משך אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משך אימון
    דנה
    18/12/2011

אני בת 29, שוקלת 64 ק"ג (אחרי ירידה של 18 ק"ג), גובה 1.65.

הספורט העיקרי שלי הוא טניס (לפחות פעם בשבוע, יש שבועות של 3 פעמים), כל משחק כשעתיים. בנוסף אני משתדלת להקפיד על 2-4 פעמים בשבוע הליכון במהירות 6.8 קמ"ש. כרגע אני "מתעייפת" מההליכון אחרי חצי שעה בערך (בעיקר משיעמום, לא מחוסר כושר).

השאלה היא האם יש פרק זמן "אידאלי" לאימון? אם המטרה היא הורדה במשקל (יש 3-4 קילו שעדיין צריכים להיעלם) האם יש תדירות אימונים רצויה ומשך רצוי לכל אימון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משך אימון

הוספת תגובה

• משך אימון - תגובה

יעל הראל
    21/12/2011

אם את מתעייפת רק מהשיעמום ואז מפסיקה, האימון לא מספיק מאתגר עבורך ואני ממליצה שתנסי להוסיף קטעי ריצה או לשנות שיפועים במהלך האימון. בגדול פרק זמן של אימון אירובי בהחלט יכול להימשך חצי שעה אבל רצוי שיתקיים לפחות 4-5 פעמים בשבוע ושיהיה אפקטיבי, כלומר אם את מבצעת אימון שהטו גם קצר וגם לא מספיק קשה הוא יתרום פחות לירדיה במשקל. לסיכום פעילות אירובית שתאתגר אותך במשך חצי שעה כפול 4-5 פעמים בשבוע אמורים להספיק. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו