זרועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרועות
    רעות
    13/07/2011

שלום, אני בת 21 גובה 1.60 משקל 59. התחלתי בדיאטה (בריאה) לפני כחודש וחצי. לצערי בספורט אני פחות משקיעה (אופניים שעה וחצי-שעתיים) וזה הצתמצם מ3 פעמים בשבוע לפעם- פעמיים אם בכלל. בכל אופן, אני מתמקדת בזרועות ועושה שני תרגילים של משקולות (3 פעמים בסטים של 15) כמעט בכל יום, אני רואה שיפור אך יש לי חשש שאני לא אצליח להוריד את השומן והזרועות יהיו בסופו של דבר גדולות ושריריות..אם אני עושה טעות וזה מה שיהיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרועות

הוספת תגובה

• זרועות - תגובה

יעל הראל
    13/07/2011

הי, אם מטרתך היא לעצב את הזועות ולהוריד את מסת השומן, עלייך להתמיד בפעילות האירובית. בגדול, אני לא חושבת שהתרגילים "יגדילו" את הזרועות עד כדי כך שהן יהיו גדולות, ולדעתי עדיף מראה שרירי (אפילו אם הוא תופס יותר נפח), המשיכי עם הפעילות, רק אל תגזימיעם המשקלים ונסי לשל יותא פעילות אירובית, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

רעות
    13/07/2011

תודה רבה על התגובה.
    תוכלי לפרט כמה זה בדיוק יותר מדי משקל? אני מתאמנת עם משקולת של קילו-שניים, מעבירה מימין לשמאל..
    אירובי אומר בהכרח עם מוזיקה וקצב? כי אני עושה את זה בלי להניע את כל הגוף אלא רק את הזרועות, כל האימון נמשך בערך 10-15 דקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכמה פעמים בשבוע מינימום?

רעות
    13/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף - תגובה

יעל הראל
    14/07/2011

משקולות של ק"ג-שניים זה המינימום, כך שאין בעייה, פעילות אירובית טובה היא כזו שתזרים דם לכל הגוף ותגרום להתנשפות, בד"כ קשה להגיע למצב זה בלי לעבוד עם הרגליים ולכן אני ממליצה לך לשלב הליכות או כל פעילות אירובית אחרת. אמון טוב יימשך 35-40 דק' ורצוי לפחות 3-4 פעמים בשבוע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו