שלום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום..
    חן
    05/03/2012

היי אני אלקס אני בת 18 אני שוקלת 64 קילו על 154 ואני מתה לרדת למשקל 48
    ירדתי לפניי שנתיים בדיאטת כסאח 20 קילו ועלתי 8..שקלתי 56 שלפי מה שידוע לי זה משקל טוב לגובה שלי..אבל עדיין היתה ויש לי כרס גדולה ומותניים..יש לי בעיה במיוחד עם האזור של הבטן והמותניים!
    אני הולכת למכון 3 פעמים בשבוע (משתדלת...קצת חסרה לי מוטבציה בחורף..ויוצא שיש שבועות שאני לא הולכת בכלל...בדרך כלל אבל זה יוצא ש3שבועות התדמתי ואזז יש שבוע שאני לא הולכת בכלל או שהייתי פעמיים)
    רציתי לדעת אם 3 פעמים זה מספיק בשביל ירידה במשקל או שאני צריכה ללכת יותר..
    אני עושה 25 דקות הליכה מהירה משולבת עם ריצה...ו25 דקות מכשיר מדרגות כזה..כמו אופניים רק בלי מושב..
    3 סטים של משקולות כל סט 30 פעם
    60 כפיפות בטן..
    ועוד שלוש תרגלים שאני לא יודעת איך להסביר=]
    אני צריכה ללכת יותר מ3 פעמים למכון כדאי לרדת נניח ב3 חודשים 10 קילו?
    והאם יש משהו ספציפי שאני יכולה לעשות כדי להיפטר מהבטן...?
    תודה אלקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום..

הוספת תגובה

• שלום.. - תגובה

יעל הראל
    09/03/2012

הי, ראשית כל הכבוד על המוטיבציה והרצון להתאמן ולרדת. בגדול 3 אימונים כפי שתיארת בהחלט יכולים לתרום לירידה במשקל בתנאי שיהיו מגובים בתזונה מאוד נכונה ומאוזנת. מאוד קשה לי להגיד לך כמה תרדי כי זה תלוי המון פרמטרים ובעיקר במשוואה פשוטה של הכנסה-הוצאה, כלומר אם תהיי במאזן שלילי לאורך כך התקופה, בטוח תרדי.
    אני ממליצה לך להוסיף עוד אימון (מפני שאני מניחה שגופך דיי התרגל לפעילות) וגם לקבל ייעוץ תזונתי. חשוב שתקפידי להתאמן לפחות 3 פעמים (גם 4-5 לא יזיק) ושלא היו שבועות ללא פעילות, בכל אופן הכי הכי חשוב שתאכלי נכון ותימנעי ממתוקים/מטוגנים וכו'.
    בגדול, הבטן תרד כשכל משקל הגוף ירד, כך שלא הייתי מבצעת משהו מיוחד מעבר לפעילות אירובית רצינית ותרגילי כוח שכוללים עבודה על כל הגוף (באופן הזה, תעלי את המסה השרירית ותורידי את מסת השומן), בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו