מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושר בביתלירון05/08/2011
רציתי לשאול האם אימון אירובי בבית הוא אפקטיבי.
כלומר אם אני כביכול רצה, כלומר מבצעת קפיצות כאלה שזה כמו שרצים על הליכון בחדר כושר במשך 20-30 דק', האם זה טוב או אפקטיבי?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר בבית - תגובה
אודי ויטמן05/08/2011אני מבין שאין לך מכשיר ריצה בבית ואת מדמה ריצה במקום, אם הבנתי נכון, אז זה הרבה יותר טוב מלא לרוץ בכלל וזה עוד יותר נפלא שאת מצליחה להחזיק מעמד 20-30 דקות,. כמובן זה לא כמו ריצה אמיתית, מיכוון שאת לא דוחפת את הריצפה, אך זה מצוין כל עוד את פעילה והדופק עולה זה בהחלט פעילות אירובית. מאוד מומלץ לבדוק לאיזה דופק עד מגיעה והאם זה אפקטיבי כפי שאת רוצה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! שאלה נוספת..
לירון05/08/2011אני מבינה שעל מנת למדוד דופק עליי לקנות שעון דופק.
שאלתי היא כמה בערך עולה שעון כזה?
אני מניחה שאפשר לקנות אותו בחנויות ספורט, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! שאלה נוספת.. - תגובה
יעל הראל06/08/2011שעוני דופק יכולים לעלות מ 500 שקל ועד 2000, לדעתי אפשר בהחלט להסתפק בשעון במחיר סביר כי הוא נותן את כל הנתונים שצריך. אפשר לקנות אותו בחנויות ספורט ואף דרך האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)