כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר
    לידור
    03/12/2011

אני שורפת 600 קלוריות בכל אימון על הליכון בבית והולכת 8 קילומטר על קצב 8.4 ..מדיי פעם רצה כמה דקות על .9.5..רציתי לדעת אם לפעמים אין לי כוח לרוץ האם אני רק הולכת למשך שעה על8.3 8.4 והתוצאה היא אותה תוצאה כמו עם שילוב של ריצה אני יכולה לוותר על הריצה ורק לעשות הליכה מהירה ועדיין לעשות 8 קילומטר? האימונים שאני עושה ממש קשים לי כל יום...כמה פעמים בשבוע מומלץ? והאם אני יכולה לשחק עם זה ולעשות 3 פעמים בשבוע אימון של ריצה והליכה..ועוד פעמים בשבוע אימון של ריצה קלה למשך חצי שעה ולשרוף בערך 400 לאותו היום ? האם זה נחשב גם מספיק או שזה לא אפקטיבי ואני חייבת להיקרע ולהגיע ל600? נגיד יש ימים שאין לי כוח...על 5 אימונים בשבוע אני לא מוותרת..אם אני עושה בימים הנותרים רק חצי שעה והולכת רק 4 קילומטר זה בסדר? בגדול אני רוצה לדעת אם גם אימון של חצי שעה זה נחשב מדיי פעם? אשמח לתשובה שתרגיע אותי מאוד..תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר

הוספת תגובה

• כושר - תגובה

יעל הראל
    06/12/2011

הי, ממש ביבלת אותי עם כל הנתונים. בגדול את לא חייבת להיקרע בכל אימון, את יכולה לקיים גם אימוני הליכהולשנות שיפועים, הבעייה היא שככל שאת בכושר טוב יותר את צריכה אימון מאתגר יותר. אימון של חצי שעה יכול להיות טוב כל עוד הוא יסודי ולא קל לך מידי. הכל תלוי במטרה שלך, מה המטרה שלך? שריפת קלוריות? שיפפור הכושר האירובי...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושר המשך עוד שאלה

לידור
    06/12/2011

שריפת קלוריות בעיקר..אם אני עושה חצי שעה אני משתדלת כמה שיותר לרוץ..ושופרת ב40 דקות בערך 400 קלוריות..ועושה 5 וחצי קילומטר..וגם בהליכה אני נקרעת כי היא מאוד מהירה לפעמים יותר קשה מהריצה..האם אני צריכה להתאמן כל יום או מספיק 5 פעמים בשבוע? אני שוקלת 49 והגובה שלי הוא 1.57 אני רוצה להוריד עוד 3 קילו..אשמח לדעת כמה קלוריות אני אמורה לאכול ביום גם תודה רבה..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושר המשך עוד שאלה - תגובה

יעל הראל
    14/12/2011

את שאלת הקלוריות עדיף שתפני לפורום תזונת ספורט. אם מטרתך היא שריפת קלוריות האימון שאת מתארת נשמע מתאים. אם את מסוגלת להתאמן כל יום, מה טוב, אבל (ושימי לב שאני מדגישה את ה-אבל) אל תבצעי כל יום אימונים כ"כ מפרכים, אם את נקרעת, את יכולה להוביל את גופך לפציעות ולכן אני ממליצה על 5 אימונים מאתגרים ושניים קלילים יותר: למשל אימוני כוח או הליכה (בקצב בינוני) של חצי שעה, בנוסף משקלך בהחלט מתאים לגובהך ואינני חושבת שאת צריכה להילחם במשקלך, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו