כושר בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר בבית
    לירון
    05/08/2011

רציתי לשאול האם אימון אירובי בבית הוא אפקטיבי.
    כלומר אם אני כביכול רצה, כלומר מבצעת קפיצות כאלה שזה כמו שרצים על הליכון בחדר כושר במשך 20-30 דק', האם זה טוב או אפקטיבי?

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר בבית

הוספת תגובה

• כושר בבית - תגובה

אודי ויטמן
    05/08/2011

אני מבין שאין לך מכשיר ריצה בבית ואת מדמה ריצה במקום, אם הבנתי נכון, אז זה הרבה יותר טוב מלא לרוץ בכלל וזה עוד יותר נפלא שאת מצליחה להחזיק מעמד 20-30 דקות,. כמובן זה לא כמו ריצה אמיתית, מיכוון שאת לא דוחפת את הריצפה, אך זה מצוין כל עוד את פעילה והדופק עולה זה בהחלט פעילות אירובית. מאוד מומלץ לבדוק לאיזה דופק עד מגיעה והאם זה אפקטיבי כפי שאת רוצה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! שאלה נוספת..

לירון
    05/08/2011

אני מבינה שעל מנת למדוד דופק עליי לקנות שעון דופק.
    שאלתי היא כמה בערך עולה שעון כזה?
    אני מניחה שאפשר לקנות אותו בחנויות ספורט, נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! שאלה נוספת.. - תגובה

יעל הראל
    06/08/2011

שעוני דופק יכולים לעלות מ 500 שקל ועד 2000, לדעתי אפשר בהחלט להסתפק בשעון במחיר סביר כי הוא נותן את כל הנתונים שצריך. אפשר לקנות אותו בחנויות ספורט ואף דרך האינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו