מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רכיבה באופניים***20/08/2011
היי הייתי שמחה לדעת רכיבה על אופניים מחטבת רגליים או ישבן?
כמה זמן וכמה פעמיים צריך ע"מ לראות תוצאות של רכיבה? (אחרי חודש כבר רואים ?)
תודה רבה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכיבה באופניים - תגובה
יעל הראל22/08/2011הי, הרכיבה מחטבת מאוד את הישבן וגם את הרגליים, לא נראה לי שתראי תוצאות מאו משמעותיות אחרי חודש, זה תהליך ארוך, אבל בהחלט תראי אתתוצאות התהליך לאט לאט, זה גם תלוי בתזונ שלך.
לא פירטת מה בדיוק המטרה שלך? האם רק להתחטב? האם לשפר את הכושר?
ומה גילך...? לכן קשה להדריך אותך ולהגיד לך כמה עלייך לרכוב בכל פעם ולמשך כמה זמן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכיבה באופניים - המשך ותודה
***22/08/2011אשמח לקבל הדרכה קטנה.
אני בת 36 לרוב יוצאת לרכיבה בערב למשך 50 ד'.
אשמח לדעת כמה פעמים מומלץ?
מה נכון לאכול לפני או אחרי?
האם צריך רכיבה מהירה או רגילה מספיקה?
מעניין אותי מאוד חיטוב הישבן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכיבה באופניים - המשך ותודה - תגובה
יעל הראל22/08/2011הי, הרכיבה כן מחטבת את הישבן, אבל שום פעילות לא תוכל לתרום לחיטוב ללא עזרה של תזונה נכונה ומאוזנת ונטולת שומנים/מתוקים/מטוגנים וכו'. לפני אימון נהוג לאכול פחמימות- אנרגיה זמינה כמו פרי פרוסת לחם עם ממרח, חטיף אנרגיה, פירות יבשים...
לאחר האימון שילוב של חלבון ופחמימה. הרכיבה צריכה להיעשות 3 פעמים בשבוע לכל הפחות על מנת שתהיה משמעותית ותגרום לשינוי, רצוי לרכוב בעומס בינוני, כזה שתוכלי להתמיד בו מצד אחד, אבל שגם תרגישי שאת מאותגרת מצד שני. 50דק' זה פרק זמן מכובד ביותר, כל הכבוד! בכל מקרה אני ממליצה לך לבצע תרגילי חיטוב יעודיים לישבן: כגון סקווטים, פשיטה בירך כנגד משקולות רגל וכו'.. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
***22/08/2011תודה רבה על המענה המפורט :)
אני משלבת גם הליכה ומעט ריצה בין לבין ...
בתזונה אני פחות מקפידה למרות שמטוגנים אני לא נוגעת !!
תודה רבה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
יעל הראל22/08/2011זה מצוין שאת משלבת את הריצה בין לבין, וזה מאוד חשוב... כל ביס פחות מהמטוגנים זה עוד בריאות :-) בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)