מכשירים להצרת היקפים בחד"כ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשירים להצרת היקפים בחד"כ
    אלה
    19/10/2011

שלום!

אני בת 24, די רזה (55 קילו, 1.58 מ'). לאחרונה לאור כל מיני שינויים (מעבר דירה, לימודים וכדו') העלתי בערך שני קילו.

בעבר אכלתי בצורה מאוד מסודרת ואני מנסה לסדר את התזונה שלי חזרה, ובסה"כ נדמה לי שהצלחתי לסדר לעצמי תפריט מאוזן מבחינה קלורית.

מלבד התזונה, רציתי לדעת איזה מכשרים מומלץ להורדה במשקל והצרת היקפים.

נכון לעכשיו אני עושה חצי שעה על קרוס-טריינר ועוד חצי שעה על אופניים (עם משענת גב, אם זה משנה). מדי פעם אני מוסיפה עוד הליכה או מכשירים שונים.

האם המכשירים האלה טובים למטרה של הורדה במשקל?
    בנוסף, האם כדאי לעבוד עם התוכנית הקבועה של המכשיר להורדה במשקל (שבה לסירוגין המכשיר מעלה ומוריד את ההתנגדות) או שעדיף להעלות את ההתנגדות עד כמה שאני יכולה?

תודה רבה,
    מור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• מכשירים להצרת היקפים בחד"כ - תגובה

יעל הראל
    23/10/2011

הי מור, מה שתיארת בהחלט יתרום להודרה המשקל בתנאי שתאכלי באופן מסור ומאוזן.
    כל פעילות אירובית כגון עבודה על הקרוס, ריצה על המסילה וגם שיעורי סטודיו כגון: אירובי/מדרגה/עיצוב דינאמי/קיקבוקס וזומבה, כל אלה יתרמו להורדה במשקל וכך גם להצרת היקפים. מומלץ לשלב גם אימון משקולות או על המכשירים בחר הכושר או בשיעורי עיצוב/פילאטיס וכו'.
    אני חושבת שאם תעזרי בתכניות המובנות במכשירים אלה שמעלות ומורידות את העומס/המהירות זה מצוין וכמו כן את יכולה גם להחליט לעשות זאת בעצמך ולשלב קטעי ריצה/דיווש בעומסים ושיפועים וכך לאתגר את עצמך, העיקר שתרגישי את האימון ושלא יווצר מצב שאת לא מעמיסה על עצמך כי אז האימון לא אפטיבי...
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו