שלום-מכשיר כושר עודף בירכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום-מכשיר כושר עודף בירכיים
    1234
    26/04/2012

שלום!!
    אני אישה מאד עסוקה עובדת מהבית ועם 3 ילדים שיהיו בריאים
    אחרי הלידה השלישית לא הצלחתי לחזור לכושר מסודר, העסק התפתח ב"ה ואין זמן.. טיפה זמן שיש לי אני מסדרת את הבית מבשלת מנקה וכמובן עם הילדים!

אני ממש רוצה לעשות כושר מהבית לרכוש מכשיר מסויים
    יש לי עודף במיוחד (ובכלל) באזור הירכיים..
    יש לי הבדל של מידה- שתי מידות וזה ממש מפריע..
    תמיד שרציתי נמחקתי בכל הפלג העליון ורק אחר מכן התחלתי להרזות בירכיים וכבר נראיתי ממש חולה בפנים ידיים בטן וכו'...

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר כושר שמתאים במיוחד לאזור הירכיים.. הליכון? אלפטיקל? קרוס? לא מבינה בזה הרבה
    מנסיוני אני לא מתמידה בתרגילים ביתיים ורוצה לחייב את עצמי לחצי שעה ככה מול המחשב בבוקר\בערב...

אשמח לתגובה 7150

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום-מכשיר כושר עודף בירכיים - תגובה

אודי ויטמן
    27/04/2012

שלום לך אישה עסוקה
    מכשיר אלפטיקל בהחלט יעשה את העבודה עבורך גם מבחינת חיטוב ועיצוב הגוף וגם מבחינת סיבולת לב ריאה ושריפת שומנים
    כמו כן מכשיר האלפטיקל הוא הכי בריא מבחינה פיזיולוגית ומפחית משמעותית את העומס על הברכיים ועל כל מפרקי הגוף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום-מכשיר כושר עודף בירכיים - תגובה - תגובה

יעל הראל
    28/04/2012

מסכימה מאוד עם אודי, ויכולה גם להמליץ לך על האליפטיקל בחום לאור עבודתי עם לקוחותי (שאינן רוצות לרדת הרבה בפנים ויותר לחטב את פלג הגוף התחתון).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!

1234
    30/04/2012

יש המלצות לאחד מסויים ?
    אני בחיפושים ביד2 כדי לחסוך כל הוצאה :)

תודה לכם!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!! - תגובה

יעל הראל
    01/05/2012

אם כך, נסי לחפש יש שנייה... יש המון סוגי אליפטיקלים במגוון מחירים מ 1300 שקל ועד 15,000 :-) הכי כדאי שתתנסי ותראי מה טוב לך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו