רכיבה באופניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכיבה באופניים
    20/08/2011

היי הייתי שמחה לדעת רכיבה על אופניים מחטבת רגליים או ישבן?

כמה זמן וכמה פעמיים צריך ע"מ לראות תוצאות של רכיבה? (אחרי חודש כבר רואים ?)

תודה רבה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכיבה באופניים

הוספת תגובה

• רכיבה באופניים - תגובה

יעל הראל
    22/08/2011

הי, הרכיבה מחטבת מאוד את הישבן וגם את הרגליים, לא נראה לי שתראי תוצאות מאו משמעותיות אחרי חודש, זה תהליך ארוך, אבל בהחלט תראי אתתוצאות התהליך לאט לאט, זה גם תלוי בתזונ שלך.
    לא פירטת מה בדיוק המטרה שלך? האם רק להתחטב? האם לשפר את הכושר?
    ומה גילך...? לכן קשה להדריך אותך ולהגיד לך כמה עלייך לרכוב בכל פעם ולמשך כמה זמן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכיבה באופניים - המשך ותודה

22/08/2011

אשמח לקבל הדרכה קטנה.
    אני בת 36 לרוב יוצאת לרכיבה בערב למשך 50 ד'.
    אשמח לדעת כמה פעמים מומלץ?
    מה נכון לאכול לפני או אחרי?
    האם צריך רכיבה מהירה או רגילה מספיקה?

מעניין אותי מאוד חיטוב הישבן ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכיבה באופניים - המשך ותודה - תגובה

יעל הראל
    22/08/2011

הי, הרכיבה כן מחטבת את הישבן, אבל שום פעילות לא תוכל לתרום לחיטוב ללא עזרה של תזונה נכונה ומאוזנת ונטולת שומנים/מתוקים/מטוגנים וכו'. לפני אימון נהוג לאכול פחמימות- אנרגיה זמינה כמו פרי פרוסת לחם עם ממרח, חטיף אנרגיה, פירות יבשים...
    לאחר האימון שילוב של חלבון ופחמימה. הרכיבה צריכה להיעשות 3 פעמים בשבוע לכל הפחות על מנת שתהיה משמעותית ותגרום לשינוי, רצוי לרכוב בעומס בינוני, כזה שתוכלי להתמיד בו מצד אחד, אבל שגם תרגישי שאת מאותגרת מצד שני. 50דק' זה פרק זמן מכובד ביותר, כל הכבוד! בכל מקרה אני ממליצה לך לבצע תרגילי חיטוב יעודיים לישבן: כגון סקווטים, פשיטה בירך כנגד משקולות רגל וכו'.. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

22/08/2011

תודה רבה על המענה המפורט :)
    אני משלבת גם הליכה ומעט ריצה בין לבין ...
    בתזונה אני פחות מקפידה למרות שמטוגנים אני לא נוגעת !!

תודה רבה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

יעל הראל
    22/08/2011

זה מצוין שאת משלבת את הריצה בין לבין, וזה מאוד חשוב... כל ביס פחות מהמטוגנים זה עוד בריאות :-) בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו