שאלה לגבי כושר גופני וירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי כושר גופני וירידה במשקל
    שירה
    28/08/2011

שלום, אני בת 24, גובה 1.50 ושוקלת 47 ק"ג.
    כבר חודש וחצי שאני עושה הליכות 5 פעמים בשבוע על הליכון במהירות של 6.0 קמ"ש כל פעם 35 דקות. עד עכשיו הורדתי אולי קילו אחד, וגם זה לפי שיגעונות של המשקל.

השאלה שלי היא-למה אני לא יורדת במשקל? אני לא אוכלת יותר מדי (מעבר למה שצריך ביום), לא אוכלת לא מסודר, הפעמים היחידות שאני מרשה לעצמי לאכול מתוקים או לשתות קולה למשל היא בימי שבת. אז למה אני לא יורדת? לפני שנתיים הייתה לי תקופה של ארוכה שבה עשיתי בדיוק מה שאני עושה עכשיו. רק שאז הצלחתי להוריד במשקל. אני כבר קרובה לייאוש. איך זה שבחודש וחצי הורדתי בקושי קילו אחד?

אשמח לקבל תשובה ועזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי כושר גופני וירידה במשקל - תגובה

יעל הראל
    30/08/2011

הי שירה, האמת שגופך הוא פשוט חכם(!) הוא לא נותן לך לרדת כי את מאוד רזה ומשקלך אפילו מעט נמוך מידי, ככל שלאדם יש פחות עודף כך הוא יוריד פחות במשקל.
    לא ברור לי למה את רוצה להוריד עוד ממשקל גופך שגם ככה מאוד נמוך והוא פרופורציונאלי לגובהך??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו