כושר ותזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר ותזונה
    תהילה
    15/11/2011

שלום!
    אני בת 24, שוקלת 61 ואני רוצה להוריד קצת במשקל ולעבוד על חיזוק הגוף (באופן קל). אני מתחילה לשלב הליכות 3-4 פעמים בשבוע ומדי פעם גם את המכשיר האליפטי ודואגת לאכול ארוחות מסודרות.
    רציתי לדעת בבקשה איך לסדר את המאזן הקלורי עם האימונים והאוכל.

ובנוסף, איזה תרגילים רצוי לעשות (בבית) בשביל לחזק את חגורת הכתפיים ולגרום לגב זקוף. כמה פעמים בשבוע מומלץ לעשות את התרגילים, מספר הפעמים של אותו תרגיל ומספר הסטים.

תודה רבה,
    תהילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר ותזונה

הוספת תגובה

• כושר ותזונה - תגובה

יעל הראל
    23/11/2011

הי, שאלת שאלות רבות מאוד ויהיה קשה לענות על כולן. בעניין התזונה ממליצה לך להתייעץ עם תזונאית כי אינני יועת מה את נוהגת לאכול ומה הצריכה הנוכחית שלך.
    תרגילים לחיזוק חגורת כתפיים תוכלי לבצע בעזרת גומיות, משקולול וע"י העמסת משקל הגוף: למשל שכיבות שמיכה וכו'. ניתן לעבטד על זוקפי הגב, ע"י פשיטת גו לאחור בשכיבה על הבטן.בגדול יהיה לי שוב קשה לתת לך תכנית של כמה חזרות וכמה סטים, התחילי ב 2 סטים או אפילו אחד כ 15 חזקות של כל תרגיל ותראי. דעתי יועיל לך מאוד לבצע אימון אחד עם מאמן/ת כדי להכיר את התרגילים וכדי להתאים לך את מס' החזרות והסטים, בהצלחה, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו