מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי כושר גופני וירידה במשקלשירה28/08/2011
שלום, אני בת 24, גובה 1.50 ושוקלת 47 ק"ג.
כבר חודש וחצי שאני עושה הליכות 5 פעמים בשבוע על הליכון במהירות של 6.0 קמ"ש כל פעם 35 דקות. עד עכשיו הורדתי אולי קילו אחד, וגם זה לפי שיגעונות של המשקל.
השאלה שלי היא-למה אני לא יורדת במשקל? אני לא אוכלת יותר מדי (מעבר למה שצריך ביום), לא אוכלת לא מסודר, הפעמים היחידות שאני מרשה לעצמי לאכול מתוקים או לשתות קולה למשל היא בימי שבת. אז למה אני לא יורדת? לפני שנתיים הייתה לי תקופה של ארוכה שבה עשיתי בדיוק מה שאני עושה עכשיו. רק שאז הצלחתי להוריד במשקל. אני כבר קרובה לייאוש. איך זה שבחודש וחצי הורדתי בקושי קילו אחד?
אשמח לקבל תשובה ועזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי כושר גופני וירידה במשקל - תגובה
יעל הראל30/08/2011הי שירה, האמת שגופך הוא פשוט חכם(!) הוא לא נותן לך לרדת כי את מאוד רזה ומשקלך אפילו מעט נמוך מידי, ככל שלאדם יש פחות עודף כך הוא יוריד פחות במשקל.
לא ברור לי למה את רוצה להוריד עוד ממשקל גופך שגם ככה מאוד נמוך והוא פרופורציונאלי לגובהך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)