מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיתוח גוףחסוי26/01/2012
שלום,
אני בת 19, לפני כחצי שנה התחלתי לבצע אימוני כוח, עקב רצון לשפר את פעילותי הגופני, וכן רצון לעלות למשקל מסויים, בנוסף, הגדלתי את צריכת הקלוריות שלי, נשקלתי וראיתי שהגעתי ליעדי.
המשכתי באימוני הכוח, נשקלתי לאחר כחודש, והנה, אני רואה שאני כ 4 ק"ג מעל ליעד.
די נבהלתי והחלטתי לשלב גם אימוני אירובי.
כיום אני מקפידה לבצע כ 3-4 אימוני כוח, כדי לפתח שרירים, וכ- 4 פעמים הליכה של 30 ד"ק.
אני ממשיכה להישקל, אך לצערי אין תוצאה של ירידה במשקל. נשארתי אותו הדבר- עם עודף של 4 ק"ג. מה שגרם לי גם להפחית את צריכת הקלוריות היומית שלי.
אומרים לי שהמצב הזה נובע מעלייה במסת שריר, אך שאתי היא האם אפשר בחצי שנה לעלות כ 4 ק"ג רק ממסת שריר?? יש לציין שכל אימון כוח הוא בערך 45 ד"ק.
אמשח לקבל תשובה בהקדם,
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתוח גוף - תגובה
אודי ויטמן29/01/2012שלום לך,
בהחלט שאת יכולה לעלות 4 קג מסת שריר, רצוי לבדוק את הרכב הגוף שלך במכשיר מקצועי שייתן לך מידע אודות מסת השריר בגוף, קצב חילוב החומרים, כמות הנוזלים בגוף. כמו כן רצוי שתתיעצי עם תזונאית בכדי לבדוק האם התזונה שלך תואמת את רמת האימונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
חסוי29/01/2012איפה אני יכולה לבדוק את מדד אחוזי השומן שלי? וזה באמת הגיוני שבחצי שנה אעלה 4 ק"ג רק משריר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)