ד ח ו ף !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד ח ו ף !!
    רעות
    14/08/2011

אני מתגייסת בעוד שבועיים לקורס מדא"גיות ורציתי לשאול כמה שאלות .. איזה מדי א' יש למדא"גיות של בנים או בנות ? האם הן מקבלות איזה שהוא שרוך בסיום הקורס ? כמה זמן הקורס והאם הקורס מבוסס רק על ספורט או שיש גם חלקים של מבחנים או הדרכה ? ואני צריכה להוכיח את עצמי בשביל להיות מדא"גית של לוחמים ? אני אשמח אם תענו לי!!! תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד ח ו ף !!

הוספת תגובה

• ד ח ו ף !! - תגובה

אודי ויטמן
    14/08/2011

שלום רעות,
    הפורום הינו בנושא פעילות גופנית לנשים, לצערי אין לי מידע שיכול לעזור לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד ח ו ף !! - תגובה

יעל הראל
    14/08/2011

הי, אני עברתי את הקורס לפני 11 שנים אז כל מה שאני אגיד לך כאן, שייך לעבר הרחוק, אבל סביר להניח שהדברים הלו לא השתנו. בכל מקרה זה קורס מדהים ומהנה, אחת החוויות היפות שהיו לי בחיים
    אז ככה, לובשים מדי א' רגילים (כמובן שבמהלך הקורס לובשים בעיקר בגדי ספורט), כן מקבלים שרוך ירוק=שרוך הדרכה בסוף הקורס. הקורס כולל מבחנים מעשיים כמו ריצות, בר אור, בוחן מסלול וכו' ובנוסף כל אחת נדרשת להדריך את כל השיעורים שנלמדים בקורס, כך שבאופן הזה בוחנים את היכולת שלך להדריך ולעמוד מול קבוצה. לרוב שולחים את הבולטות והמצטיינות יותר לבית ספר לטייס למשל או לבא"ח נחל/צנחנים שאלה מקומות מבוקשים ונחשבים, אבל כל מדריכה שמסיימת את הקורס היא מועמדת להדרכת לוחמים, ובכל מקום שתוצבי בו, את תהני.
    למעשה את זו שמדרגת את הבקשות שלך בסוף הקורס ואת יכולה לבקש להדריך לוחמים, וסגל המפקדות הוא שמחליט ומשבץ אותך, בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיימתי תקורס לא מזמן..

הדר
    20/08/2011

אני אוכל לענות לך על שאלות אם תרצי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו