מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרועותרעות13/07/2011
שלום, אני בת 21 גובה 1.60 משקל 59. התחלתי בדיאטה (בריאה) לפני כחודש וחצי. לצערי בספורט אני פחות משקיעה (אופניים שעה וחצי-שעתיים) וזה הצתמצם מ3 פעמים בשבוע לפעם- פעמיים אם בכלל. בכל אופן, אני מתמקדת בזרועות ועושה שני תרגילים של משקולות (3 פעמים בסטים של 15) כמעט בכל יום, אני רואה שיפור אך יש לי חשש שאני לא אצליח להוריד את השומן והזרועות יהיו בסופו של דבר גדולות ושריריות..אם אני עושה טעות וזה מה שיהיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרועות - תגובה
יעל הראל13/07/2011הי, אם מטרתך היא לעצב את הזועות ולהוריד את מסת השומן, עלייך להתמיד בפעילות האירובית. בגדול, אני לא חושבת שהתרגילים "יגדילו" את הזרועות עד כדי כך שהן יהיו גדולות, ולדעתי עדיף מראה שרירי (אפילו אם הוא תופס יותר נפח), המשיכי עם הפעילות, רק אל תגזימיעם המשקלים ונסי לשל יותא פעילות אירובית, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
רעות13/07/2011תודה רבה על התגובה.
תוכלי לפרט כמה זה בדיוק יותר מדי משקל? אני מתאמנת עם משקולת של קילו-שניים, מעבירה מימין לשמאל..
אירובי אומר בהכרח עם מוזיקה וקצב? כי אני עושה את זה בלי להניע את כל הגוף אלא רק את הזרועות, כל האימון נמשך בערך 10-15 דקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה פעמים בשבוע מינימום?
רעות13/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף - תגובה
יעל הראל14/07/2011משקולות של ק"ג-שניים זה המינימום, כך שאין בעייה, פעילות אירובית טובה היא כזו שתזרים דם לכל הגוף ותגרום להתנשפות, בד"כ קשה להגיע למצב זה בלי לעבוד עם הרגליים ולכן אני ממליצה לך לשלב הליכות או כל פעילות אירובית אחרת. אמון טוב יימשך 35-40 דק' ורצוי לפחות 3-4 פעמים בשבוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)