מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ל-קרניטין
נגה18/08/2011קודם כל תודה על התגובה ורציתי לדעת עוד בבקשה במה ל-קרניטין מועיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-קרניטין - תגובה
יעל הראל22/08/2011הוא בעיקר עוזר לתהליך של העברת חומצות שומן ארוכות שרשרת למיטוכונדריה -שהיא "תחנת הכוח" של התא - למטרת ייצור אנרגיה. או במילים אחרות תורם לשימוש בשומנים לצרכי הפקת אנרגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון בהליכון***13/08/2011
האם זה נכון?..
אני עושה הליכה מהירה על הליכון כבר מס' שנים 3-4 פעמים בשבוע.
האם נכון שהגוף מתרגל לאותה מהירות ואותו זמן הגוף לא מגיב לספורט.
זה נכון שצריך לשנות ספורט?
מה קורה אם לא אוכלים כלום מיד לאחר ספורט? (שעתיים-שלוש אחרי)
אופניים עושה שרירים או מעצב את הישבן?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון בהליכון - תגובה
אודי ויטמן14/08/2011שלום מיכל,
את בהחלט צודקת, הגוף מתרגל וזוכר את הפעילות שאנו מבצעים באופן קבוע, לפי כך את צריכה לשנות ולהעלות את ההתנגדות או את העצימות או את משך הפעילות בהדרגה, עד מצב שבו תרגישי שאת מתאמצת קצת יותר, אך לא להגיע למצב שתיהיי גמורה.
בנוגע למזון, לאחר פעילות גופנית את חייבת לאכול ארוחה מזינה שמורכבת מכל אבות המזון, פחמימות, חלבונים ושומנים על מנת להחזיר אנרגיה לגוף, והחלבונים על מנת לספק אבן בניה לשרירים שעבדו.
בהצלחה ויום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
נגה14/08/2011אני מצטרפת לשאלה, אני רוצה להתחיל לשלב גם ל-קרניטין כדי לשפר את ביצועים של הגוף ורציתי לדעת אם כדאי לשלב אותו אחרי אימון או לפני אימון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה - תגובה
יעל הראל14/08/2011הי, נהוג לקחת את התוסף פעמיים ביום, לא ידוע לי שישנה משמעות לאם זה לפני או אחרי האימון, נהוג לקחת 2-1 כמוסות ביום, על קיבה ריקה.
בכל אופן אני ממליצה שתשאלי את השאלה גם בפורום תזונת ספורט כדי להיות בטוחה, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון בהליכון - תגובה
יעל הראל22/08/2011זה נכון שהגוף "מתרגל" לפעילות, אבל זה לא אומר שלא צריך לבצע את הפעילות, צריך רק לגוון ולשפר אותה, למשל להאריך את משך הפעילות,לשונות מסלולי הליכה, להעלות את הדופק וכו'. אם לא אוכלים אחרי פעילות לא קורה משהו מזיק, אבל לגוף קשה יותר להתאושש, עם זאת צריך לאכול בכמות הנכונה ולא להגזים וזה גם תלוי בעצימות וסוג האימון. רכיבה על אופניים תורמת להעלאת מסת השריר ברגליים ולחיטוב הישבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)