כרס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרס
    רוזליה
    17/09/2011

בת 64 בשנה שנתיים אחרונות צמחה לי כרס שמאוד מפריעה לי
    בישיבה , לוחצת וכמובן מגבילה אותי בלבוש
    גובהי 1.70 משקלי כ80 ק"ג (3 יותר ולפעמים 3 פחות)
    אני שומרת על תזונה מאוזנת (ורמת הכולסטרול שלי גבוהה אך לא קריטית)
    איך מצמצמים את הכרס
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כרס

הוספת תגובה

• כרס - תגובה

אודי ויטמן
    18/09/2011

שלום לך רוזליה,
    את הכרס תוכלי להוריד על ידי פעילות גופנית ותזונה נכונה, כמו כן גם רמת הכולסטרול בגוף תתאזן, המלצה שלי, הפגשי עם יועצת תזונה בקשר לתפריט היומי שלך וקבעי לך ימי פעילות קבועים והוסיפי הליכה יומית של כ- 30 דקות בקצב הבינוני לפחות בהתחלה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרס - תגובה

יעל הראל
    20/09/2011

הי, אם העניין התפתח ממש לאחרונה שווה לבדוק אם הבטן לא נפוחה מסיבות שאינן קשורות רק בירידה במשקל, למשל ייתכן שמזון מסויים גורם לך לנפיחות בבטן (לפעמים חלב או מוצרי חלב או תזונה שעשיר בקמח לבן או שמרים, כל אלה יכולים לגרום לכך).
    האם עלית במשקל בשנה-שנתיים האחרונות? בכל מקרה לפי החישוב של ה bmi שלך את סובלת מעודף משקל ועלייך לרדת במשקל, ייתכן שירידה במשקל תסייע גם להוריד את השומן הבטני, הוסיפי פעילות אירובית יומיומית ובנוסף כדאי לך לבדוק אם אכן התזונה שלך מאוזנת, פעמים רבות מגיעות אליי לקוחות שחושבות שהן אוכלות נכון ומאוזן ולאחר שאנו ממלאות יומן תזונה אנחנו מגלות שהתפריט שלהן כולל יותר קלוריות ממה שהן אמורות לאכול,או שהרכב התפריט אינו מתאים להן, בהצלחה, יעל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו