ספורט בזמן מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט בזמן מחזור
    אני
    02/08/2011

אומנם החיים לא נפסקים בזמן המחזור החודשי
    אבל הם אחרים
    אני משתדלת לעשות הרבה ספורט מכמה סוגים
    אבל לקראת ובזמן המחזור החודשי
    אין לי כח אני עייפה וכואב לי הגוף
    האם להכריח את עצמי? כי זה ישחרר חומרים שיקלו על הכאבים
    אילו סוגי ספורט ממולץ לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט בזמן מחזור

הוספת תגובה

• ספורט בזמן מחזור - תגובה

אודי ויטמן
    02/08/2011

שלום לך אלמונית בת 22,
    ראשית, את בהחלט יכולה לבצע פעילות גופנית בזמן המחזור החודשי, אך כמובן שלא תסבלי מכאבים חזקים, אם הכאבים הם חלשים ונסבלים, אז רוב הסיכויים שבמהלך הפעילות ולאחריה הכאבים יפחתו משמעותית. את סוג הפעילות הגופנית ואת העצימות את צריכה לווסת ולהיות קשובה לגופך, לא להתאמן חזק מידיי ולא לאורך זמן ארוך מידי, תקשיבי לגופך, ברגע הנכון גופך יאותת לך להפסיק או להפחית את הקצב.
    בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יעל הראל
    06/08/2011

הי, הרבה נשים מדווחות שבזמן מחזור קשה להן יותר והן רגישות יותר לכאב, אני ממליצה להמשיך לבצע פעילות עד המקום בו קשה לך מידי או כואב, כמו כן עלייך להקפיד לשתות הרבה מאוד מים בימים אלה ובנוסף ישנם טיפולים אלטרנטיביים, למשל פורמולות של צמחי מרפא מתאימים או דיקור שיוכלו להקל עלייך, נסי לבדוק את זה גם,בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אודי ויטמן
    07/08/2011

שלום לך,
    נשים רבות סובלות מכאבים וחולשה ביום הראשון והשני של המחזור החודשי, אם את בכאבים חזקים ומרגישה תשושה ללא אנרגיות, את בהחלט יכולה לקחת יום "חופש" מפעילות, לא יקרה שום דבר אם יום אחד או יומיים לא תעשי ספורט. אם הכאבים הם נסבלים את יכולה לנסות להתאמן אך בעצימות קצת פחות ממה שאת עושה בדרך כלל, ולהרגיש אם זה עושה לך טוב, תיהיי קשובה לגופך, זו הדרך הטובה ביותר לדעת האם להתאמן באותו היום.
    בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו