מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב, מבקשת עצהטליה18/07/2011
שלום רב,
אני בת 24, בריאה בסה"כ :)
בשנה וחצי האחרונות השלתי ממשקלי כ-35 ק"ג אך כבר כמעט חצי שנה שאני "תקועה" על אותו משקל ולא מצליחה לרדת. על פי הגובה שלי, 1.60, אני מעוניינת להפחית ממשקלי עוד 15-20 ק"ג.
ראוי לציין שסבלתי מעודף משקל כל חיי ולכן עקב הירידה הדראסטית במשקלי בחודשים הראשונים לדיאטה, נותרו זרועותיי, ירכיי ובטני התחתונה מידלדלות מעט ולא אסתטיות. אני יודעת שאימון לבדו לא יעלים את הבעיה, אך אני מעוניינת לחזק את השרירים הנכונים כדי להחזיר דברים למקום.
אני מקפידה לאכול נכון ובריא אבל בחודשים האחרונים לא יצא לי להתאמן כלל בגלל סיבות כאלה ואחרות. כעת אני רוצה לחזור להתאמן שוב באופן קבוע (אני נוהגת לצאת לריצות-הליכות לסירוגין) וחשבתי לשלב משקולות בעת הריצה על מנת לחזק את הזרועות. מכיוון שכפות הידיים שלי קטנות יחסית, קשה לי להחזיק משקולת לאורך זמן והציעו לי להשתמש בצמיד משקולת סביב מפרקי כף היד במקום. האם זה יעיל? וגם, באיזה משקל לכל יד עלי להתחיל? ראיתי משקולות בגדלים שונים.
האם די בריצות הללו כדי לחטב ולו במעט את גופי והלמשיך להשיל ק"ג ממשקלי, או האם לדעתך עליי לשלב פעילות נוספת על מנת להגיע לתוצאות הרצויות?
אודה להתייחסותך,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב, מבקשת עצה - תגובה
יעל הראל21/07/2011הי, כל הכבוד על התהליך היפה שעברת. על מנת לחטב את הזרועות מומלץ שתבצעי תרגילי חיטוב בעזרת משקולות לא רק במסגרת ההליכה אלא גם מעבר לשעות ההליכה, ממליצה לך השתתף בשיעור עיצוב או להתאמן בחדר כושר או לסירוגין לעבוד עצמאית בבית.
בכלל על מנת להתחטב עלייך לבצע גם אימוני כוח ולא רק הליכות/ריצות. עם זאת הליכה וריצה בהחלט יתרמו לחיטוב הגוף.(את יכולה בהחלט להשתמש במשקולות ששמים סביב שורש כף היד), בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)