מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת!קרן09/04/2012
היי, אני בת 25, גובהי 1.62 , משקלי 58 ק"ג. על פניו אני יודעת שאולי אני שוקלת יותר ממה שצריך אבל יש לי בעיה שמציקה לי מאוד ומונעת ממני לרדת במשקל. הפנים שלי מאוד קטנות ורזות וכל קילו שאני יורדת מורגש אצלי בפנים, מצד אחד אני נורא רוצה גוף מושלם ובריא אבל מצד שני אני יודעת שגוף כזה יבוא על חשבון הפנים. לכן אני נמנעת מלפצוח במשטר של כושר גופני רק מהפחד שאני ארד באחוז השומן מהפנים. השאלה שלי היא אם אני אמשיך לאכול באופן רגיל מבלי לעשות דיאטה אלא רק חיטוב גוף.מה זה יעשה לגוף ולפנים? אני מדברת על 3 פעמים בשבוע הליכה של שעה ותרגילי חיטוב ועיצוב.האם יהיה שינוי משמעותי בגוף והאם הפנים יושפעו מכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת! - תגובה
אודי ויטמן16/04/2012הי קרן,
את לא צריכה להתייאש, יכול להיות שזהו מבנה גופך ואת צריכה להשלים עם מה שיש לך, לפי הנתונים שכתבת, זה מצוין והכל תקין אצלך.
אין אפשרות להפחית אחוזי שומן רק במקום מסויים זה כמובן גם יבוא על חשבון הפנים.
תמשיכי עם הפעילות הגופנית על מנת להעלות מסת שריר ולהפחית אחוזי שומן, אך הזהרי לבל תרדי מתחת לכ-15 אחוזי שומן, זה לא בריא ויכול לשבש את המחזור החודשי שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)