מידע רפואי
פורומים
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- תזונה טבעית
- הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
- אנמיה
- פילאטיס
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- רפואת משפחה
- קוסמטיקה טבעית
- צליאק
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- התמכרות, התמכרויות
- אורולוגיה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- חודשיים לפני גיוס לתפקיד מדסיתנעמית23/10/2011
שלום,
עוד פחות מחודשיים אני מתגייסת לתפקיד מדסית, מאז שסיימתי ללמוד ונעלמה המסגרת הקבועה הפסקתי להתאמן ואני לא ממש בכושר. נכון להרגע אני יכולה לרוץ 2000 בסביבות 11-12 דקות , (כשאני בכושר אני יכולה ב10-10 וחצי) , לגבי בטן אולי 60 70 ושרירי הידיים שלי ממש לא מפותחים ולכן אני בקושי מצליחה אחד. האם אימונים של פחות חודשיים (3 פעמים בשבוע ריצות וכל יום אימונים על שרירי הידיים והבטן) יספיקו לי כדי להגיע לכושר המתאים כדי לעבור את הקורס? או שצריך אימונים מסיביים יותר? או שאין לי סיכוי בכלל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודשיים לפני גיוס לתפקיד מדסית - תגובה
יעל הראל23/10/2011לדעתי זה בהחלט יספיק בשביל להתחיל את הקורס במצב טוב, העיקר שתתמידי ותעשי את כל שלושת האימונים שקבעת לעצמך (הקפידי לאתגר את עצמך ולא לעשות אימונים קלים, כדי לשפר את הסיבולת האירובית והכוח). בנוסף במהלך הקורס את תתאמני כ"כ טוב ורציני כך שהכושר ימשיך להיבנות במהלך הקורס, בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?