילו שהשתל זז.
האם יתכן שהוא זז ממקומו?
האם תחושת הצריבה בפיטמות הינה שלב "נורמלי" שלאחר הניתוח.
כמו כן, ברצוני לדעת כמה זמן צריך להיות עם חזיית הספורט. בכל מקום רשום משהוא אחר (חודש, חודשיים). הרופא שלי בכלל לא לקח סיכון ואמר לי חצי שנה.
מה נכון???
תודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
רינה03/05/2010השתל הוכנס מאחורי השד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
רינה03/05/2010השתל הוכנס מאחורי השד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הגדלה והרמה
ד''ר נמרוד פרידמן03/05/2010היי לילך,
תחושת הצריבה יכולה להיות חלק מתהליך התאוששות העצבים במקום.
אני מנחה את המנותחות שלי לשון על הגב בלבד למשך כ-5 שבועות וכך גם לגבי החזיה.
אני ממליץ שתפני לרופא שלך לגבי תחושות התזוזה שלהשתל ותמנעי משכיבה על הצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות-הגדלת חזהגילת30/04/2010
היי ד"ר,
אני בת 22 וחושבת כבר מס' חודשיים על ניתוח הגדלת חזה אבל מאוד חוששת מהסיבוכים,
עדיין לא נפגשתי עם רופאים לקבלת ייעוץ כי אני קוראת הרבה על הגדלת חזה וכל פעם נרתעת ומפחדת מחדש כשאני קוראת על הסיבוכים והסיכונים.
האם כשאני אפגש עם רופאים לייעוץ יוכלו לומר לי האם אני בסיכון ועל סיבוכים שיכולים להתפתח אצלי אחרי הניתוח או שמדובר בסיבוכים די כלליים לכולן?
אשמח לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן01/05/2010היי גילת,
לאחר בדיקה ושאלון על עברך הרפואי, יוכל הרופא לומר לך אם את נמצאת בקבוצת סיכון מיוחדת או שהסיכוי לסיבוכים הוא כמו של האוכלוסיה הכללית.
שכיחות הסיבוכים בניתוח מסוג זה היא קטנה למדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה בדיקה
חסויה02/05/2010היי גילת ..אני חייבת לשתף אותך..
אני עברתי לפני כחודש ניתוח להגדלת חזה זה היה חלום חיי !!
הניתוח שלי הסתבך ..ועל סמך מילוי שאלון לא היה ניתן לדעת כלום.
אני לא מצטערת שנותחתי שלא תביני אותי נכון אך חשוב לעשות את כל הבדיקות לפני וגם בדיקת סי.טי מה שלא מבקשים לעשות !!! (ובכך היו יכולים למנוע את עוגמת הנפש והכאבים שעברתי-לי פגעו בעורק ראשי).
בכל מקרה שיהי לך בהצלחה אל תפחדי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
חסויה02/05/2010סליחה ..בדיקת אם אר אי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות בולטות לאחר הגדלת חזהקרן29/04/2010
אני עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כשנה ו3 חודשים,והצלקות נשארו כביום הניתוח.כיצד זה ייתכן?מדוע הצלקת לא דוהה אפילו במעט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד``ר רונן גלזינגר30/04/2010קרן שלום
כל גוף מרפא פצעים אחרת ואפילו כל אזור באותו גוף. אין לנו דרך להעלים צלקות אך לעיתים ניתן לשפר את הצלקות בטיפולים שונים. פני לרופא שניתח אותך אולי הוא יוכל להציע טיפול לשיפור מראה הצלקת ,למרות שעבר זמן די רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות
חסויה02/05/2010שלום דר'
האם משחה או רצועות סיליקון מטשטשות את הצלקות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטשטוש צלקת
ד''ר נמרוד פרידמן02/05/2010היי,
המשחה או היריעות יכולות לעזור להבשלה מהירה יותר של הצלקות ולטשטוש שלהן אם כי ברוב המקרים אין צורך בהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רינה03/05/2010נאמר לי כי עלי ללבוש את יריעות הסיליקון 24 שעות ביממה, למעט במקלחת. מה תפקידן המדוייק.
אני עברתי ניתוח הגדלה דרך הפיטמה לפני כשבועיים וחצי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בצלקת
ד''ר נמרוד פרידמן03/05/2010תפקיד היריעות הוא להשטיח את הצלקת ולזרז את העלמות האדמומיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי היריעות
רינה04/05/2010אני מסתובבת עם יריעות הסיליקון בכל שעות היממה, מלבד כשאני נכנסת להתקלח. אז אני מורידה אותן.
כיצד הכי נכון לנקות אותן?
נאמר לי כי היריעות אמורות לשמש אותי למשך כחצי שנה.
האם יתכן שהדבק שעליהן יחזיק זמן כה רב? נדמה לי שבכל פעם שאני שוטפת אותן במים או כשאני מורידה אותן מגופי, כאילו גם ה"דבק" יורד.
האם אתה ממליץ ללבוש אותן לפחות שעות? ואם כן, אז כיצד לאכסן אותן בכדי שלא יתקלקלו.
(עברתי הגדלה+הרמה, דרך הפיטמה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריעות סיליקון
ד''ר נמרוד פרידמן05/05/2010היי,
היריעות מחזיקות עמד כחדשיים שלושה ולרוב זה מספיק זמן.
הטיפול בהן הוא בשטיפה עם מים וסבון בלבד.
הסיליקון עצמו דביק ואין צורך בדבק נוסף. ההמלצה היא להיות עם היריעות את הזמן המרבי שניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהטל27/04/2010
היי הבנתי שיש דרכים טבעיות להקטנת חזה כמו גלולות טבעיות,האם זה באמת נכון?
והיכן ניתן להשיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה ללא ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן27/04/2010היי טל,
ירידה במשקל יכולה להקטין את נפח השד. פרט לכך אין שיטות לא ניתוחיות לטיפול במצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםגל27/04/2010
שלום
אני רוצה לעשות ניתוח להקטנת העטרה. השאלה שלי היא אם אפשר לא ממש להקטין את כל המעגל אלא רק בכיוון למעלה ולמטה זה יותר גדול ובצדדים גודל העטרה היא בסדר. אז אפשר להקטין רק את החלק היותר גדול?
ורציתי לדעת אם הצלקת תוכל להיעלם משום שאני לא רוצה שיראו שעשעיתי ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת עטרה
ד''ר נמרוד פרידמן27/04/2010היי,
ניתן בהחלט להקטין רק חלק מהעטרה. החתך מחלים מצויין ברוב המקרים כך שלא נותר סימן שמפריע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם פגישת ייעוץ היא בחינם?
גל06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ
ד''ר נמרוד פרידמן06/05/2010היי,
פגישת יעוץ במרפאתי היא בתשלום אשר מקוזז בהמשך ממחיר הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על הקטנת חזהאישה25/04/2010
שלום,
יש לי מספר שאלות:
א. קראתי שסיכויי ההנקה אחרי ניתוח כזה עומדים על 70-80% האמנם? אם מצליחים להניק אז זו יכולה להיות הנקה מלאה, רגילה, כמו לפני הניתוח? במה הדבר תלוי אם אפשר יהיה להניק או לא?
ב. אני נשאית של BRCA1, לנשאיות יש הממליצים להסיר את השדיים לגמרי. האם הקטנת חזה יכולה לעזור במעקב לגילוי מוקדם של סרטן שד?
ג. האם ישנן נסיבות בהן קופות החולים משתתפות בכיסוי הניתוח?
ד. כמה זמן אחרי הפסקת הנקה אפשר לחשוב על לעשות את הניתוח?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד``ר רונן גלזינגר25/04/2010לאחר ניתוח הקטנת חזה מומלץ לא להניק כלל, ולא לנסות אם מצליחים או לא מכיון שההנקה עלולה לגרום למורסות.
הקטנת חזה יכולה לעזור מצד אחד מכיוון שהשד קטן יותר אך גם להפריע מכיון שבתוך השד יהיו צלקות. מומלץ להתייעץ עם כירורג שד ולקבל את אישורו לפני הניתוח.
קופות החולים ממנות את הניתוח כאשר יש לו הצדקה רפואית כמו למשל עקמת בגב, פטרת מתחת לשד, וגם מסיבות נפשיות.
לאחר סיום ההנקה מומלץ להמתין כשנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד''ראווה24/04/2010
שלום רציתי לישאול אחרי כמה זמן אחרי הגדלה אפשר ללכת לים?
ולהשים בגד ים ?
ולהשתזף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחיות
ד''ר נמרוד פרידמן27/04/2010האם הרופא שלך לא זמין או לא מוכן לשאלותיך?
התשובות לכלהפרטים הללו נמצאים בידיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב לד''ר
אווה27/04/2010ואתה לא מוכן לעזור לי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהשיר22/04/2010
שלום, כתבתי את זה גם בפורום הכללי של ניתוחים פלסטיים, אבל בשביל עוד חוות דעת :
אני רוצה לעשות הגדלת חזה באמצעות הזרקת שומן, ואני יודעת שזו שיטה יחסית חדשה.
שמעתי שזה מגדיל רק במידה וזה בדיוק מה שאני רוצה, ושהסיכויים קטנים יותר לסיבוכים ושזה לא משנה את צורת השדיים.
רציתי לשאול, האם הניתוח מומלץ? מאיזה גיל ניתן לעשות אותו? [לעומת ניתוח באמצעות שתלים, כאן לא נראה לי שיכולה להיות השפעה על הגדילה הרגילה]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
שיר28/04/2010אפשר מענה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)