מידע רפואי
פורומים
- פיזיותרפיה
- הידרותרפיה
- תרפיה באומנות
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
- פרחי באך
- עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות
- סרטן ורפואה משלימה
- הפרעות זיכרון, אלצהיימר ודמנציה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- רפואה משלימה ילדים
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני מתאמנת נכון או פוגעת בעצמי?מאיה27/12/2011
שלום,
אני מתאמנת מזה כשבועיים בביתי עם קלטת של "Tracy Anderson Post Pregnancy Workout" - מדובר בכפיפות בטן רבות ועבודה על הרגליים . כשמאז כואב לי בחלק הימני של הגב העליון כאילו תפוס, השאלה איך אני יודעת אם אני עושה נזק לעצמי או שזה תפוס כיוון שאני עובדת על השרירים?
תודה מראש,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני מתאמנת נכון או פוגעת בעצמי? - תגובה
יעל הראל27/12/2011בלי לראות כיצד את עובדת יהיהה לי קשה לתת לך תשובה מקצועית. רצוי שתיפגשי עם מאמן/ת אפילו רק לאימון אחד על מנת שיראה כיצד את מבצעת את התרגול, בכל מקרה שרירים תפוסים יכולים להיות תוצאה הן של עבודה קשה והן של טעויות בביצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד