מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משך אימוןדנה18/12/2011
אני בת 29, שוקלת 64 ק"ג (אחרי ירידה של 18 ק"ג), גובה 1.65.
הספורט העיקרי שלי הוא טניס (לפחות פעם בשבוע, יש שבועות של 3 פעמים), כל משחק כשעתיים. בנוסף אני משתדלת להקפיד על 2-4 פעמים בשבוע הליכון במהירות 6.8 קמ"ש. כרגע אני "מתעייפת" מההליכון אחרי חצי שעה בערך (בעיקר משיעמום, לא מחוסר כושר).
השאלה היא האם יש פרק זמן "אידאלי" לאימון? אם המטרה היא הורדה במשקל (יש 3-4 קילו שעדיין צריכים להיעלם) האם יש תדירות אימונים רצויה ומשך רצוי לכל אימון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך אימון - תגובה
יעל הראל21/12/2011אם את מתעייפת רק מהשיעמום ואז מפסיקה, האימון לא מספיק מאתגר עבורך ואני ממליצה שתנסי להוסיף קטעי ריצה או לשנות שיפועים במהלך האימון. בגדול פרק זמן של אימון אירובי בהחלט יכול להימשך חצי שעה אבל רצוי שיתקיים לפחות 4-5 פעמים בשבוע ושיהיה אפקטיבי, כלומר אם את מבצעת אימון שהטו גם קצר וגם לא מספיק קשה הוא יתרום פחות לירדיה במשקל. לסיכום פעילות אירובית שתאתגר אותך במשך חצי שעה כפול 4-5 פעמים בשבוע אמורים להספיק. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)