מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום-מכשיר כושר עודף בירכיים123426/04/2012
שלום!!
אני אישה מאד עסוקה עובדת מהבית ועם 3 ילדים שיהיו בריאים
אחרי הלידה השלישית לא הצלחתי לחזור לכושר מסודר, העסק התפתח ב"ה ואין זמן.. טיפה זמן שיש לי אני מסדרת את הבית מבשלת מנקה וכמובן עם הילדים!
אני ממש רוצה לעשות כושר מהבית לרכוש מכשיר מסויים
יש לי עודף במיוחד (ובכלל) באזור הירכיים..
יש לי הבדל של מידה- שתי מידות וזה ממש מפריע..
תמיד שרציתי נמחקתי בכל הפלג העליון ורק אחר מכן התחלתי להרזות בירכיים וכבר נראיתי ממש חולה בפנים ידיים בטן וכו'...
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר כושר שמתאים במיוחד לאזור הירכיים.. הליכון? אלפטיקל? קרוס? לא מבינה בזה הרבה
מנסיוני אני לא מתמידה בתרגילים ביתיים ורוצה לחייב את עצמי לחצי שעה ככה מול המחשב בבוקר\בערב...
אשמח לתגובה 7150* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום-מכשיר כושר עודף בירכיים - תגובה
אודי ויטמן27/04/2012שלום לך אישה עסוקה
מכשיר אלפטיקל בהחלט יעשה את העבודה עבורך גם מבחינת חיטוב ועיצוב הגוף וגם מבחינת סיבולת לב ריאה ושריפת שומנים
כמו כן מכשיר האלפטיקל הוא הכי בריא מבחינה פיזיולוגית ומפחית משמעותית את העומס על הברכיים ועל כל מפרקי הגוף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום-מכשיר כושר עודף בירכיים - תגובה - תגובה
יעל הראל28/04/2012מסכימה מאוד עם אודי, ויכולה גם להמליץ לך על האליפטיקל בחום לאור עבודתי עם לקוחותי (שאינן רוצות לרדת הרבה בפנים ויותר לחטב את פלג הגוף התחתון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
123430/04/2012יש המלצות לאחד מסויים ?
אני בחיפושים ביד2 כדי לחסוך כל הוצאה :)
תודה לכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!! - תגובה
יעל הראל01/05/2012אם כך, נסי לחפש יש שנייה... יש המון סוגי אליפטיקלים במגוון מחירים מ 1300 שקל ועד 15,000 :-) הכי כדאי שתתנסי ותראי מה טוב לך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)