מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טמפרטורה אופטימלית באירובי בסטודיוגליה21/12/2011
שלום,
אני מתאמנת זה 10 שנים באותו סטודיו, שיעורי עיצוב והרבה אירובי. בתקופה האחרונה הבנות האחרות בשיעור דורשות מהמדריכה להוריד את הטמפרטורה במזגן באימון לפעמים ל-16-19 מעלות ואני נהיית חולה מזה (באמת.. התקררות, צינון וכו'). האם יש טמפ' "נכונה" לאימון כזה? הרי הרעיון הוא שריפת שומנים ופחמימות, העלאת סיבולת וכושר וצורת הביטוי של הגוף היא בהזעה וברגע שמאוד קר בשיעור כמעט ולא מזיעים והגוף קר. אני מגיעה למצבים של אימון עם שתי שכבות ביגוד עליי ומאוד קשה לי להתאמן בצורה כזו.
מבקשת עזרה במידע בנושא זה, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמפרטורה אופטימלית באירובי בסטודיו - תגובה
יעל הראל21/12/2011בתור מדריכה מזה זמן רב אני מכירה את הבעייה ממש מקרוב ואני מסכימה איתך שהוםרדת הטמפרטורה ל 16 מעלות היא מוגזמת וזה בעיקר כי כשקר כ״כ השרירים פשוט מתכווצים ווגם כפי שציינת חלק מהאנשים נוטים להתקרר, עם זאת נהוג בדרך כלל להתחשב באלה שחם להן מפני שאנו- אלה שסובלות מקור יכולות להתעטף :-). אני ממליצה לך ללבוש משהו חם וכמו כן לבקש מהמדריכה להעלות את הנושא בשיעור, בנוסף את יכולה בהחלט לומר לבנות שזה פוגע בהן כשהאוויר כ״יכ קר. לצערי לא ידוע לי על טמפ׳ מומלצת לאימון, ואני גם חושבת שזה מאוד אינדיוידואלי ולכן קשה להמליץ על טמפ׳ אחידה לכולן. בכל אופן ברור שטמפ׳ שגורמת לך להתקרר אינה מתאימה. מקווה שהצלחתי לעזור ושתצליחי לפתור את הבעייה, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)