חיטוב הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב הגוף
    hadar
    11/04/2012

שלום רב, אשמח לקבל מכם עזרה :)

אני בת 20, 1.70, שוקלת בערך 55...
    המשקל אמנם יפה אך הגוף שלי ממש לא מחוטב, עברתי ניתוח מאוד קשה ברגלים לפני כשנה , לפני כן הייתי מאוד פעילה ועושה אירובי כל יום (אירובי דאנס\מדרגה\הליכות\אופני כושר וכו'..) והגוף שלי באמת היה מאוד מחוטב.
    בעקבות הניתוח גם עליתי במשקל כי בקושי והייתי פעילה מאחר ולא עמדתי על הרגלים המון זמן...

אני נורא אשמח לעצות כיצד אני יכולה לחטב את הגוף, הבעיה היא שאני כרגע בצבא ושם לא מתאפשר לי ללכת לחדר כושר,
    ואני חוזרת כל יום הביתה מאוד מאוחר..
    מבחינת אוכל אני אוכלת מאוד בריא ומאוזן..

אשמח להמלצות על תרגילים לחיטוב כללי של הגוף (בטן\ירכיים...) או בכלל עצות בנוגע לאירובי (יש לי אופני כושר בבית)..

אני ממש רוצה לחזור לתקופה שבה הגוף שלי היה מחוטב אך כרגע אין לי אפשרות להתחייב למסגרות שהייתי בהן בעקבות הצבא , אשמח לדעת כיצד אוכל לעשות זאת בעצמי...

תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב הגוף

הוספת תגובה

• חיטוב הגוף

שלי
    15/04/2012

למרות שאת במסגרת צבאית נסי למצוא לך שעה- שעתיים פנויות בשבוע לצורך פעילות גופנית, כמו כן תקפידי על תזונה נכונה.
    אני יכולה להמליץ לך גם על תוסף תזונה שאני לוקחת שעוזר לחיטוב הגוף ומעודד את תהליך ההרזיה וחילוף החומרים הוא נקרא טונלין של סולגאר. לי אישית הוא נורא עוזר וממליצה לך לברר ואולי אפילו לפנות לנטורופתית שתייעץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוב הגוף - תגובה

יעל הראל
    16/04/2012

לדעתי תוספים כגון אלו לא יכולים לתרום לחיטוב אלא אולי לירידה במשקל והרי אינך זקוקה להתליך ירידה כרגע, משקל תקין ומעבר לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוב הגוף - תגובה

יעל הראל
    16/04/2012

הי, יהיה קשה מאוד לתת עצות לחיטוב כי זה מאוד כללי. אני ממליצה לפגוש מאמנ/ת אישי/ת לאימון אחד על מנת שיראה לך תרגילים אפשריים, כי יש אינספור תרגילים שתוכלי לבצע בבית לבדך בקלות רבה ועם ציוד מוגבל כגון משקולות, גומייה, כדור ואפילו בלעדיהם.
    בעניין אופני הכושר, הייתי ממליצה שתעלי עליהם לפחות 3 פעמים בשבוע למשך 30 דק בקצב קל (בשלב ראשון) ואז בהדרגה תעלי או את העמוס או את משך האימון, זה יתרום לחיטוב הרגליים ויתרום לבנייה מחודשת של הסיבולת האירובית.
    את יכולה גם לבצע סטים של כפיפות בטן שאת בטח מכירה, לבצע שכיבות שמיכה וסקווטים (לאנג'ים), בשלב ראשון שני סטים של 10-15 חזרות של תרגילי בטן,ידיים ורגליים (סקווטים) יעשו את העבודה, בהמש צטרכי להגדיל את ההתנגדות ומס' החזרות, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו