שרירי הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי הבטן
    אורלי
    01/07/2011

שלום,
    אני בת 17, שוקלת בסביבות ה47 קילו על 155...
    יש לי כרס בירה קטנה שמפריעה לי ומסרבת להעלם וצמיגים כמובן,
    אני עושה ספורט במשך שלושה חודשים, הליכות 2-3 בשבוע + תרגילים מגוונים של כפיפות בטן (כפיפות רגילות\ כפיפות עם רגליים ב90 מעלות\כפיפות עם רגליים ישרות באוויר, הרגליים שלי נתמכות בקיר, מקווה שזה לא הורס את איכות התרגיל) והתחלתי לשלב לאחרונה גם משקולות לידיים בעת ביצוע הכפיפות...
    אני מרגישה שאני מוציאה מעצמי את המקסימום אבל עדיין... אין שינוי...
    אני לא אחת שאוכלת שטויות, אני אוכלת בריא, ולפעמים, פעם בשבוע מרשה לעצמי שוקולד ושותה תמיד מים. אחרי אימון כזה אני מקפידה לאכול טונה או ביצה ונותנת לשרירי הבטן מנוחה של 48 שעות.
    יש תרגילים אחרים שאני יכולה לעשות כדי להתחיל לראות תוצאות???
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי הבטן

הוספת תגובה

• שרירי הבטן - תגובה

יעל הראל
    02/07/2011

הי, נשמע שאת עובדת יפה ואף אינך סובלת מעודף משקל. עניין הבטן הוא כנראה מבנה גוף וכפיפות בטן לא יעלימו אותה. מה שיכול לעזור זה מה שאת אכן עושה: הליכות, פעילות אירובית וכו' ובעיקר כדאי לך להוסיף עבודה על שרירי הבטן העמוקים ושרירי היציבה, אינני יכולה לפרט לך כאן, אבל תוכלי לחפש באינטרנט, נסי גם להעזר בכדור הגדול ולעבוד על הרחב בטני, שריר זה "מצר" את היקף הבטן ותורם למראה אסוף יותר, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, תודה רבה על העצות! אני אנסה

ליטל
    03/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, תודה רבה על העצות! אני אנסה - תגובה

יעל הראל
    05/07/2011

אשמח לשמוע איך הולך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו