מידע רפואי
פורומים
- רפואת ספורט
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- רפואה סינית
- כושר קרבי
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פילאטיס
- המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם
- שימור פוריות
- אחרי לידה
- רפואת עור משלימה
- פיברומיאלגיה
- מין וסקסולוגיה
- תרומת ביציות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- עור עודף אחרי הרזייהיפית24/02/2012
אני בת 24, הורדתי המון במשקל וכתוצאה נשארתי עם גוף מאוד רפוי ועודפי עור לא גדולים בידיים ורגליים ויותר עור עודף בבטן (הייתי משארת במשקל של קילו בערך). איבדתי הרבה מהשריר במהלך הדיאטה, עצמות הבריח שלי מאוד מאוד בולטות ואפילו רואים את הצלעות מעל החזה (הBMI שלי הוא בסביבות 26-25), אין לי כמעט שרירים בישבן, ומעט מאוד בידיים ובירכיים. גוף מאוד מדולדל.
הייתי רוצה לדעת האם ניתן להעלים את עודפי העור באמצעות תזונה וספורט בלבד? אין לי אפשרות להירשם לחדר כושר אך ברשותי הליכון, סטפר, דלגית ומשקולות ידיים של 2 ק"ג. האם אירובי יכול לעזור? אילו תרגילים אנאירוביים אני צריכה ויכולה לבצע בבית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור עודף אחרי הרזייה - תגובה
אודי ויטמן25/02/2012שלום יפית,
לדעתי את צריכה להתייעץ עם רופא בקשר לשאריות העור, האם ניתן להסירם על ידי פעילות גופנית או באמצעות ניתוח.
בהקשר לפעילות הגופנית הינך חייבת לקחת את עצמך בידיים ולהתחיל להתאמן בצורה מסודרת גם אימוני משקולות ורצוי בחדר הכושר, על מנת להעלות את מסת השריר בגוף ואת קצב חילוף החומרים על מנת שלא תעלי שוב במשקל.
הליכון ומשקוליות של 2 ק"ג לא יעשו את העבודה שהגוף שלך זקוק לו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?